Vaaleat raidat Olaplexin avulla

Tämä on niin tyypillistä Juttaa… Viime viikon maanantaina sain päähäni, että elämä täysin tumman tukan kanssa saa riittää ja haluan vaaleita raitoja –ja paljon. Jo perjantaina olinkin sitten kampaajan tuolissa (en tosin kantikseni, sillä hänelle on aina pidemmät jonot) mutta käväsin nyt pitkästä aikaa sitten ”vieraissa”.

IMG_4996-2

Haaveenani oli siis kesäiseen tyyliin raidoitettu hiuspehko, jossa raidat olisivat mieluiten vielä mahdollisimman kylmän sävyisiä. Kylmän sävyn lisäksi halusin ne lähtemään vasta puolesta päästä, jolloin look ei muutu kertaheitolla ihan blondiksi (se ei siis missään nimessä ollut ajatuksena) ja on luonnollisempi. Päädyimme Olaplexin kokeiluun, sillä sen avulla tummemmastakin tukasta on mahdollista saada hyvin vaalea. Olaplex myös suojaa hiusta, jolloin vaalennus ei ole niin kovin kuluttavaa. Toki tämänkin tekniikan jälkeen tarvitaan sävyte joka viimeistelee sen lopullisen värin, mutta lopputuloksesta on kuitenkin mahdollista saada kylmempi ja vaaleampi kuin sen normaalin vaalennuksen avulla.

IMG_4968-2

Itselleni kyseinen värjäystekniikka oli täysin uusi mutta mielelläni lähdin sitä kokeilemaan. Pakko kyllä sanoa, että en edes muista koska hiukseni olisivat raitojen osalta näin hyvin vaalentuneet! Yleensä lopputulos on ollut huomattavasti lämpöisempi. Nyt voin kyllä rehellisesti sanoa, että olen todella tyytyväinen! Pitää vaan hankkia vielä ne Olaplexin kotihoitotuotteet, jotka auttavat pitämään tukan kuosissa. Myös ne kylmän sävyiset maskit tulee jälleen kerran kaivaa sieltä kaapin perukoilta, sillä eihän tämä vaalea ikuisesti kylmänä pysy. Nimimerkillä kokemusta kyllä löytyy…

IMG_4999

Joku teistä kommentoi minulle taannoin, että älä vaan laita niitä raitoja ja taisin siihen vastatakin, että ehen. Näin nämä tilanteet täällä vaihtelee. :D Tukan suhteen olen ikuinen seilaaja. Nyt kyllä tyytyväinen, että look on kesäisempi ja raidoitettu tukka on kaiken lisäksi vielä tuuheamman näköinen, sekä rasvoittuu hitaammin. Tai rasvaisuus näkyy vaaleassa huonommin. Ehkä kaikista ihaninta on kuitenkin se, että kasvot ja kroppa näyttävät nyt terveemmän värisiltä, kun hiuksissa on hieman pehmeämpi sävy.

Onko muilla kokemuksia Olaplexista? Jos niin mitä olette tykänneet? :)

On my way

10 vastausta artikkeliin “Vaaleat raidat Olaplexin avulla”

  • Mulla on kylmän sävyisiä color maskeja. :) Tällä viikolla tulossa postausta hiustuotteista!

  • Kiitos, samaa mieltä. Aijaa, vaalennatko ihan kokonaan? Jos oikein ymmärsin Olaplexin avulla pitäisi pystyä vaalentamaan hius muutamalla kerralla kokonaan? Voikohan pitää paikkansa? Kannattaa ehkä selvittää sillä veikkaisin, että tuon avulla pääset huomattavasti nopeammin siihen haluttuun lopputulokseen. :)

 1. Mulla on ikävä kyllä huono kokemus Olaplexista! Vaalensin tummanruskeita hiuksia vaalennysprojektina vuoden, hiukseni olivat saavuttaneet vaaleanruskeanoranssin sävyn, jonka halusin vaaleaksi. Kampaajalla Olaplex ja vaalennus ja tukka meni pilalle :( värjäyksen jälkeen alkoi aivan tajuton hiusten katkeilu ja ohentuminen, aiemmin tukkani oli tuuhea ja runsas, mutta meni tästä värjäyksestä oikeasti pilalle. Jouduin leikkaamaan pitkän tukkani polkaksi, edelleen päätäni kiertää n 10 cm mittainen katkenneiden hiusten rantu.. Vaikea uskoa, että mikään aine voisi niin toimia, että ”värjäyksen jälkeen jopa paremmassa kunnossa.” Ja okei, hiuksiani ei oltu leikattu pitkään aikaan ja se oli jo ennestään käsitelty, ehkä näitä positiivisia kokemuksia on saatu terveemmillä hiuksilla..
  Uskon, että raitoja laitettaessa Olaplexista voi jokin pieni apu olla, kun koko tukkaa ei vaalenneta niin se ei pääse kauttaaltaan kärsimään.. Kampaajat voisivat hieman vastuullisemmin suositella koko tukan värjäystä edes sillä Olaplexillä.. ja en voi todellakaan itse suositella :(

  • olaplexin käyttö on aika tarkkaa. jos sen laittaa oikein niin se on tosi tehokas ja hiukset pysyy hyvä kuntosina mutta jos sen laittaa väärin niin se katkasee hiukset..joten kannattaa sellaisella parturilla käydä jolla on kokemusta olaplexin käytöstä :)

  • Onpas kurja kuulla. :( Kai valitit asiasta ja pyysit rahat takaisin? Vaikka sekään ei toki sitä pilalle mennyttä tukkaa palauta. Itselläni ei ole tosiaan tästä tekniikasta sen enempää tietoa (nimenkin kirjoitin aluksi väärin :D) mutta omakohtainen kokemukseni oli vaan positiivinen. En edes muista koska tukkani olisi viimeksi vaalentunut näin hyvin. Kokemuksia löytyy siis varmasti monenlaisia ja veikkaan, että sillä hiusten lähtökunnollakin on merkityksensä ja kuinka paljon sitä on aikaisemmin vaalenneltu sun muuta.

   Ja ehdottomasti kampaaja joka tietää asiasta ja mieluiten tuttu sellainen. Aika amatööriä kyllä, että tuollaisia toheloita on liikkeellä jotka tekevät jotain ilman kunnon tietoa asiasta.

  • No en viitsi paikan nimeä nyt tänne kirjoittaa, mutta oli stadin yksi halutuimmista ja varatuimmista kampaajista, jonka kyllä luulis osaavan hommansa :D
   En valittanut, koska otin itse sen riskin siihen vaalennukseen ja olin mainoksen uhri..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta