Meikkipussin TOP 5 kesätuotteet

Kesä on täällä ja se alkaa pikkuhiljaa näkymään myös meikkipusseissamme kesäisten tuotteiden muodossa. Omalla kohdallani kesän ja talven meikkilook ei poikkea kovinkaan paljon toisistaan, sillä pidän myös talvella kuulaasta ja hehkuvasta ihosta. Ehkä ihon sävy on kesäisin kuitenkin hieman tummempi ja tämä näkyy osittain myös meikeissä, joita käytän. Aurinkopuuteri vaihdetaan tummempaan sävyyn ja meikkivoide saa kaverikseen ihon sävyn heleyttäjän.

IMG_5186

Tässä postauksessa esittelen teille tämän hetken viisi kesäistä meikkisuosikkiani, jotka ovat ehdottomasti kesäisen ja kuulaan meikin kulmakiviä. Näitä tuotteita ilman en pärjäisi, tai en ainakaan haluaisi pärjätä. :)

IMG_5138

1. NYX Soft Matte Lipcream sävyssä Cairo.

Kirjoittelin teille jo aikaisemmin tästä NYX-rakkaudestani, joka on ihan vasta vienyt minut mukanaan. Nyt kyseinen merkki on laajentunut myös Anttiloihin ja mikä tuuri eilen kävikään, kun piipahdin Kampin Anttilassa sekä bongasin mattavärin nimenomaan himoitsemassani ”Cairo” sävyssä. Aivan ihanaisen vaalea nude, joka toimii erinomaisesti etenkin kesäisesti päivettyneen ihon parina. Näissä mattaisissa huuliväreissä on mieletön pysyvyys ja pigmentti, jos joku ei ole vielä testannut. Pysyy huulilla jopa ruokaillessa, eli huulipunan kuluminen huulilta on kyllä näiden värien kanssa historiaa. Niin ja hinta-laatusuhde ylipäänsä erinomainen! Omalla kohdallani MAC on nyt ainakin hetkeksi syrjäytetty…

IMG_5156

2. Sephora Microsmooth aurinkopuuteri sävyssä deep (60).

Jostain syystä olen viime aikoina ollut vähän laiska contouringin kanssa ja meikkipohjaani onkin pääasiallisesti koristanut pelkkä aurinkopuuteri. Kun käytössä on riittävän tumma sävy, toimii se samalla myös varjostajana. Tämä Sephorasta viime kesänä hankittu puuteri on edelleen hengissä ja pakko sanoa, että todella riittoisaa tavaraa. Talvella toki käytin vähemmän näin tummaa sävyä mutta silti. On tätä kuitenkin huolella sudittu jo kohta vuoden ajan. Puuteri on juuri täydellisen sävyinen, eli hieman tummempi mutta ei kuitenkaan liian tumma. Harmi muuten ettei Sephoraa vieläkään ole Suomessa ja kuulemma Splitistäkään kyseistä paratiisia ei harmiksemme löydy. :(

IMG_5168

3. MAC Mineralize skinfinish tummemmassa sävyssä.

Vaikka tämä MACin viimeistely kuultopuuteri onkin kesät talvet meikkipussissani niin kesän tullen rohkenen käyttämään sitä entistä enemmän. Mielestäni nimittäin kesäiho saa kuultaa ja hehkua! Päivetyksen kanssa tämä on vielä ihan super hyper ihana! Kyseinen viimeistelypuuteri on itseasiassa ollut luottotuotteeni jo vuosia ja on sitä kyllä edelleen. Monta kertaa minulle on suositeltu Mary Lou Lou:ta Macin sijaan, mutta toistaiseksi en ole sitä kokeillut. Sudin puuteria otsaan, kulmaluille, poskipäiden korkeimpiin kohtiin viistottain ja jopa leukaan. Näillä kikoilla fresh kesälook on taattu.

IMG_5129

4. *Lumene Skin tone perfector ihon sävyn heleyttäjä. 

Tämä tuote on sellainen joka eksyy aina kesäisin meikkipussiini, aivan mieletön kesätuote. Sekoitan ihon sävyn heleyttäjää meikkivoiteeseen ja levitän sen Beautyblenderillä iholle. Tämä voide tuo meikkipohjaan kaivattua kesäistä kuulautta ja hehkua. Se ei kuitenkaan tee meikkipohjasta liian ”glitterimäistä”, vaan hehku on luonnollista ja kaunista. Myös niinä päivinä joina haluan kasvojen hengittävän meikistä, tämä toimii erinomaisesti päivävoiteena joka tuo iholle sävyä ja hehkua. Jos siis et ole vielä koskaan tätä kesätuotetta kokeillut, niin suosittelen tänä kesänä viimeistään testaamaan! Koukutut ihan varmasti.

IMG_5149

5. Estee Lauder Double Wear peitevoide sävyssä light medium (2). 

Joku saattaa nyt miettiä, että miksi ihmeessä kesätuotteiden joukossa on tällainen peitevoide? Kyseessä on tosiaan peitevoide, jolla saa todella helposti ja kestävästi esimerkiksi tummat silmänaluset piilotettua. Itse ainakin huomaan yleensä, että kesällä nuo varjot lisääntyvät päivetyksen myötä. En tiedä ovatko muut tällaista havainneet? Noh, jokatapauksessa ihan loistava peitevoide joka todellakin peittää ja kestää iholla hyvin pitkään. Sävy on juuri täydellinen myös hieman tummemmalle iholle, eli ei liian vaalea mutta ei tummakaan. Kirkastaa katsetta tekemättä panda-efektiä.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? Onko teillä jotain kesän MUST meikkejä, joista ette luopuisi etenkään näin kesäisin? :)

*Saatu blogin kautta testiin. 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Meikkipussin TOP 5 kesätuotteet”

  1. Moikka Jutta? :) tämä ei liity poistamiseen, mutta millä valkaiset hampaasi? Muistelisin että olisit siitä joskus jotakin maininnut? :)

    • Moikka! Käyn kerran vuodessa hoitolavalkaisussa MediSmilessa. Muuten käytän valkaisevaa tahnaa ja suuvettä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta