Ihana Micellar Water

Olen jo pitkään suosinut ihonpuhdistuksessani erästä tuotetta. Kyseessä ei ole puhdistusgeeli eikä kasvovesi, vaan Micellar Water eli suomennettuna puhdistusvesi. Veikkaan, että useampi teistäkin on kosmehyllyiltä näitä eri merkkisiä vesiä bongannut ja ehkä joskus kokeillutkin? Itsehän rakastuin Nivean kyseiseen puhdistustuotteeseen heti ensikosketuksesta ja tämä purkki taitaakin olla jo neljäs ostamani sellainen.

IMG_8069

Mikä tästä puhdistusvedestä sitten tekee niin ihmeellisen, miksi sitä kannattaisi kokeilla? Ihan alkuun haluan sanoa, että olen tapaus jonka iho tarvitsee kasvovettä. Olen ollut joitain aikoja ihan vahingossa ilman ja ihooni alkoi syntymään oitis pientä ”nyppylää”. Kasvovesi on siis kasvoilleni ihon kunnon kannalta kaiken a ja o. Ihoni on kuitenkin niin normaali/kuiva, että jos hankailen kasvojani useammalla erilaisella puhdistustuotteella, on se toisinaan liikaa. Välillä kasvot toki kaipaavat kunnon puhdistusgeelillä pesua mutta ihan päivittäin en sellaista tarvitse. En etenkään talvisin, jolloin iho on kuivempaa laatuaan.

Syy jonka vuoksi olen ollut niin innoissani tästä puhdistusvedestä jo pitkään on nimenomaan se, että kyseinen vesi korvaa puhdistusgeelin sekä kasvoveden. Vesi pitää sisällään kolme ominaisuutta eli puhdistuksen, meikinpoiston ja kosteutuksen. Se saa kasvoille hyvin puhtaan fiiliksen ja irroittaa helposti meikin sekä myös mahdollisen rasvan. Tunne kasvoilla on oikeastaan täysin samanlainen kuin kasvoveden jälkeen. Raikas ja puhdas.

IMG_8070-001

Puhdistus itsessään tapahtuu todella helposti vanulappujen avulla. Vettä kaadetaan lapuille kuten kasvovettä ja puhdistetään iho. Itse vältän silmiä, sillä en käytä silmämeikkiä. Luomivärit olen tällä kyllä joskus pois sipaissut mutta ripsivärin lähtevyydestä en ole varma. Ehkä vesiliukoinen voisikin lähteä? Vesipesua ei tosiaan tarvita laisinkaan joka tietyllä tapaa auttaa ainakin herkkää ja helposti kuivuvaa ihoa. Tuotteestahan on olemassa kaksi versiota, tämä Daily Essentials puolen ”normaalin ihon” vesi ja sen lisäksi vielä herkemmälle iholle suunnattu vaaleanpuna etiketillinen purnukka.

Oli muuten reissussa hauska kuinka selektiivisen puolen kosmetiikassa työskentelevä ystäväni fiilisteli mukanani olleita Nivean tuotteita. Itsellenihän Nivea on aina ollut monessakin  tuotteessa ykkönen ja esimerkiksi kasvovesistä olen aina suosinut Niveaa. Ihan ensimmäiset puhdistustuotteenikin olivat kyseisen merkin purnukoita. Olikin hauska huomata kuinka paljon erilaisten selektiivisten merkkien tuotteita kokeillut ihminen pitää kuitenkin hyvin paljon Niveasta, tällaisista ihan ”perus” tuotteista. Aina ei tosiaan tarvitse maksaa satoja euroja saadakseen hyvää, vaan sen voi saada edullisemminkin. Kyseinen Micellar Water ei ainakaan paljoa lompakkoa kevennä ja se kestää… Purkki kestää ainakin omassa käytössäni muutaman kuukauden ajan.

IMG_8082

Onko Micellar Water teille tuttu? Tai oletteko ehkä jo siihen koukuttuneet? :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Ihana Micellar Water”

    • Ajatusvirhe. Jos luit tekstin loppuun saakka ymmärsit varmasti mistä oli kyse. Jälleen kerran…

  1. itsekkin olen aivan ihastunut näihin meikipuhdistus-vesiin! garnierilla on myös hyvä tuote, ja kyllä niillä lähtee helposti ripsari :)

    • Nojoo, eikö! Olen kuullut, että se Garnier sisälsi jotain syöpää aiheuttavaa aineosaa? En muista mistä oli kyse mutta tuli ilmi samalla, kun tuli lista tuotteista jotka tätä samaa ainetta sisältävät.

      Ja hyvä tietää, että ripsari lähtee myöskin. Kiitos siis tästä infosta. :)

  2. Garnierin misellivesi sisältää tällä hetkellä vielä ainakin polyaminopropyl biguanide (PHMB). Se on sallittua kosmetiikassa tiettynä määränä ja tässä tuotteessa sitä on ihan laillinen määrä. Kyseinen ainesosa on turvallista käyttää, jos sitä ei jokaisesta/useasta omasta kosmetiikatuotteesta löydy. Tällöin pitoisuudet olisivat huipussaan ja voisi mahdollisesti edesauttaa syöpää. Itselläni kuitenkin löytyy sitä vain kyseisestä misellivedestä, joten sen käyttö on turvallista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta