Tangle Teezerista luonnonharjaan

Blogissani on näkynyt viime aikoina tavallista enemmän hiusaiheisia postauksia mutta siitä huolimatta on ihan pakko avata suu ja kirjoittaa teille aiheesta jota olen funtsinut jo pitkään. Nimittäin hiusharjasta. Yksinkertainen kapistus ja usein ajatellaankin, että eipä ole juurikaan väliä millä hiuksensa selvittelee. Tottahan se tavallaan on, sillä harjan tehtävä on pitää tukka siistinä ja avata siitä myös mahdolliset takut. Eipä ole kyse mistään rakettitieteestä.

IMG_6572

Itse olen käyttänyt vuosia Tange Teezeria ja sen lisäksi vielä harvapiikkistä kampaa. Edellä mainitsemani muoviharja ponnahti jokaisen naisen suosikiksi hetkessä ja nykyään siellä sun täällä näkyykin värikkäitä Tangle Teezereita. Villi veikkaukseni on, että ainakin 50 % nuorista/nuorenmielisistä suomalaisnaisista omistaa tuon harjan. Kyseessä on kyllä aivan mielettömän hyvä takkujen selvittäjä mutta kuinka hellä harja todellisuudessa on? Harjahan on muovia, joten voiko se ihan aikuisten oikeasti olla kovin hellä hiuksille?

Olen myös huomannut, että Tanglella harjatessani hiuksia irtoaa hyvin paljon ja latva on liru. Harja on helposti ihan täynnä tukkaa vaikka muuten minulta ei hiuksia mitenkään tavallista enemmän irtoakaan. Ja auta armias jos erehdyn selvittämään tuolla märät hiukseni… Not good! Omistan siis aika kuivan ja helposti takkuuntuntuvan tukan, johon tietyllä tapaa nimenomaan Tangle on ollut aivan huikea. Saahan sillä takut selvitettyä mutta onko se sitten sen arvoista, että hiuksia irtoaa hurjasti? Jotta ei tarvisi heitellä liikaa näitä kysymysmerkkejä ilmoille, hankin ihan vasta luonnonharjan. Muistan omistaneeni tuollaisen joskus lapsena mutta nyt olen aivan fiiliksissä tästä niin pehmeästi hiuksilla liukuvasta kapistuksesta. 🙂

IMG_7542

Miksi sitten nimenomaan luonnonharja? Ensinnäkin luonnonharja on pehmeä ja hellävarainen. Sillä takkujen selvittäminen on hieman työläämpää mutta sen arvoista. Luonnonharja antaa ihanan kiillon hiuksien pintaan ja itse olen ainakin huomannut, että kyseisellä harjalla saa todella hienosti myös seikkailevat hiukset esimerkiksi ponnarikampauksessa ”kuriin”. Jos kuitenkin tuntuu, että luonnonharjalla märän tukan selvittäminen on liian työlästä, suosittelen avuksi kuvassa näkyvää harvapiikkistä kampaa. Kyseinen kampa on siis hyvin harva ja sen vuoksi sillä on hellävaraisempaa availla takkuja. Itseäni toki kiehtoo myös luonnonharjan luonnonmukaisuus ja se, että harja on tehty puusta ja harjakset ovat luonnonmateriaaleja. Minulla on myös villi veikkaus, että tästä saan avun myös siihen pakkasten sähkötukkaan! Kumpa näin olisikin.

IMG_7544

Olen käyttänyt kyseistä luonnonharjasta nyt vasta viikon päivät ja pakko sanoa, että heti hiuksissani on jotenkin elinvoimaisempi fiilis. Voi olla, että tuo on silmän lumetta mutta ainakin se määrä mikä hiuksia lähtee harjatessa on vähentynyt huomattavasti. Tuskin maltan odottaa millaisia vaikutuksia tällä harjan vaihdoksella on pidemmällä tähtäimellä. 🙂 Etenkin latvojen suhteen odottaisin tietynlaista vahvistumista.

Onko teillä kokemuksia luonnonharjasta? Oletteko ehkä huomanneet positiivisia vaikutuksia hiusten paksuuden, kunnon ja elinvoimaisuuden suhteen? 

Edit. Kuulemma ihan alun alkujaan Ida iholla-blogin Ida on tästä Tangle Teezer aiheesta kokemuksiaan kirjoittanut, josta se on lähtenyt leviämään somessa. Siispä ainakin täältä suunnalta kaikki kunnia hänelle tärkeästä aiheesta ja havainnosta! 🙂

Kommentit (18)
  1. Hei,

    Kiva teksti ja nyt kysynkin että mistä olet hankkinut Luonnonharjan? 😊

  2. Ida iholla-blogin Ida kirjoitti aiheesta ensimmäisenä, jota perässä aika moni bloggaaja lähti kirjoittamaan omana havaintonaan.. Kannattaisi kuitenkin aina mainita lähde reilusti kun tuskin itekään haluaa et muut kopiois omia juttuja. Hyvä kyl et aiheesta puhutaan mut kuhan reilulla pelillä. Muutoin kiitos kivasta blogista! 🙂

    1. Ööö, itse olen tosiaan kuullut aiheesta sieltä sun täältä, enkä tekstilläni missään nimessä tarkoita sanoa, että tämä olisi nyt minun keksintöni. 🙂 Kyllähän blogeissa puhutaan aiheesta kuin aiheesta ihan yleisellä tasolla ilman, että aina voi edes tietää kuka on aiheesta ensimmäisenä jossain maininnut.

      En linkannut mainitsemaasi blogia lähteeksi, sillä en ole kopioinut aihetta sieltä. Kuten tosiaan kommenteissakin mainitsin, eräs kampaajaystäväni mainitsi minulle asiasta sen lisäksi, että muistan kuulleeni siitä sieltä sun täältä. Aihe taisi viime kesänä puhuttaa ihmisiä ja sillä ainakin omiin korviini aihe on kantautunut monestakin suunnasta. Voi toki olla, että homma on yleisellä tasolla lähtenyt leviämään mainitsemastasi blogista, mutta se ei ole minun vikani jos en sitä ole tiennyt. 🙂

      Kiva jos tykkäät blogissani käydä – toivottavasti näin myös jatkossakin. Mukavaa viikonloppua! 🙂

    2. Lisäsin nyt kuitenkin postaukseen maininnan tuosta Idan blogista ettei tule väärinkäsityksiä. 🙂 Tarkoitus, kun ei ole ollut aihetta millään tavalla omia ja ilomielin kyllä annan kunnian tästä oikeaan osoitteeseen, kun se nyt kerta selvisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *