Tuplaa meikin pysyvyys

Meikin pysyvyys oli jossain kohtaa itselleni ongelma. Vaikka meikkasin ihoni huolella aamulla, oli meikki jo iltapäivästä nuhjuinen. Jouduinkin jatkuvasti lisäilemään tuotteita ja siitäpä se vasta nätti paketti syntyi. Omaan siis ”meikinsyöjä ihon”, joka ikäänkuin imee meikkiä itseensä päivän mittaan. En ole varma mistä tämä johtuu, onko kyse pintakuivuudesta vai mistä (?), mutta tällaisesta ongelmasta olen kärsinyt jo todella pitkään. Talvella ongelma on pahimmillaan.

IMG_4880

Oikeanlainen pohjustus ja viimeistely ovat kuitenkin auttaneet minua hurjasti. Eli puhutaan siis primerista ja meikin kiinnityssuihkeesta. Kun muistan nämä molemmat, pysyy kokonaisuus kauniina pidempään. Vähän sama homma kuin hiusten kanssa, eli jos et laita tukkaan pohjaa ja viimeistelyä, eron kyllä huomaa ja hiukset ovat helposti lättänät. Sama pätee myös meikkiin, eli mitä huolellisemman pohjustuksen ja viimeistelyn tekee, sitä paremmin pakka pysyy kasassa koko päivän. Pieniä juttuja joilla on merkitystä.

IMG_4648

Viime viikolla peilikaappiini tupsahti uusi tulokas, nimittäin Urban Decayn Chill Makeup setting spray. Kävelin sattumoisin Sokoksen läpi ja bongasin merkin pisteen. En muista olenko sitä aikaisemmin edes nähnyt tai siihen huomiota kiinnittänyt, mutta sillä sekunnilla muistin ystäväni Lotan suosituksen. Tuo kyseinen suihke minun on pakko vihdoin napata mukaani. Valittiin konsulentin kanssa iholleni se kaikista kosteuttavin yksilö ja vitsit, tämä on ihan super!! Jo ensimmäiset suihkaukset iholle vakuuttivat, että nyt jää Macin vastaava varjoon sata nolla.

Ensinnäkin tämä tuplaa meikin keston, siis vähintään tuplaa!! Olen ollut niin innoissani, kun huulillani on NYX:in mega kestävä huuliväri ja kasvoilla tämä suihke, niin voin huoletta painaa koko päivän menemään ilman meikin fiksailuja ja jättää meikkipussin vaikka kotiinkin. Suihke tuo iholle myös kivan kuulauden josta pidän. Sellaisen hehkun, vähän kuin korostuspuuterit. Tuotteen lupauksiinhan kuuluu pitää meikki jopa 12 tuntia paikoillaan ilman, että se menee juonteisiin tai tahrautuu. Tämän voin kyllä rehellisesti täysin allekirjoittaa, nimittäin huomaan hyvin selkeän eron entiseen.

IMG_4656IMG_4891

Suihke on tosiaan todella helppo käyttää, eli se vaan suihkitaan kasvoille siinä vaiheessa, kun meikki on kokonaisuudessaan valmis. Tuote ei myöskään sisällä öljyä, eli sitä voi huoletta käyttää myös ripsienpidennysten kanssa. Myöskään päivän mittaan iholle suihkiminen ei ole kielletty mutta tavallaan se on vähän turhaa. Jos aamulla suihkutat huolellisesti kasvot läpi, pysyy meikki elossa koko päivän. On toki eri asia jos kaipaat iholle pientä freesausta päivän mittaan niin kukapas estää? Minä olen vähän sellainen fiilistelijä, että saatan tuhlailla tätä useammankin kerran päivässä. Fiilis sen jälkeen on niin hehkeä ja freesi. :)

Niin. Nyt on taas peilikaapissani yksi suosikki jota tulen ostamaan varmasti pullo toisensa jälkeen. Pitääkin tsekata kesäkuussa kentät, josko sieltä löytyisi yhtään edullisemmin? Hintaa tällä Chill-kiinnityssuihkeella oli Sokoksella 28 euroa ja pullo on 118 ml. Luulisin, että kestää jonkun aikaa?

IMG_4882

Samalta merkiltä löytyy kai vielä joku ”overnight” -tuote, joka lupaa pitää meikin iholla vaikka kokonaisen yödiskon ajan. Mielenkiintoista. En sitten tiedä kuinka paljon jämäkämpää se suihke on tähän verrattuna mutta ehkä sitäkin voisi jossain kohtaa testata?

Onko teillä kokemusta Urban Decayn tuotteista, nimenomaan näistä kiinnityssuihkeista tai ehkä jopa meikeistä? Itselleni merkki on täysin tuntematon, joten kaikki info kiinnostaa. :)

On my way

18 vastausta artikkeliin “Tuplaa meikin pysyvyys”

  • Aah, Nyxillä on sellainenkin. Pakko ehkä mielenkiinnosta ostaa testiin ja se varmaan on aika edullinenkin? :)

 1. Mites se Mac:in suihke mitä hehkutit aikasemmin? Onko tää tuote joka syrjäyttää sen vai ? Ostin sen Macin suihkeen ja pakko todeta että joo meikki pysyy paremmin sen kaa ku ilman mutta en oo ihan täysin myyty. Pysyvyys ei silti kovin kummoinen ole. Omistan varmaan samanlaisen ihon ku sinä. Kaikki vaan katoaa johonkin …. :)

  • Itseasiassa mainitsin asiasta tekstissäni, eli syrjäyttää ja helposti! Se Mac on jotenkin ohuempaa ja mielestäni vaikutus lähtee kuitenkin suhteellisen nopsaa kasvoilta. Tämä on enemmän kiinnittävää ja tästä jää sellainen tietynlainen pintakin. Hankala selittää. :D Mulla on nyt kuitenkin pysynyt tosi hyvin meikki tämän kanssa ja oon ihan super tyytyväinen!

  • Hahaah katohan joo. Meni ihan ohi se osuus tosta tekstistä :D okei no mutta tää täytyy ottaa ehdottomasti siis testiin. :)

 2. Moi, pakko kommentoida et nyt lähiaikoina sun blogin taso on noussu huimasti ! Luen kymmeniä blogeja ja alat nousta kyllä lemppariks monipuolisten juttujen takia ! Tykkään syvällisistä jutuista, mutta välillä on kiva lukea ”hömppää” meikkivinkkejä yms. Olet taitava kirjoittaja :)
  jatka samaan malliin! :)

  • Voi kuinka mahtavaa kuulla, jeeee! :)) Tällainen palaute tsemppaa aina ihan hurjasti. Iso kiitos, kun jaoit sen minulle.

   Kirjoitan aika paljon fiilisten mukaan ja on tosiaan kiva kirjoittaa välillä kevyemminkin. Jos jokainen postaus on syvällisiä pohdintoja, saattaa blogi muuttua hieman raskaaksi. Itse rakastan myös kauneus -ja muotijuttuja joten niistäkin kirjoittaminen tulee ikäänkuin luonnostaan. :)

   Oikein ihanaa viikonloppua sinne!

 3. Kiitos taas hyvästä tuotesuosituksesta. Ostin tuon all-nighter vaihtoehdon, kun mietin kesähelteissä hikoilua ja mulla normaali ihotyyppi niin ei tarvitse niin paljon kosteutusta kesäisin. Jos tää on hyvä niin ostan talveksi sitten tuon Chill-suihkeen. Samalla ostin myös Nyxxin huulipunan Istanbul-värissä sekä huulten pohjustajan. Yleensä suosin meikissä silmien korostusta, koska huulet ei oo niin upeat, mutta kokeillaan nyt! Vinkkinä Sokoksella muuten S-etukortilla kaikki normaalihintaiset tuotteet nyt -20%. Exän S-kortti onneksi vielä löytyi lompakosta :D

  • Eipä kestä. :) Se on muuten myös varmasti hyvä! Ja Nyxit, rakkautta!! <3 Pitääkin käydä Sokkarilla, kiitos vinkistä.

  • Vaihdellen. Nivea for men after shave-voidetta tai YSL:n primeria pääosin. :)

 4. Moi! Sun kulmat näyttää tosi ihanilta! Voisitko tehdä joskus meikkipostauksen, eli mitä tuotteita ja merkkejä käytät jne? Kaunis oot :)

 5. UD:n meikinkiinnityssuihkeet on loistavia! Mä olen kokeillut tätäkin, mutta se All-Nighter on kyllä paras. Ei missään nimessä tunnu paksummalta suihkeelta, mutta pitää meikin paikoillaan pidempään :) Jos tarve vaatii, niin vaikka koko yön :D

 6. Voiii täytyy käydä ostaa itellekkin tuo! Mulla on Urban Decayn tuotteista luomivärin pohjustusvoide ja NAKED 2 luomiväripaletti ja siis varmaan molemmista tuotteista johtuu mutta luomivärit pysyy mielettömän hyvin vaikka koko yön olisi juhlimassa ! Kannattaa kokeilla :)

  • Kannattaa. :) Hei kiitos vinkeistä! Olen itseasiassa tuota NAKEDIA monesti miettinytkin mutta toistaiseksi se on aina jäänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta