Bikerit

Meinasin otsikoida tämän tekstin ”syksyiset bikerit” kunnes havahduin siihen, että enhän minä nyt herranen aika voi vielä syksystä puhua. Meillä liikkeellä syysmallistot ovat jo ihan arkipäivää ja osittain sen vuoksi sitä on itselläkin aatokset siellä syksyssä.

Cashmirneuleita, pooloja, syyskenkiä ja paljon mustaa. Vielä en halua sen enempää syksyyn mennä, mutta esittelen teille pitkästä aikaa erään ostokseni. Itseasiassa ale-löydön, jonka tein taannoin Helsingin Stockalta. Ensimmäinen aidosti hyvä löytö aleista, johon olen enemmän kuin tyytyväinen!

IMG_8759IMG_8771

Itsehän en tosiaan ole mikään ale-haukka. Saatan tehdä jonkun löydön jos toisenkin, mutta harvemmin niistä mitään todella erityistä bongaan. Kaavasta kuitenkin poiketen on pakko sanoa, että tällä kertaa tein löydön jota en kadu vielä viikonkaan jälkeen (suuri ihme!)! Ostos tuntuu itseasiassa kokoajan paremmalta ja paremmalta.

Nimittäin täydelliset biker-bootsit, jotka löysin reilu viikko sitten Stockalta. Merkki on Alexander McQueen ja popot itsessään tietysti nahkaiset. Kengät ovat juuri sitä mitä olin syksylle hakenut ja ne istuvat paremmin kuin täydellisesti jalkaani. Koko on juuri sopiva ja malli kaikin puolin sellainen, josta pidän. Edestä hieman korkeampi kuin takaa ja vain muutama yksityiskohta kaikenlaisten niittihärpäkkeiden sijaan. Voin sanoa, että puolen tunnin funtsimisen jälkeen nämä oli ihan pakko kotiuttaa vaikka hinta oli 40 % alennuksenkin jälkeen hieman suolainen… Joskus on kuitenkin toimittava! Ei muuten jäänyt enää kuin yksi orpo pari odottamaan omistajaansa.

IMG_8774

Bikerit ovat ylipäänsä kengät joita rakastan vuodesta toiseen. Ne ovat klassikot kuten vaikka pitkävartiset saappaat. Kengät joiden arvo ei laske vaikka kulumaa tuleekin, päinvastoin! Se itseasiassa tekee niistä vaan entistä tyylikkäämmät. Ehdottomasti yhdet suosikkikengistäni kautta aikain. Varsinkin silloin jos eteen tulee täydellinen malli.

Aikaisemmat omistamani yksilöt eivät valitettavasti ole vuosien saatossa kestäneet. Ne ovat olleet joko liian raflaavia tai muulla tapaa ei miellyttäviä enää yhden talven jälkeen. Viime talvena ei bikereille itseasiassa edes ollut käyttöä, kun pukeuduin pääasiassa toimistotyyliin ja ilmoilla vallitsi se yli polven saapasvimma. Onneksi tänä päivänä on kaiken maailman kirpputorit, joissa tavaraa voi huoletta laittaa eteenpäin. Myös ne vikatikeiksi osoittautuneet kengät…

IMG_8761-2IMG_8767-001

Nyt tekisi itseasiassa kovasti mieli huutaa ilmoille, että syksy saa tulla! Heh, ehkei kuitenkaan ihan vielä. :) Bikereissa on kuitenkin se hyvä puoli, että ne ovat aina vähän viileämmilläkin keleillä ok! Jopa alkusyksystä. Itseasiassa olen bongannut liikkeellä bikereita jopa kesäkeleillä. Kaikki on kai muodissa sallittua. :)

Mitäs te pidätte bikereista? Ovatko monen muun suosikkipopot? 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Bikerit”

  1. Mä en oikeen taida pitää niistä, ne ei jotenkin sovi yhtään mun tyyliin. Sama kun nyt kovassa nousussa oleva bombertakki. Sinäänsä harmi, koska omaa silmää osa bombereista on miellyttänyt mut mä näytän vaan miehen hakkaajalta se päällä joten nou. :D

    • Hahah, onhan bomber aika juro varsinkin mustana tai vihreänä ja vielä topattuna. Itse omaan useamman bomberin ja pidän kovasti. Esimerkiksi vaaleanpunainen sellainen on kyllä kaikkea muuta kuin juron miehekäs. :) Ehkä kannattaa aloittaa ohuesta ns. sisäkäyttöönkin sopivasta bomberista jos haluaisi kuitenkin kokeilla. Pehmeä lasku. ;)

      Toisaalta, jokaisella meistä on se oma tyylimme ja sen mukaan pukeutukaamme. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta