Kuuluuko naisten pukeutua miesten mielen mukaan?

Yleensä en avaa tämän kaltaisia linkkejä auki laisinkaan, koska tiedän mitä liibalaaba skeidaa ne sisällään pitävät. Eilen kuitenkin linkkasin linkin auki jostain kumman syystä ja luin listaa asioista, jotka ovat kuulemma miesten mielestä naisessa epäseksikästä. Räikeä huulipuna, pitkät kynnet, ballerinat, rengas korvakorut, velour-asut… Näitäpä osasin odottaakin. :)

IMG_8687

Olen ollut aina jollain tapaa vähän poikamainen. Tai en tiedä onko poikamainen oikea sana, mutta olen pitänyt naisten pukeutumisessa aina sellaisesta karskimmasta ja vähän erikoisemmastakin linjasta. Toki mekotkin ovat nättejä mutta jos pukeudun mekkoon, tasapainotan sitä mieluiten matalilla/neutraaleilla sandaaleilla tai vaikka tennareilla. En pidä yltiönaisellisuudesta ja siksipä esimerkiksi kaikenlaiset kukkamekot korkkareineen eivät ole laisinkaan juttuni. Olen sanonut tämän itseasiassa aikaisemminkin mutta en tosiaan välitä herättää pukeutumisellani ns. seksististä huomiota.

Voipi olla, että oma ajatusmaailmani on hieman outo mutta mielestäni kauneinta pukeutumista naisilla on nimenomaan hitusen peittävämpi ja jopa maskuliinisia viboja sisältävä pukeutumistyyli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tulisi verhoutua säkkiin, mutta mielestäni on seksikästä yhdistää naisellisia elementtejä hieman miehekkäämpiin sellaisiin.

IMG_8636-2

Mielestäni naisten ei myöskään kuulu pukeutua miesten mielen mukaan. Itse olin nuorempana luonnollisestikin epävarma pukeutumisestani ja lähdinkin sille pikkumekko-korkkari linjalle koska ajattelin, että tämä on sitä pukeutumista jota miehet minulta odottavat. Tänä päivänä uskon, että ihminen joka minuun rakastuu, rakastuu minuun kokonaisuutena eikä siihen kuinka naisellisesti tai epänaisellisesti pukeudun. Itse ehkä miellynkin eniten miehiin, joita miellyttää naisen pukeutumisessa muunlainenkin tyyli kuin se stereotypinen mekko-meininki. Nainen voi olla kaunis sen suuren hupparinkin alla. Itseasiassa on jopa mielestäni kauniimpi kuin hurjan paljastavassa tissitopissa.

Pukeutuminen ylipäänsä on makuasia. Ei ole tuomittavaa pukeutua paljastavasti, ei missään nimessä. On kuitenkin mielestäni tärkeää, että pukeutuu siten kuin itsestä hyvältä tuntuu ja varsinkin oikeilla motiiveilla. Jos pukeudut miehesi mielen mukaan vaikka haluaisit kulkea ihan toisenlaisissa releissä, on se mielestäni väärin sinua itseäsi kohtaan. Jokaisella kuuluu olla vapaus verhoutua vaatteisiin joihin todella haluaa verhoutua. Pukeutuminen nimittäin kertoo meistä aika paljon, joten sen merkitystä ei missään nimessä kannata vähätellä. Vaatteissa voimme kokea olomme joko hyväksi ja itsevarmaksi, tai vastaavasti hyvin huonoksi sekä epävarmaksi.

IMG_8677-2

Kannattaakin etsiä sitä omaa tyyliä ja sitä kuinka itselleen on mieluisinta pukeutua. Ja kuten mainitsin, vaatteissa kuuluu olla itsevarma ja mukava olla. Itselläni ei ole sellainen olo minimittaisessa kellohameessa ja korkkareissa. Ei vaan ole, vaikka yritettykin joskus on. Koen, että tuollainen asu ei tuo persoonaani esiin millään tavalla ja siksi sellaiseen tyyliin en haluakaan verhoutua. Toisaalta voin pitää vastaavaa asua hyvin kauniina jollain toisella naisella. Kyse onkin tosiaan yksinkertaisesti siitä, mikä tuntuu itsestäni hyvältä ja nimenomaan viestii minusta persoonana.

Tänä päivänä on onneksi helppo pukeutua kuten haluaa. Muoti on muuttumassa kokoajan sukupuolettomammaksi ja ylipäänsä suhtautuminen pukeutumiseen muovautuu kokoajan suvaitsevammaksi. Tänä päivänä naisillakin on oikeus käyttää housuja, ainahan asia ei ole ollut näin…

Mitä mieltä te olette? Kuuluuko naisten miellyttää miehiä pukeutumisellaan? Millaisia pukeutujia te olette?

On my way

12 vastausta artikkeliin “Kuuluuko naisten pukeutua miesten mielen mukaan?”

 1. ”Toisaalta voin pitää vastaavaa asua hyvin kauniina jollain toisella naisella.”
  Tämä ja näin käy usein esim. kaupungilla tai instagramia selatessa!! Katon, että vitsi ompas kiva asu tai yksittäinen vaate/kengät, mutta tiedän etten itse kuitenkaan pukisi sitä. Ja silti pidän sitä tosi hienona/rohkeana/tyylikkäänä jne, koska asu sopii sen pitäjälle😊

  • Totta, näin juuri. Sitä haluaa pukeutua omalla tyylillään ja siten, että itsellä on mukava olla. :)

 2. Samoilla linjoilla täälläkin! Mä en ole koskaan ollut korkkarityyppiä, ne ei vaan tunnu mukavilta :D Juhlissa tai joissain business-tilaisuuksissa kyllä käytän korkkareita, mutta muuten en. Mä valitsen usein ”lättäpohjaisia” kenkiä ja osasyy on varmasti sekin, että mä olen muutenkin aika pitkä. En voi silti sanoa olevani poikamainen pukeutumistyyliltäni, koska haluan pukeutua naisellisesti ja tykkään esim. kukkaprinteistä, mutta rentous pukeutumistyylissä on ehkä mulla se juttu :)

  • Sepä. :D Olen myös samanlainen, tarpeen vaatiessa joo mutta mieluiten ihan tennareilla tai sandaaleilla joissa ei ainakaan piikkikorkoa ole. Plattopohja on ihan jees kylläkin. :)

 3. Kerrassaan käsittämätön aihe. Miksi helvetissä naisten pitäisi millään tavalla miellyttää miehiä???

  • Aihe perustuikin lukemaani juttuun jossa nimenomaan kerrotaan mitkä asiat ovat miesten mielessä naisissa epäseksikästä. Ja tosiaan oletetaan, että nainen ehkä ottaa niistä opikseen.

   Mielestäni kenenkään ihmisen ei tulisi tehdä mitään vaan miellyttääkseen toisia. Tottakai toisille ihmisille tulee olla ystävällinen ja kiva mutta miellyttäminen on turhaa. Olen myös sitä mieltä, että naisten tai miesten ei tule missään nimessä miellyttää toisiaan jos näin ei itse tahdo.

 4. Hei, mielenkiintoinen postaus, täysin samaa mieltä asiasta! :)
  Mieheni ei tykkää 90% minun vaatteista: harmaa-beige-khakinvihreää väriä, kaikenlaiset haalarit, boyfriend-farkut, oversize- paidat – näitä voi rohkeasti lisätä tohon listaan, harva mies tykkää, luulisin :) On mullakin mekkoja ja kukkakuosisia tai röyhelövaatteita, niitäkin käytän fiiliksen mukaan. Mutta sellainen liian naisellinen tyyli on mielestäni imelä ja vähän.. noh.. tylsä? Sellainen ”varman päälle”-tyyli, joka sopii joka naiselle ja varmasti miellyttää kaikkia (miehiä erityisesti).

  • Niin. :) Tylsä on nimenomaan se oikea sana tuolle tyypilliselle naiselliselle tyylille. Tykkään kyllä naisellisista elementeistä mutta samaan aikaan asussa on kiva olla jotain vähän muutakin. Hankala selittää mutta se joku juttu kaivataan. :)

 5. Samoilla linjoilla olen sun kanssa siitä, että jokaisen tulisi pukeutua sillain millain itse haluaa. Itse välillä tykkään miellyttää miestä laittamalla sellaisen vaatteen päälle josta tiedän hänen pitävän, mutta vain jos se tuntuu sillä hetkellä itsestänikin mukavalta. Toinen juttu on hiukset. Mies on pari kertaa todennut, että tykkää eniten kun hiukseni (tai ylipäänsä kaikilla naisilla kaunein kampaus) ovat tavallisella ponihännällä. Niin välillä sitten huomaan ajattelevani että laitan ponnarin kun mieskin siitä kerta niin tykkää :D Tuli vielä mieleen tuosta kirkkaasta huulipunasta.. tässä asiassa ymmärrän kyllä miehiä :D en itsekään tykkää käyttää tahmeita huulikiiltoja, joten ymmärrän kyllä jos miehet tykkäisivät pussailla mielummin huulipunattomia tai kiillottomia huulia.. Mutta varmasti on miehissä eroja tämän asian suhteen :) Joku tykkää kun naisella on kunnon pakkelikerros ja toinen tykkää kun iho on puhdas kaikista kemilaaleista.. :)

  • Hahah aijaa, toi ponnari on aika yllättävä. :) Aika moni mies tosiaan pitää freesistä lookista eikä kovasta meikistä. Se on kyllä faktaa… Ehkä punaisesta huulipunasta sitten tulee jotenkin tunkkainen olo? En tiedä. Silti välillä tummaa punaa käytän, ajattelivat miehet mitä tahansa. :D

 6. Liian paljastava pukeutuminen ei sovi mielestäni kenellekkään, ei edes näille fitnesstypyille..yläosa on pikkuruinen tissitoppi ja tiukka lyhyt hame…esim. eräs Ruusila, Penttilä ja monet muut..minkä ihmeen takia kaikki pitää olla niin tyrkyllä?!? kyllä me kaikki jo tiedetään,että kroppa on tikissä vimosen päälle. Näiden naisparkojen katseet ovat jotenkin tyhjiä ja hymyt teennäisiä..mielestäni surullista. Uskon, että suurin osa näistä täydellisen kropan tavoittelijoista on jotain vailla..aitoa hyväksymistä ja rakkautta tms..hullun lailla treenaamisella täytetään jotain tyhjäksi jäänyttä lokeroa elämässä. Toki onhan näitä muitakin korvikkeita kuin treenaaminen..
  Nuorilla 2-kymppisillä itseään etsivillä naisilla nämä vielä jotenkin ymmärtää, mutta ei kukaan itseään kunnioittava aikuinen, tasapainoinen nainen pukeudu kuin katuhuora julkisilla paikoilla/somekuvissa!

  • Olen pitkälti samaa mieltä kanssasi. Liian paljastava pukeutuminen ei ole kovin kaunista. Ennemmin sitten alaosaan pitkää housua tai hametta jos yläosa on paljastava. Itse olen vähän sellainen, että mieluummin verhoudun kuin paljastelen. En halua herättää sitä seksuaalista huomiota. Haluan, että huomio minussa kiinnittyy ennemmin vaikka kasvoihin tai ylipäänsä persoonaan.

   Ja kyllä, monelle treenaaminen on jonkun kohdan peittelmisestä elämässä. Siis yltiömäinen treenaaminen jossa ollaan kaukana siitä mitä kroppa aidosti jaksaa ja missä se voi hyvin. Surullista. Mä myös aina ihmettelen, että miksi ihmeessä pitää olla kuvissa aina alusvaatteisillaan tai todella seksistisissä asennoissa? Valitettavasti nämä kuvat vaan myyvät, seksi myy ja heillä Instagramissa on eniten seuraajia, jotka myös paljastelevat vartaloaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta