Herkulliset raakasuklaa pallerot (GL, M, RAW)

Pitkästä aikaa olisi tähän sunnuntaihin ja kesäänkin sopivaa terveellistä herkkureseptiä luvassa. Tämä kyseinen herkku on vilkkunut blogissani muutaman kerran aikaisemminkin, mutta eipä ole huono vinkata siitä vielä uudestaankin. Sen verran hyvä resepti nimittäin kyseessä! ;)

IMG_5442

Itsehän olen jo ajat sitten hurahtanut raakaherkkuihin ja pidän niistä ihan super paljon. Raakakakut, raakasuklaa, raakaleivonnaiset… Ihan parhaita! Eilen tein kylään tulleille ystäville pitkästä aikaa raakakaakao-jauheeseen tehtyjä raakapalloja, joista tuli taas kerran ihan super hyviä! Nam. Nämä pallerot ovat tosiaan 100 % terveellisiä, eli vannon ettei mikään aineosa ole ns. epäterveellinen. Kyseiset herkut sopivat hienosti myös arjen herkutteluun eli lämmöllä suosittelen näitä myös sinne viikolla kutkuttavaan makeanhimoon.

IMG_5451

Herkulliset raakasuklaa pallerot (GL, M, RAW)

 • 2,5 dl luomu kaurahiutaleita
 • 12 taatelia
 • 1,5 tl raakakaakao-jauhetta
 • 2 tl keitettyä kahvia
 • Hyppysellinen hyvänlaatuista suolaa.
 • 0,75 dl sulaa tai puolisulaa kookosöljyä

Koristeluun:

 • Kookoshiutaleita
 • Seesaminsiemeniä

Liotetaan taateleita alkuun noin tunti jotta pehmenevät. Survotaan kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi mössöksi aina välillä seosta sekoitellen. Pyöritellään leivinpaperin päälle palluroiksi ja upotetaan hiutale- ja siemenkulhoihin. Viimeistellään jäädyttämällä pakkasessa noin 30 minuutin ajan. Sen jälkeen herkkupallot ovatkin valmiita nautittavaksi!

IMG_5463-2

Oikein aurinkoista ja herkullista sunnuntaita jokaiselle! :) 

On my way

4 vastausta artikkeliin “Herkulliset raakasuklaa pallerot (GL, M, RAW)”

 1. Hei Jutta :)
  Nämät on kyllä aika herkku, joskus pari kk sitten testasin, blogistasi bongasin :)

  M

 2. Raakaruokaherkut ovat kyllä ihan parasta! Ja mahtavia kuvia sinulla jälleen.

  Tiedätkö muuten taateleille hyvää korviketta? Ei ole valitettavasti meillä kaikkien mieleen.

  • Eiks ookkin! Nam ja kiitos.

   Hmm, sopisiko esimerkiksi viikunat? Nehän ovat myös aika sitkosta ja voisin kuvitella, että tähän sopivia? Tosin ehkä vähemmässä määrin sillä ovat hyvin makeita. Toisaalta, kun laitat riittävästi raakakaakaota taatelit eivät maistu yhtään. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta