Tuplaa meikin pysyvyys

Meikin pysyvyys oli jossain kohtaa itselleni ongelma. Vaikka meikkasin ihoni huolella aamulla, oli meikki jo iltapäivästä nuhjuinen. Jouduinkin jatkuvasti lisäilemään tuotteita ja siitäpä se vasta nätti paketti syntyi. Omaan siis ”meikinsyöjä ihon”, joka ikäänkuin imee meikkiä itseensä päivän mittaan. En ole varma mistä tämä johtuu, onko kyse pintakuivuudesta vai mistä (?), mutta tällaisesta ongelmasta olen kärsinyt jo todella pitkään. Talvella ongelma on pahimmillaan.

IMG_4880

Oikeanlainen pohjustus ja viimeistely ovat kuitenkin auttaneet minua hurjasti. Eli puhutaan siis primerista ja meikin kiinnityssuihkeesta. Kun muistan nämä molemmat, pysyy kokonaisuus kauniina pidempään. Vähän sama homma kuin hiusten kanssa, eli jos et laita tukkaan pohjaa ja viimeistelyä, eron kyllä huomaa ja hiukset ovat helposti lättänät. Sama pätee myös meikkiin, eli mitä huolellisemman pohjustuksen ja viimeistelyn tekee, sitä paremmin pakka pysyy kasassa koko päivän. Pieniä juttuja joilla on merkitystä.

IMG_4648

Viime viikolla peilikaappiini tupsahti uusi tulokas, nimittäin Urban Decayn Chill Makeup setting spray. Kävelin sattumoisin Sokoksen läpi ja bongasin merkin pisteen. En muista olenko sitä aikaisemmin edes nähnyt tai siihen huomiota kiinnittänyt, mutta sillä sekunnilla muistin ystäväni Lotan suosituksen. Tuo kyseinen suihke minun on pakko vihdoin napata mukaani. Valittiin konsulentin kanssa iholleni se kaikista kosteuttavin yksilö ja vitsit, tämä on ihan super!! Jo ensimmäiset suihkaukset iholle vakuuttivat, että nyt jää Macin vastaava varjoon sata nolla.

Ensinnäkin tämä tuplaa meikin keston, siis vähintään tuplaa!! Olen ollut niin innoissani, kun huulillani on NYX:in mega kestävä huuliväri ja kasvoilla tämä suihke, niin voin huoletta painaa koko päivän menemään ilman meikin fiksailuja ja jättää meikkipussin vaikka kotiinkin. Suihke tuo iholle myös kivan kuulauden josta pidän. Sellaisen hehkun, vähän kuin korostuspuuterit. Tuotteen lupauksiinhan kuuluu pitää meikki jopa 12 tuntia paikoillaan ilman, että se menee juonteisiin tai tahrautuu. Tämän voin kyllä rehellisesti täysin allekirjoittaa, nimittäin huomaan hyvin selkeän eron entiseen.

IMG_4656IMG_4891

Suihke on tosiaan todella helppo käyttää, eli se vaan suihkitaan kasvoille siinä vaiheessa, kun meikki on kokonaisuudessaan valmis. Tuote ei myöskään sisällä öljyä, eli sitä voi huoletta käyttää myös ripsienpidennysten kanssa. Myöskään päivän mittaan iholle suihkiminen ei ole kielletty mutta tavallaan se on vähän turhaa. Jos aamulla suihkutat huolellisesti kasvot läpi, pysyy meikki elossa koko päivän. On toki eri asia jos kaipaat iholle pientä freesausta päivän mittaan niin kukapas estää? Minä olen vähän sellainen fiilistelijä, että saatan tuhlailla tätä useammankin kerran päivässä. Fiilis sen jälkeen on niin hehkeä ja freesi. 🙂

Niin. Nyt on taas peilikaapissani yksi suosikki jota tulen ostamaan varmasti pullo toisensa jälkeen. Pitääkin tsekata kesäkuussa kentät, josko sieltä löytyisi yhtään edullisemmin? Hintaa tällä Chill-kiinnityssuihkeella oli Sokoksella 28 euroa ja pullo on 118 ml. Luulisin, että kestää jonkun aikaa?

IMG_4882

Samalta merkiltä löytyy kai vielä joku ”overnight” -tuote, joka lupaa pitää meikin iholla vaikka kokonaisen yödiskon ajan. Mielenkiintoista. En sitten tiedä kuinka paljon jämäkämpää se suihke on tähän verrattuna mutta ehkä sitäkin voisi jossain kohtaa testata?

Onko teillä kokemusta Urban Decayn tuotteista, nimenomaan näistä kiinnityssuihkeista tai ehkä jopa meikeistä? Itselleni merkki on täysin tuntematon, joten kaikki info kiinnostaa. 🙂

Kommentit (18)
  1. Voiii täytyy käydä ostaa itellekkin tuo! Mulla on Urban Decayn tuotteista luomivärin pohjustusvoide ja NAKED 2 luomiväripaletti ja siis varmaan molemmista tuotteista johtuu mutta luomivärit pysyy mielettömän hyvin vaikka koko yön olisi juhlimassa ! Kannattaa kokeilla 🙂

    1. Kannattaa. 🙂 Hei kiitos vinkeistä! Olen itseasiassa tuota NAKEDIA monesti miettinytkin mutta toistaiseksi se on aina jäänyt.

  2. Mia / Beauty Highlights
    21.5.2016, 11:08

    UD:n meikinkiinnityssuihkeet on loistavia! Mä olen kokeillut tätäkin, mutta se All-Nighter on kyllä paras. Ei missään nimessä tunnu paksummalta suihkeelta, mutta pitää meikin paikoillaan pidempään 🙂 Jos tarve vaatii, niin vaikka koko yön 😀

    1. Hei hyvä vinkki! Mä ostan sen ensi kerralla. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *