Linkkaa blogisi!

Havahduin tässä yksi päivä siihen, että viime ”linkkaa blogisi” -postauksesta on vierähtänyt jo vuoden päivät. Onkin jälleen kerran aika kuulla teistä ja teidän blogeistanne!

IMG_6265-001

Itselläni on nykyään aivan liian vähän aikaa lukea blogeja, mutta siitä huolimatta seuraan edes kerran päivässä suurimpien portaalien etusivuilla olevat postausten otsakkeet läpi. Mielenkiintoiset otsikot klikkaan auki, ei mielenkiintoiset jätän klikkaamatta. Tällä tavoin pysyn edes hieman perillä siitä mitä blogimaailmassa tapahtuu ja ottaako ehkä itsekin kantaa johonkin ajankohtaisesti esillä olevaan aiheeseen.

Toisinaan on kuitenkin hetkiä, että haluaisin lueskella jotain uutta ja mielenkiintoista. Mielestäni uutta luettavaa on kuitenkin kovin hankala löytää ellei jaksa selailla nettiä tuntitolkulla ja etsiä. Yleensä nämä uudet blogit joihin eksyy tulevatkin vastaan esimerkiksi Facessa, kun joku kaveri on tykännyt postauksesta tai ihan vaan jotain mitä oudoimpaa reittiä. Yksi tapa löytää mielenkiintoista luettavaa ovat nimenomaan nämä postaukset, joissa saatte linkkailla minulle ja muille omia blogejanne. :) Tästähän hyötyvät kaikki osapuolet.

IMG_6250

En oikeastaan pyydä muuta kuin halutessasi linkkaamaan blogisi kommenttiboksiin ja  kertomaan muutamalla sanalla mitä linkin takaa löytyy. Millainen blogi on kyseessä ja ehkäpä kuka sitä kirjoittaa? Kokoan linkatuista blogeista sitten muutaman viikon päästä oman postauksen, johon nostan omat TOP 5 blogini. Ne, jotka kolahtivat itseeni eniten.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä linkkailee rohkeasti! Olisi ihana päästä lueskelemaan lukijoideni blogeja ja mahdollisesti inspiroitua itsekin. :) 

On my way

38 vastausta artikkeliin “Linkkaa blogisi!”

 1. Moikka! Kiitos blogista, joka tuo iloa ja inspiraatiota arkeen :) Hei ei liity postaukseen, mutta haluaisin kysyä mistä tuo valkoinen hame on ostettu, joka on päälläsi Instan uudessa kuvassa ? Täydellinen pituus ja leikkaus! :)

  • Kiitos, kiva kuulla. :) Hame on hm mutta ostettu jo viime kesänä.

 2. Moi! Olen pitkään lueskellut blogiasi ja saanut siitä paljon hyviä vinkkejä, kiitos niistä! Aloitin oman blogiharrastuksen alkuvuodesta, elämä meni vähän uusiksi ja kirjoittaminen toimi keinona selviytyä.

 3. Moikka, oon vajaan vuoden verran ollut mukana seurailemassa sun blogia, ja täytyy sanoa, että sitä on ilo lukea! Laadukasta tekstiä, laadukkaita kuvia, tykkään! Haaveilen, että itsekin voisin joku päivä olla blogini kanssa ”samalla tasolla” :)
  Omaa blogiani oon kirjoitellut alkuvuodesta lähtien, ja teemoina on mun ammatti musiikin parissa, hyvinvointi ja treenaaminen.

  http://www.sonjalevan.com

 4. Heippa! Kiva, että haluat tutustua myös meidän lukijoiden blogeihin :) ehkä meilläkin on tarjota sinulle jotain vastineeksi kirjoittelustasi!

  Oma blogini on hyvin vahvasti terveys- ja hyvinvointipainotteinen höystettynä isolla kasalla terveysherkkureseptejä. Blogia kirjoittelee Kuopiolaistunut liikunnanohjaaja, personal trainer ja terveystieteiden kandi. Treenin ja ruoan lisäksi välillä pohditaan elämää, hyvinvointia ja tavoitteita vähän syvällisemmin.

  Tervetuloa tsekkaamaan :)
  ~Heidi
  http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/

 5. Mun blogilapsi käsittelee 9kk asustelua Uudessa Seelannissa ja jatkossa tulee käsittelemään muita ulkomailla asumisia, matkoja ja työtä, sivulauseissa avautumista elämästä ja välillä vähän liikunnastakin :) Pidän tästä sun blogista, mutta en itse halua pitää hyvinvointiteemaista, sillä niitä on jo niin paljon täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Omani on vielä aika raakile, mutta kehittyy pikku hiljaa! Uudet lukijat ovat oikein tervetulleita, kun en oikein kehtaa mainostaa sitä missään heh.
  Kivaa reissua siellä Kroatiassa, upeita ne saaret!

 6. Bloginaapuri täällä moi :D. Aloitin lukemaan blogiasi muistaakseni vähän ennen kun siirryin itse takasin FF:lle.

  Fit Fat Mamasta löytyy Aitoutta isolla Aalla, niin arkilifestylestä hyvinvointiin, tyttöhömpästä perhejuttuihin :).

  fitfatmama.fitfashion.fi

 7. Moikka!

  Asun Espanjassa ja aloitin blogini pitkän harkinnan jälkeen vasta reilu viikko sitten. Olen kuitenkin kerennyt kirjoittaa jo muutaman postauksen mm. Espanjassa asumisesta ja siitä, miten keksin blogilleni nimen. Rakastan kirjoittamista ja tällä hetkellä blogini etsii vielä omaa aihepiiriään, mutta se on varmaa, että pilke silmäkulmassa ja huumori ei tule katoamaan mihinkään :)

  http://cheekykaro.blogspot.com.es

  Aurinkoiset terveiset Espanjasta <3

 8. Nuoren aloittelevan liikunta-alan yrittäjän päiväkirja, mistä voi lukea niin vinkkejä, ajatuksia kuin normaalia arkeakin sekä kaikkea tältä väliltä. Blogi on vasta aluillaan, mutta jostsainhan kaikki ovat lähteneet! ;)

  http://miira-mari.blogspot.fi/

 9. Mä oon linkkaillut mun blogia tänne varmaan ennenkin, mutta pistetäänpä silti.

  http://www.lily.fi/blogit/stuff-about

  24-vuotias nainen kirjoittelee hyvinvointipainotteista lifestyle blogia. Kirjoitan monesti myös pohdintoja eri aiheista ja ajatuksistani. :)

 10. Itse innostuin blogin kirjoittamisesta viime syksynä. Kirjoitan itse matkailuaiheista blogia höystettynä muilla oman elämäni sepustuksilla :) . Aikomuksenani on nähdä maailmaa mahdollisimman paljon, joista kerron tarinoita blogiini. Olen myös erittäin kiinnostunut treenaamisesta ja hyvinvoinnista, vaikka niistä aiheista en paljoa kirjoittelekaan. Tykkään lukea muiden treeni ja hyvinvointiaiheisia blogeja. Mukavia tämmöiset postaukset, joissa muutkin blogaajat saavat ilmoittautua. Jos vaikka täältä löytyisi itsellekin uusia mielenkiintoisia sivustoja :) .

 11. Heippa! Mun blogi saattaa olla jollekkin vähän sillisalaattia mutta treenaus (bikini fitness) ja matkailu tulee mun blogissa selvästi esille. Tällä hetkellä valmistaudun syksyn Jyväskylän SM karsintaan ja kyse on ensimmäisistä kisoistani. Dieetiltä siis kirjoittelen tunnelmiani. Lisäksi matkailun saralla kirjoitan (vieläkin) postauksia viime kesän interrail matkasta, lisäksi sielä on muutakin matkailua mm. Floridasta..

  http://inmyfitworld.blogspot.fi/

 12. Enpä muista mitä kautta joskus blogisi löysin, mutta mää oon jo vanha akka (32) ja omassa blogissani näin kesäkaudella pitkälle syksyyn asti kirjoittelen jalkapallon (ja satunnaisesti muun urheilun) valokuvaamisesta. Pyrin postaamaan kyllä muustakin (asukuvat, kosmetiikka), ettei kaikki futiksesta piittaamattomat ihan kyllästyisi, mutta en tiedä kuinka hyvin siinä mahdan onnistua, kun elämäni ainakin just nyt pyörii pelkän valokuvauksen ympärillä.

  Jos siis kuumat jalkapalloilijat yhtään kiinnostaa, blogissani heidän kuviaan pääsee kyttäämään ;)

 13. Sinulla on ihana ja monipuolinen blogi :-) Täällä blogia kirjoittelee nainen, joka kiinnostunut mm. matkustelusta, muodista, kauneudesta, urheilusta, sisustuksesta ja ruokajuttuja tulee myös postattua. Matkustelu kaikista eniten sydäntä lähellä :-) Toivoisin että ehtisin bloggailla enemmänkin työn ohella. Vapaa-ajalla tulee kirjoitettua blogia minkä pystyy :-)

  http://alaannnblog.blogspot.fi/

 14. Istillcount.blogspot.fi

  Olen kohta 42v personal trainer, kahden ”aikuisen” -96,-99 pojan ja -10 syntyneen elinsiirron saaneen tytön (omaishoitaja) äiti. 2014 kilpirauhasen vajaatoiminnan löytänyt, mutta ei vielä ”listinyt”! :). (Siksi eläntapamuutos jumittaa:)) Positiivisuudesta ponnistava leijonaemo, jolla urho vierellään:). Tarinointia äitiydestä, Kelan papereista, hyvinvoinnista, elämän ihanuuksia, kilpirauhasista, musiikista,onnellisuudesta. Matkailua Muman (Munuais – ja maksaliitto)mukana vertaisvanhempana ja muutenkin. Meidän arjesta siis:). Tervetuloa mukaan.

 15. Omani kärsii hieman tällä hetkellä ajanpuutteesta, mutta nyt olen seuraavien kuukausien osalta ajavaraus päivitetty sitten, että ehdin myös panostamaan kirjoittamiseen enemmän. Olen hyvinvointialan yrittäjä ja sosiaalipsykologian opiskelija, niiden ajatusten pohjalta kirjoitan hyvinvoinnista ym itselle ja miksei muille tärkeistä asioista.

  http://www.elinaespinal.com

 16. Täällä kirjoittaa 21-vuotias blondi Kuopiosta! Blogini on nimensä mukaan kokoelma minusta. Käsittelen kanssa vähän syvällisempiä juttuja niiden perus tyttöhömppien lisäksi. Lukaisemalla saa varmaan vähän paremman käsityksen, millainen blogi on kyseessä :)

  http://www.trucollection.blogspot.fi

 17. Hyvinvointi/muoti/lifestyle-tyylinen blogi :-) Postauksissa jaan mm. reseptejä ja ajatuksiani ruokavalioista, asukuvia ja juttuja miun tyylistä, syvällisiä ajatuksia ja ihan arkisiakin juttuja! Onnellisuus ja oman itsensä kuunteleminen on miulle tosi tärkeitä juttuja, ja korostan niitä blogissani sekä haluan motivoida ja inspiroida muita panostamaan niihin!

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

 18. Moi! Täällä blogia kirjoittelee 25-vuotias nainen. Pääteemana oma hyvinvointi-projekti, oikeastaan elämäntaparemontti. Kirjoittelen omasta elämästäni, eli blogissa pyörii moni muukin aihe kuten meidän kolme koiraa, krooninen selkäkipu ja selän kuntouttaminen sekä lääkikseen hakeminen.

  https://katsekohtivaloa.blogspot.fi/

 19. Hei. Pomppasin blogiisi etsiessäni Kroatiaan vinkkejä – syyskuussa sinne ensimmäistä kertaa….
  Minun blogini on niin erilainen kuin nämä terveelliset, heh, eli aikoinaan perustin sen itsetekemien korttieni esittelyyn, kerron siellä myös elämästä – muistoja, reissuja, runontapaisia jne – blogissani ei nykyään käy mahdotomasti jengiä – ainakaan kommentoimassa, joten pitäisikö uudistua, tai lopettaa……
  Jään odottamaan sinun postaustasi Kroatiasta – siellä yleistietoa, myös gluteeniton Kroatia kiinnostaa – itselläni keliakia jo joitakin vuosia —-

 20. Heippa!

  Striped Life – blogini siis hyvinvointi & lifestyle blogi elämästä. Olen lähihoitaja ja työskentelen ikäihmisten parissa, joten tämäkin aihealue vapaa. Lähinnä kirjoitan syvällisemmin hyvinvoinnista ja intohimoistani. Näihin kuuluvat kauneus & hyvinvointi, matkustaminen, valokuvaaminen, sisustaminen ja treenaus. Tervetuloa seurailemaan raidallista elämääni! :-) <3

 21. Heissan!

  Täällä Ulla Jyväskylästä, 21-vuotias journalistiopiskelija, jonka sydäntä lähellä ovat aamun kalpea valo, matkustelu, rauhalliset öiset teehetket hyvässä seurassa, valokuvaaminen, kertomuksellisuus sekä mielenkiintoiset näkökulmat. Blogissani eletään parisuhdearkea, valokuvataan paljon, jaetaan vinkkejä milloin mistäkin aiheesta, eksytään välillä ja löydetään takaisin oikealle polulle.

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

 22. Moi!
  Mä olen Tampereella asuva psykologian opiskelija. Kirjoittelen blogissani milloin mistäkin, kuten sisustuksesta, treenaamisesta ja matkustelusta. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan tankotanssitreeneissäni ja valokuvauksessa.

  Kyseessä on siis vastikään aloittanut blogi, joten kovin paljon postauksia ei vielä ole :)

  https://elamaatangolla.blogspot.fi/

 23. Juuri ylioppilaaksi valmistuneen 20-vuotiaan nuoren naisen alun lifestyle painotteinen blogi :-)

  worldinmmyeyes.blogspot.fi

 24. Myytti on kielikukkasilla koristeltu sähköinen muistikirjani, joka on kehrätty kokoon muun muassa minimalismipohdinnoista, terveysherkkuresepteistä, kirjavinkkauksista, lumoavasta lonnonkosmetiikasta sekä lempitaiteilijoideni töistä. Höystetty kauniilla kuvilla ja hyvällä mielellä! (:

 25. Löysin blogisi Lily-portaalin kautta. Täytyypä tutustua tarkemmin juttuihin. Ja hienoja kuvia! Kirjoitan itse blogia Venezuelasta. Mieheni on täältä kotoisin, ja tämä kesä kuluu sukuloidessa täällä. Kirjoitan niin hyvinvoinnista, terveydestä kuin arjesta ja yhteiskunnallisista asioista, sekä jaan venezuelalaisia reseptejä. Venezuela kuuluu harvan Latinalaisen Amerikan reissaajan listalle, blogin kautta pääsee tutustumaan maahan tarkemmin :)

  http://anu-exploremore.blogspot.com/

 26. Moi. Omasta blogistani löytyy urheilu ja treeniasioita liittyen trampoliinivoimisteluun. En tiedä, kuinka monta blogia tästä lajista on tehty mutten itse ainakaan ollenkaan tuloksia löytä, harvoja postauksia sieltä täältä. Oma blogini avulla haluan vähentää tätä ongelmaa sekä kertoa ihmisille oman elämän kautta, miksi, miten ja milloin. Blogini: kohtipilvia.blogspot.fi

 27. Laitetaanpa omakin blogi tännekin. Uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita. Niitä on odotettu…
  Olen jo 36v. (eli ei mikään tyttö enää). Ehkä se näkyy jollain lailla myös teksteissäkin. En kirjoittele meikeistä tai tyyleistä (paitsi ehkä ohimennen joskus). Yritän löytää milloin mitäkin mielenkiintoisia, kantaaottavia aiheita. Kirjoitan kyllä välillä myös omasta elämästäni, kuten avustajan työstäni ja tanssillisen voimistelun treeneistä, joka on ollut alunperin pääaiheeni, mutta nykyään on paljon muutakin sisältöä…Unista kirjoittelen myös. Ne kiinnostavat kovasti…

 28. 18-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle-tyylisesti vähän siitä, mitä milloinkin mielessä liikkuu :) hyvinvointi kokonaisuutena on mulle tärkeää, joten terveellisten reseptien lisäksi haluan korostaa myös itsensä hyväksymistä ja kiitollisuutta. Blogin siisti ulkonäkö on mulle tärkeää, ja kuviin on todella panostettu.

  http://miukunen.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta