Tämän kesän MUST HAVE kosmetiikkatuotteet

Vaikka mennään jo kesän puolivälissä, ajattelin esitellä teille omat tämän kesän ns. MUST HAVE kosmetiikkatuotteeni. Mitkä ovat niitä kesäisiä purkkeja, joita ilman en pärjäisi?

IMG_9568-2

1. John Frieda – Beach Blonde shampoo.

Aivan mielettömän ihanalla mintun tuoksulla varustettu shampoo joka on nimestään huolimatta tarkoitettu myös tummille kutreille. Shampoon luvataan loihtivan tukasta tuuhean ja kesäiseen tyyliin beach-henkisen. Olen aina pitänyt Friedan hiustuotteista, joten enpäs pettynyt tähänkään. Käytössä on ollut jo jonkun aikaa ja tykkään kovasti! Myös saman sarjan hoitoaine on shampoon lisäksi suosittelemisen arvoinen tuote.

2. Vita Liberata – Body Blur.

Tämä on voide, jonka voisin melkein heittämällä nimetä tämän kesäni ykköshitiksi! Tätä ovat testailleet myös ystäväni ja jokainen heistä on rakastunut, joten ei ole vaan minun höpinöitäni. ;) Kyseessä on tosiaan nimensä mukaisesti ihon sävyä blurraava, eli tasoittava rusketusvoide. Tämä ei ole itseruskettava, vaan se tuo värin iholle seuraavaan suihkupesuun saakka. Levittyy hipiälle todella kauniisti ja tasaisesti, sekä antaa upean värin. Sopii hyvin myös iholle jossa ei ole laisinkaan päivetystä! Halutessaan voi sekoittaa myös tavalliseen kosteusvoiteeseen. Itse tykkään käyttää tätä etenkin silloin jos päälläni on jotain kevyttä kädet ja dekolteen paljastavaa.

IMG_9552

3. Balmain – Texturing salt spray (suolasuihke).

Ja taas rakkautta ensisuihkauksella! Tämän kesän ehdoton juttu on nimenomaan surffihenkinen tukka joka taiotaan suolasuihkeella. Oma hiuspehkoni ei ole mikään ”surffipörrö” mutta haen hiuksiin rakennetta nimenomaan tämän tuotteen avulla. On se muuten jännä millainen vaikutus suolasuihkeella on hiusten rakenteeseen! Se tekee siitä huomattavasti paksumman ja tuuheamman. Hius on paljon käsiteltävämpää eikä missään nimessä mikään liru. Itsehän suihkutan suolasuihkeen hiuksiin siinä vaiheessa, kun pehko on puolikuiva. Tässä kohtaa tuo mielestäni jämähtää suortuviin parhaiten ja tuo tukkaan sen ihanaisen tuuheuden.

4. Dr. Hauschka – Tinted Day Cream.

Olen vapailla hyvin laiska meikkaaja, joten monet kesäpäiväni pelastettaan kyseisellä päivävoiteella. Päivävoiteessa on juuri täydellinen, hieman ruskehtava sävy joka tuo ihoon paitsi siloittavuutta myös pientä väriä. En ymmärrä miten olen pärjännyt ilman päivävoiteita?! Aivan parhaita nimenomaan niihin päiviin, kun tahdot viettää meikitöntä päivää mutta haluat ehkä jotenkin freesata ihoa. Tässä luonnonmukaisessa tuotteessa on myös aivan super ihana tuoksu joka valloittaa!

IMG_9541

 5. Lumene – Ihon sävyn heleyttäjä.

Tätä tuotetta olen hypettänyt blogissani muutamaankin otteeseen mutta kerta kiellon päälle, koska ehdoton kesätuotehan tämä nimenomaan on. Kyseessä on tosiaan Lumenen kesäinen heleyttäjä, joka tulee markkinoille aina keväisin. On kaupoissa kesän ajan ja taas syksyllä katoaa, oi miksi miksi? Itse nimittäin suosin tätä vuoden ympäri oli sitten kesä tai talvi. Ihan huikea lisä meikkivoiteeseen, sillä voide tuo siihen heleyttä ja hehkua. Voide on sävyltään ruskeaa, joten se antaa pienen päivetyslisän muuten vaaleampaan meikkivoiteeseen.

6. Vita Liberata – Trystal Mineral Bronzer.

Myös ehdoton tämän kesän hitti! Itseruskettava aurinkopuuteri joka on kyllä tullut minun ja monen muunkin meikkipussiin jäädäkseen. Ihan mahtava tuote joka luo kasvojemme iholle jatkuvaa päivetystä. Kun puuteria käyttää päivittäin se syventää sävyä ja ruskettaa ihoamme ikäänkuin jatkuvasti. Käytetään siis aurinkopuuterin tapaan kasvoille ja dekolteelle. Kannattaa aloittaa käyttö varovasti sillä puuteri on jauhomaisessa muodossa ja sitä tarttuu siveltimeen helposti vähän liikaa. Sävy on myös aika tumma, joten pikkusen kerrallaan hipsutellen on oma neuvoni. :)

Löytyikö sieltä suosikeistani teidänkin suosikkeja? Oikein ihanaa kesäpäivää! Loppuviikosta saadaankin nauttia jälleen helteistä. :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Tämän kesän MUST HAVE kosmetiikkatuotteet”

  1. Osaatko muuten sanoa tuon puuterin sävyistä, katsoin netistä että niitä on kahta eri?

    • Ahh, no mulla on tummempi ihan varmasti. :) Kannattaa tosiaan miettiä mikä on oman ihosi sävy ja sen perusteella sitten valita itsellesi se oikea väri. Jos et ole ihan vaalea niin ota tummempi.

  2. Käytätkö tota Body Bluria kasvoille? saako sen levittymään helposti tasaisesti ja onko se sellaista mattapintaista ettei iho jää kimaltelemaan?

    • Moikka, en käytä. :) Sitä toki voi halutessaan käyttää kasvoillekin mutta antaa ehkä hitusen sellaista kimalletta, joten itse en ole käyttänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta