Hehkuva iho – näillä meikkituotteilla sen teen

Tällä hetkellä iho saa hehkua. Mitä enemmän korostusta löytyy, sitä parempi. Olen itseasiassa pitänyt tämän kaltaisesta meikistä jo useamman vuoden ajan. Mattameikkiä ei ole kasvoillani nähty vuosiin ja veikkaan ettei tulla näkemäänkään. Oli kuulas meikki muotia tai ei, itseäni se miellyttää huomattavasti enemmän kuin hieman tukkoisenkin näköinen mattalook.

IMG_6176

Jotta saan iholle kivan hehkun ja korostuksen, täytyy täydellisen meikin rakennus aloittaa ihan sieltä pohjameikistä. Itseasiassa hyvä meikkipohja on nimenomaan kaiken a ja o! Myös oikeanlaisella kosteusvoiteella on merkityksensä jotta meikki pysyy eikä mene meikkausvaiheessa tai päivän mittaan railoille. Oma suosikkini on Neutrogenan kosteusvoide, joka antaa nimenomaan riittävän ohuen pohjan mutta samalla kuitenkin kosteuttaa ihoa tarpeeksi.

Pidemmittä puheitta mennäänkin sitten niihin lemppari meikkituotteisiini, joilla  taion tuon hehkeän ja kuulaan meikkipohjan!

IMG_6171

1. Lumene Arctic Sun – Ihon Sävyn Heleyttäjä (+Visibly Clear CC-voide).

Rakastan tätä tuotetta, siis rakastan! Jo vuosia olen kyseistä heleyttäjää suosinut ja toivon sydämeni pohjasta, että Lumene ei tule koskaan sen valmistusta lopettamaan. Aikanaan tästä oli olemassa vielä tummempikin sävy joka oli silloinen lempparini. Nykyään tämä hitusen vaaleampi on mielestäni ihan riittävä jos sen sekoittaa riittävän tummaan meikkivoiteeseen. Oma lemppari comboni onkin Neutrogenan Visibly Clear CC-Cream sävyssä medium sekoitettuna tämän heleyttäjän kanssa. Aivan mielettömän täydellinen yhdistelmä ainakin omalle iholleni! Sekoitan voiteet siis Beauty Blenderillä kämmenelleni ennen kasvoille levitystä.

IMG_5898

2. Vita Liberata – Trystal Mineral (sunkissed) – Itseruskettava aurinkopuuteri.

Tästä mielettömästä ihmepuuterista kirjoitinkin teille jo aikaisemmin keväällä (postaus täällä). Edelleenkään en voi muuta kuin jatkaa hypettämistä. Olen viimeisen kuukauden aikana jättänyt myös contour-paletin kokonaan pois meikkirutiineista, koska saan tällä kaiken tarvitsemani helposti ja nopeasti. Puuteri tekee nimenomaan täydellisen sävyiset varjostukset juuri niihin kohtiin, joihin sitä kaipaan. Otsan pielustat, poskiluiden aluset, kulmaluu, kaula, avonaisen paidan kanssa rintakehä… Tämä on ihan mielettömän monikäyttöinen tuote! Ja parastahan hommassa on se, että puuteri ei kulu kasvoilta päivän aikana pois kuten moni muu aurinkopuuteri tekee, vaan sen sijaan syventää sävyä alituiseen. Puuteri toimii siis itseruskettavan tavoin. Sen lisäksi itse sävykin on täydellinen, juuri sopivan tumma ja kesäinen.

IMG_5917

3. MAC – Mineralize Skinfinish korostuspuuteri (tummempi sävy).

Tämä puuteri on keikkunut meikkipussissa valehtelematta vuodesta 2011 lähtien. Tuolloin ostin puuterin ensimmäisen kerran kokeiluun ja rakastuin. Nykyään en osaisi enää elää ilman. Paljon on tullut markkinoille vastaavia tuotteita tuon jälkeenkin, mutta en ole kertaakaan vielä törmännyt näin laadukkaaseen korostuspuuteriin. Antaa juuri sopivasti hehkua iholle ja tuo hehku pysyy helposti kiinnityssuihkeen kera ihan iltaan saakka. Töpötän puuteria siveltimellä etenkin otsan keskiosaan T-linjaisesti, sekä kulmaluun yläpuolelle, ikäänkuin sen kohdan yläpuolelle johon poskipuna tulee. Myös leuka ja nenä saavat usein oman sipaisunsa. Tämän kanssa tosin kannattaa olla varovainen jos ei halua näyttää ihan bilehileeltä. :) On meinaan hyvin ”tuhtia” tavaraa ja nappaa helposti ihoon kiinni.

IMG_5925IMG_6182

4. NYX – Baked Blush Illuminator + Bronzer- poskipuna, sävyssä Wanderlust.

Kuten olen viime aikoina blogissa ja Instagramissa hehkutellut, NYX on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Ainakin siis kokeilemieni tuotteiden saralla. Tokikaan en halua nyt sanoa, että jokainen meikki merkillä olisi yhtä priimaa mutta jokaiseen kokeilemaani olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Ihotuotteista minulla ei ole muita kuin tämä kyseinen hehkuva poskipuna. Ihastuin siihen, että poskipuna pitää sisällään hitusen ”hohdetta” eikä ole täysin matta. Tämä oli itselleni täysin uutta, sillä olen aina ajatellut, että poskipunan tulee olla matta tai se pyöristää kasvoja. Tämän tuotteen suhteen en kuitenkaan sanoisi niin.

Puna on hyvin hillitty ja antaa sitä hehkua nimenomaan juuri sopivasti. Ainut miinus on ehkä se, että poskipunaa saa sutia hieman enemmän mutta eipä se haittaa. Olen varmaan tottunut sen verran tymäkkään punaan (MACin matta aikaisemmin), että tällainen hennompi sävy tuntuu hieman keveämmältä. Sävy on mielestäni kuitenkin kesäisen freesi ja ehdottoman toimiva!

IMG_5934

5. Urban Decay – Make Up Setting Spray Chill kiinnityssuihke.

Kun hehkuva meikki on taiteiltu nassuun, on aika kiinnittää se. Kiinnitykseen käytän apuna meikin kiinnityssuihketta, jonka olen nyt reilun kuukauden aikana todennut parhaaksi ikinä kokeilemistani vastaavista tuotteista. Ilman tätä en aikuisten oikeasti enää pärjäisi! Meikki pysyy iholla kuin liimattu eikä edes kuivuessaan kaikkoa omiin matkoihinsa kuten sillä normaalisti on ihoni kohdalla tapana… Kiinnityssuihke antaa ihon pintaan vielä lisää hehkua (jee!!) ja tekee kasvoihin ikäänkuin kalvon tai jonkunlaisen hehkuvan pinnan. Suihkeita löytyy erilaisille ihotyypeille, eli eipä muuta kuin Sokokselta itselleen omaa purkkia valkkailemaan!

IMG_5942-2

Sellaisiin tuotteisiin itse luotan. Onko teillä jotain meikki lemppareita, joilla saatte ihollenne halutun hehkun? Saa vinkata näistä kommenttiboksin puolella!? :)

On my way

7 vastausta artikkeliin “Hehkuva iho – näillä meikkituotteilla sen teen”

 1. Hei olis kiva kun kertoisit että mistä noita tuotteita pystyy ostaan? Suomestako kaikkia? :)
  Toivoisin iiihan hirmusesti ruokapäiväkirja postausta :) ne on niin inspiroivia sulla!!

  • Suomesta pystyy ostamaan. :) Esim. NYX merkkiä myyvät Anttilat, Vita Liberataa Stockmann, Maccia MAC Stockalla, Neutrogenaa taas apteekit jne.

   Pistetään hei korvan taakse, kiitos vinkistä!

 2. Itse en voisi ikinä käyttää pelkkiä heleyttäviä tuotteita, koska on helposti kiiltävä iho. Mattameikkivoide ja puuteri on siis must juttu :D

  • Haha aijaa :D Veikkaan, että nimenomaan ihotyyppisi vuoksi sinulle on jäänyt tuo fiilis. Mutta kukin tyylillään ja mikä itselleen parasta. :))

 3. Toi kiinnityssuihke on ihan paras ja kiitos kun vinkkasit siitä täällä aikaisemmin 😊

 4. Toi kiinnityssuihke on puhdasta rakkautta <3 Asiasta kolmanteen, vieläkö käytät Rawmixin blenderiä? Olitko siihen tyytyväinen myös pitkällä tähtäimellä?

  • No on! Ihan paras. :) Joo käytän, ihan super hyvä ja toimiva edelleen joten lämpöiset suositteluni. Eipä ole sen kanssa tullut tilannetta eteen ettenkö olisi saanut sillä jotain blendattua. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta