Maanantain parhaat

-Maanantaivapaa. Itsehän vietän maanantait mieluiten kotona töitä tehden. Vapaasta ei tavallaan voida siis puhua mutta kotityöpäivä? Itselleni se, että saan aloittaa viikon omalla tahdillani ilman kiirettä tai stressiä toimii erinomaisesti. Hidas aamiainen, aamukahvi, lenkki ja blogitöitä. Eipä voi valittaa sillä nykyään tämäkin on elämässäni mahdollista.

13 päivää Kroatian reissuun. Viime aikoina on noussut hyvin vahvasti pintaan se fiilis, että loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Itse pyrin yleensäkin aina siihen, että en ala hurjasti mitään odottamaan (menetän helposti nimittäin yöunetkin moisen vuoksi) mutta nyt on pakko sanoa, että odotan matkaa jo kuin kuuta nousevaa. Tule jo kesäkuun 12 päivä. Onneksi ei ole enää montaa vuorokautta…

IMG_5286

Aurinko. Sen valoon on niin mahtavaa herätä ja siitä tulee yksinkertaisesti todella hyvälle mielelle. Vaikka olenkin hehkuttanut aurinkoa blogissani varmaan useampaan otteeseen viime aikoina, ei sitä voi mielestäni koskaan liikaa ylistää. AURINKO <3

Viikonlopun tyttöjen-ilta. Vaikka olenkin nykyään todella laiska järjestämään mitään kotonani niin joka kerta jos jotain järkkään olen lopulta todella tyytyväinen. Tällaisia iltamia pitäisi kehitellä ehdottomasti useamminkin! Hyvää seuraa purtavan ja kuohuvan äärellä, toimii. Ympäristönä koti on mielestäni aina parempi kuin joku kuppila tai baari. Säästää pennosia ja lisäksi keskustelu ylipäänsä on huomattavasti intiimimpää.

Eilinen leffassa piipahdus: The Nice Guys. Leffassa ei olekaan tullut hetkeen käytyä, joten jo oli aikakin. Lämpimät suositteluni kyseiselle elokuvalle jota tähdittävät Ryan Gosling ja Russell Crowe. Huikea komediapläjäys joka aidosti hiveli naurunystyröitä. Vieläkin naurattaa.

IMG_5282

Kohta 29-vuotta mittarissa. Enää tosiaan muutama hassu päivä kunnes tulee jälleen vuosi mittariin. Tänä vuonna en juhlista synttäreitäni millään tapaa, sillä en yksinkertaisesti ehdi. Ennen Kroatian reissua nämä pari viikkoa ovat aika kovaa työrutistusta mikä tarkoittaa sitä ettei moisille bileille ole aikaa. Ja mitä nyt muutamat juhlat olen elämässäni järjestänyt niin se järjestäminen vie aikaa ja lovin lompakosta. Ensi vuonna sitten tämänkin vuoden edestä! Vanheneminen itsessään ei pelota. Varmaan torstaina tulossa jotain teemaan sopivaa pohdintaa ja fiiliksiä.

Treenien sujuminen. Viime aikoina treenit ovat kulkeneet erinomaisesti! Olen ottanut ohjelmaan salitreenin lisäksi juoksulenkit, joista onkin tullut osa treeniviikkoani (minulla oli siis kovin pitkä tauko juoksemisen suhteen nimenomaan sairastelun vuoksi). Kolme salitreeniä ja kaksi juoksulenkkiä ovat omaan arkeeni sopiva rytmi. Tällä rytmillä levolle jää myös kaksi päivää jonka kroppani ehdottomasti vaatii!

-Se, että saa tehdä asioita joista nauttii. Mielestäni tämä on todella tärkeä seikka oman hyvinvoinnin kannalta! Kun tekee asioita, joista pitää tuntuu elämä kaikin tavoin paremmalta. Tämä on mielestäni se olotila johon jokaisen tulisi pyrkiä. Elämässä ei kannata tyytyä, vaan pyrkiä kokoajan määrätietoisesti hyvinvointiin jokaisella elämän osa-alueella.

Toivottavasti teillä siellä on myös hyvä maanantain alku ja viikko käynnistyy hyvissä merkeissä? Niin tai näin, ihanaa päivää jokaiselle ja palaillaan myöhemmin! :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Maanantain parhaat”

  1. Mulla on myös torstaina synttärit ja oon aina pitänyt ajankohdasta, jolloin oon syntynyt. Luonto on herännyt eloon ja ihmiset on todella hyvällä päällä. Kesä on vasta aluillaan ja kaikki mahdollista. Synttäreitä ei tarvitse sen kummemmin edes juhlia, koska fiilis on yleensä vaan niin kevyt jo valmiiksi :) Tavallinen arkipäivä, jolloin tekee vaan semmosia juttuja, mistä itse pitää, nauttii olostaan ja viettää aikansa sellaisten ihmisten kanssa joista pitää, on mielestäni paras tapa viettää syntymäpäivää. Onnea meille jo etukäteen.

    • Olen samaa mieltä, ihana ajankohta syntymäpäivälle. :)

      Ja oikeasssa olet. Ei sitä aina sen kummempaa actinia edes tarvitse. Nyt on niin kiireistä luvassa, että hyvä kuin asiaa edes muistaa. ;) Paljon onnea myös sinulle jo näin etukäteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta