Nude suosikkipuna

Olen useampaankin otteeseen blogissani maininnut kuinka pidän MACin huulipunista, etenkin niistä nudeista. Omaan niiden joukosta usemmankin suosikin, mutta viime aikoina yksi ehdottomista lemppareistani on ollut Honeylove -mattapuna. Sävy on juuri täydellinen joka päiväiseen arkikäyttöön ja mattaisena punana pysyvyyskin sen mukaista.

IMG_8975-001

Tämä kyseinen huulipuna näkyykin huulillani useimmissa blogini kuvissa. Parhaaksi rajauskynäksi huulipunan kanssa olen todennut saman merkin Pro Longwear Lip Pencilin sävyssä Etcetera. Pakko muuten hehkuttaa myös Macin rajauskyniä! Ovat jokainen nimittäin ihan super hyviä. Itse en pärjäisi enää ollenkaan ilman rajauskynää ja mitä olen muidenkin merkkien rajauskyniä testaillut, eivät missään nimessä vedä vertoja näille MACin kynille.

IMG_8978

Se mitä itse vaadin huulipunaltani on nimenomaan erinomainen pysyvyys, levittyvyys ja pigmentti. Jokainen kohta näistä täyttyy MACin huulipunissa, ehdottomasti. Macin rinnalle suosittelen lämpimästi NYXin mattaisia huulivärejä, jotka ovat erinomainen ”halppis” tuotesarja. Valitettavasti nuo ovat vaan melkein joka paikasta kokoajan loppu, jonka vuoksi sitä tulee edelleen ostettua enemmän sitä mitä on saatavilla. Tässä tapauksessa vähintäänkin yhtä hyvää MACin mattasarjaa.

Alla olevissa kuvissa huulillani näkyy nimenomaan Honeylove Etcetera -huultenrajauskynän kera. Sävy on mielestäni vaan niin täydellinen tilanteeseen, kuin tilanteeseen! Pohjalla on Guerlainin huulipunan pohjustustuote KissKiss Liplift, joka lisää huomattavasti huulipunan pysyvyyttä. Ystäväni suositteli minulle viikonloppuna MACin huulipunan pohjustajaa joka pitää ehdottomasti myös tsekata! NYXin vastaava oli sen sijaan todella surkea tuote.

IMG_8608IMG_8607

Onko teillä joku tietty suosikki MACin nudepunista? Jos niin mikä sävy? :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Nude suosikkipuna”

  1. Omat Mac:n suosikit on Cream Cup sekä Modesty. Vielä olis kyllä hyvin tilaa muutamalle sävylle, se valinta on vaan niin hankala! :D

  2. Itse ihastuin nyt kesällä yashiin :)
    Honey love on loppu itseltä ja on ollut loppu myös Stockalta.. Argh, pakko saada sitä lisää!

    • Yash on mun yksi lemppari myöskin. :) Eikä… Juuri mietin, että kohta tarvii uuden purkin. Toivottavasti lisää tulee syksyllä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta