Mitä minulle kuuluu?

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa jokaiselle! Kylläpäs tämän päivän postauksen teko venyi mutta näin tänään. Parasta aikaa telkasta tulee lätkää, jossa on aika jännät paikat. Itsehän en ole mikään suuri jääkiekko-fani mutta tässä kohtaa olen kyllä jo aika kiinnostunut kyseisestä pelistä. Toivon Suomelle voittoa, sen he ansaitsevat!

Ajattelin kirjoitella teille pitkästä aikaa kuulumisia ilman mitään sen kummempaa punaista lankaa. Mitä minulle kuuluu, miten arkeni luistaa? Aloitin tosiaan kohta jo pari kuukautta sitten uuden työn osa-aikaisena ja tämä muutos on muuttanut elämääni hyvinkin monella tapaa. Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti, sillä tiedän valinneeni oikein. Nautin todella paljon uudessa työssäni ihmisten parissa ja sen lisäksi minulla on enemmän aikaa blogillekin. Vaihtelevat työajat ovat myöskin sellainen asia josta pidän. Nukun hyviä yö-unia, treenitkin luistavat paremmin ja olen monellakin tapaa onnellisempi.

IMG_3958-3

Itselleni ylipäänsä se, että olen onnellinen ihan arjessakin on tärkeää. Kun tekee asioita joista pitää ja joiden tekemisestä nauttii on avaimet onneen ihan siinä nenän edessä. Ei sen elämän tarvitse joka päivä mitään huumaa olla, vaan ne on ne arkiset asiat. Nykyään pyrin myös siihen, että keskityn positiivisuuteen ja jätän negatiiviset asiat syrjään. Toisaalta jos ja, kun on onnellisempi arjessa on helpompi nähdäkin kaikki positiivisemmalta kantilta. Ehdottomasti hyvä yhtälö, joka tekee elämästä monellakin tapaa parempaa.

Ihmissuhderintamalla koen myös jotain sellaista tasapainoa ja hyvää fiilistä. Olen löytänyt rinnalleni hyviä ihmisiä, joista tahdon pitää kiinni. Sen sijaan jätän vähemmälle ajanvieton niiden kanssa, jotka enemmänkin vievät sinusta kuin antavat sinulle. Mielestäni nimenomaan ne ihmiset, jotka ovat ympärilläsi vaikuttavat hyvinkin paljon elämänlaatuusi. Olen myös todella kiitollinen siitä, että meillä on eksäni kanssa erinomaiset välit. Hän on edelleen minulle tuki ja turva, yksi läheisimmistä ihmistä. Helpompaa jatkaakin elämää, kun ei polta siltoja ja väkisin tee ratkaisuja joiden suhteen sydän sanoo, että ei.

IMG_3934-001

Parin viikon päästä vietän kesälomaani ja lähdetään ystäväni kanssa sinne Kroatiaan. Voi kuinka odotankaan kyseistä matkaa! Loman tarpeessa, sillä viimeisimmästä reissusta on jo puolisen vuotta aikaa. Ihan mahtavaa päästä rentoutumaan rannalle ja seikkailemaan. Ja vaikka siis tahdonkin nauttia arjestani kaikin mahdollisin tavoin, on se loma aina ihan oma juttunsa. Blogi ei tokikaan hiljene tuon viikon ajaksi, mutta ajastan paljon postauksia ja pidän tällä tavoin pientä ”lomaa” täältäkin. Jotenkin muuten todella hassua, että ihan juuri starttaa kesäkuu. Kesä on oikeasti täällä ja minäkin täytän vuosia, iiks.

Minulle kuuluu tosiaan hyvää, erittäin hyvää. Tasapainoisen onnellista arkea, josta en tällä hetkellä vaihtaisi pois tai muuttaisi mitään. Toivottavasti siellä ruudun takana muillakin on yhtä hyviä fiiliksiä?

Palailen nyt lätkän pariin mutta toivotan oikein ihanaa illan jatkoa ja toivotaan nyt kaikki mahdolliset sormet ja varpaat ristissä, että Suomi voittaa! 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta