Viime aikojen suosikkiasu

*Sisältää mainoslinkkejä.

Nyt, kun kurkistaa ikkunasta ulos on vaikea sanoa mikä vuodenaika lienee. Vettä sataa ja ilma näyttää ylipäänsä aika ankealle. Me suomalaiset olemme tottuneet, että kesään kuuluu myös vesi ja toisinaan ikävä kyllä myös kylmyys. Säiden puolesta kesän vaatetuskin on tosiaan useimmiten sitten sen mukaista, ”säähän sopivaa”.

Viime aikoina oma suosikkiasuni on koostunut mustista plattosandaaleista, bomberista, revityistä farkuista, sekä sporttisesta oversize t-paidasta. Helppo yhdistelmä näihin keleihin, jolloin yhtenä hetkenä aurinko astuu esiin ja toisena tulee vettä niskaan.

IMG_8448IMG_8452-001IMG_8447IMG_8442

Tässä asussa on itseasiassa ne kaikki elementit joihin olen viime aikoina rakastunut. Inuovon plattopohjaiset sandaalit, jotka ovat ehdottomasti tämän kesän ykköskengät! Aivan super ihanat jalassa ja mikä parasta, kivan näköiset asun kuin asun kanssa. Toisena bomberit, etenkin tämä Pull & Bearin vaaleanpunainen yksilö. Tuo muuten nätisti vähän karskimpaankin asuun pehmeyttä ja naisellisuutta.

Ray-Banin round-malliset aurinkolasit, ne klassikot. Ikisuosikkini Dr. Denimit, te tiedätte jotka olette kokeilleet! Ehkä mukavimmat farkut ikinä omien tuunailujen kera. Ja näiden lisäksi vielä hieman oversize ”sporttihenkiset” t-paidat. Ehdoton lempparini on tällä hetkellä Junkyard XX-XY:n ja FILAN yhteistyömallistosta saatu *Money FILA t-paita. Pidän kovasti nimenomaan 90-luvun urheilumuodista ja retrohenkisyydestä. Niitä on kiva yhdistellä tähän päivään. :)

IMG_8461IMG_8457IMG_8439

Värien suhteen sen sijaan olen hyvin nirso. Musta, valkoinen, harmaa ja armeijanvihreä. Siinä ne suosikkini. Toisinaan on kuitenkin kiva yllättää ja ostaa jotain sellaista, josta ei todellakaan ajatellut pitävänsä. Esimerkkinä nyt vaikka tämä vaaleanpunainen bomber. Mielestäni se toimii ihan super hyvin vaikka värinä vaaleanpunainen saattaakin alkuun herättää arastelevia epäilyksiä… Tai ainakin minussa herätti. Onneksi kuitenkin rohkenin ostamaan, sillä nyt se on ehdoton suosikkini!

Vaikka vaatekaappi kannattaakin rakentaa fiksusti, on siellä mielestäni hyvä olla muutama väriläiskä ja vähän shokeeraavampikin yksilö. Tällä hetkellä omia ehdottomia heikkoja kohtiani ovat farkut, sporttimuoti ja kengät. Noihin kolmeen osa-alueeseen sorrun todella helposti. Mutta toisaalta, tuon tyylisiä vaatteita rakastan käyttääkin joten mikäs siinä. Itselleni tärkeintä vaatteissa onkin nykyään niiden käytännöllisyys ja mukavuus. Pyrin miettimään ostamani vaatekappaleet aina pariin kertaan ja muutenkin suosimaan laatuyksilöitä perus kulutusvaatteiden rinnalle.

IMG_8446IMG_8454IMG_8451

Kengät Inuovo (by the way Store) / *Housut Dr. Denim*T-Paita Junkyard XX-XY & FILA (saatu) / Bomber Pull & Bear / *Aurinkolasit Ray-Ban / Sormukset Bershka

Miltäs asu teidän silmäänne näyttää? Oletteko ehkä tehneet vastaavia ”väriläiskä-ostoksia” lähiaikoina? 

On my way

6 vastausta artikkeliin “Viime aikojen suosikkiasu”

    • Eikö olekin! Ja olen ehkä samaa mieltä kanssasi. Turhaan sitä väriä siis arastelee. :)

  1. Kivaltahan tuo näyttää :) Itse juurikin arastelen ihan noin vaaleanpunaisen värin käyttöä, pitäisikin rohkeasti vain uskaltaa kokeilla. Mitä pohjustustuotteita tykkäät käyttää meikin alla? Mitä jotakin heleyttävää tuotetta voisit suositella?

    • Kiitos. :) No sama homma. Jotenkin väristä tulee mieleen tietynlainen tyttömäisyys jonka vuoksi sitä ehkä arastelee.

      Käytän Cliniquen kasvovoidetta ja satunnaisesti myös primeria. Tai oikeastaan aina, kun on aikaa antaa sen kuivua. Meikkivoiteeseen sekoitan Lumenen ihon sävyn heleyttäjää joka tuo pientä hehkua tuohon pohjaan. Niin ja lisäksi myös Macin highlighteria. Tällaisella yhdistelmällä saa aika hyvän lopputuloksen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta