Rentoutumista

*Kaupallinen yhteistyö: Happy Joe

Perjantai-illat merkitsevät lähestulkoon poikkeuksetta itselleni rentoutumista. Vaikka nykyään teenkin epäsäännöllistä työtä, asennoidun silti viikonloppuihin samalla tavoin kuin tekisin maanantaista perjantaihin duunia. Viikonlopuissa on särmää, tässä perjantaissa on särmää. Hymyileviä ja nauravia ihmisiä, tyyppejä hamstraamassa ruokakassit täyteen herkkuja, ravintolat- ja terassit tupaten täynnä, ihmisvilinää, shoppailijoita ja ennenkaikkea huojentuneen oloisia ihmisiä siellä täällä. Perjantai.

IMG_8000IMG_7896-3

Nuorempana itselleni oli tärkeää suunnata perjantai- ja lauantai iltoina ulos. Se oli oikeastaan lähestulkoon ainoa tapa rentoutua sataprosenttisesti, erottaa arki viikonlopuista. Nykyään olen hieman toisinajattelija. En tiedä lieneekö se kasvun seurausta, mutta tänä päivänä nautin suunnattomasti rennoista ja rauhallisista koti-illoista. Ihan yksin tai miksei seurankin kanssa.

Nautin siitä, että voin köllähtää pehmeisiin lakanoihin, katsoa jakson uusinta Orange Is The New Blackia, syödä hyvin, herkutella ja ottaa vaikka pullon erinomaista Happy Joe siideriä kyytipojaksi. Oma lempparini noista herkullisista siidereistä on ehdottomasti Happy Joe Organic, joka on rutikuiva omenasiideri ja mikä parasta, valmistettu sataprosenttisen luomulaatuisista raaka-aineista. Nam.

IMG_7909IMG_8035IMG_7927

Mielestäni meidän tulisi enemmän rentoutua ja olla. Nautiskella ihan vaan olemisesta, keskittyä -ei yhtään mihinkään. Huomasin tämän reissussa ja siitä teille kirjoittelinkin tällä viikolla. Kaikki liika nipotus työjutuista, ruoasta ja juomisista, treeneistä, ihmissuhteista, ylipäänsä stressaaminen asioista joita ei saa paremmaksi stressaamalla… Niin turhaa. Miksi keskitymme maanantaina tehtäviin asioihin sen sijaan, että olisimme tässä ja nauttisimme hetkestä?

Tiedän, helpommin sanottu kuin tehty mutta yrittäkäämme. Naamioitukaamme välillä hipeiksi jollei päästä varpaisiin niin ainakin asenteeltamme. Sillä voi nimittäin olla ihmeellinen vaikutus paitsi mieleemme, myös kehoomme.

IMG_7996IMG_7951-2

Avaamani Happy Joen korkissa luki osuvasti: ”The one who smiles last, buys the next round”. Näinhän se elämässä menee. Hymyillään, se kannattaa! Jokaisen lasipulloisen Happy Joen korkin sisäpuolelle on rustattu ajatus tai jonkunlainen mietelause elämästä. Söpöä. Ylipäänsä näistä suloisista pulloista hohkaa tietynlainen hyvä fiilis ja nostalgisuus.

Itsehän olen muutenkin aina tykännyt juoda lasipullosta. En oikein tiedä mikä niissä on, mutta juoma maistuu kymmenen kertaa paremmalta kuin tölkistä nautittuna. Tulee jollain tapaa mieleen nimenomaan kesä ja aurinko.

IMG_7990IMG_7902-003IMG_8030

Näillä rennoilla fiiliksillä ja ajatuksilla tähän päivään. Muistetaan ottaa aikaa itsellemme ja  läheisillemme, sekä nauttia elämästä tässä hetkessä.

Aurinkoisen rentouttavaa perjantaita jokaiselle! 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=Happyjoe-jutta-1;EASTpostID=22963]

On my way

 
Tykkää jutusta