Keltainen aamu

Tänään uusi päivä alkoi pirteästi keltaisen juoman kera. Minähän suorastaan rakastan smoothieita ja niiden väsäämistä! Ihan parasta on miksailla eri aineosia ja vieläpä onnistua siinä. Tänään tein aamudrinksut pitkästä aikaa ananaksesta, tyrnimarjoista, banaanista, inkivääristä, pakastemangoista ja kookosmaidosta. Tuli todella hyvää ja vieläpä ilman minkäänlaista lisättyä makeutusta!

IMG_0354-002

Pirteän keltainen smoothie (2 hlölle – GL, M)

 • 1 banaani
 • 1/2 tuore ananas
 • 1 dl pakaste tyrnimarjoja
 • 2-3 dl pakaste mangoja
 • Kourallinen minttua
 • Siivu inkivääriä
 • 1 tl *Luontaistukun tyrnirouhetta
 • 1,5 rkl *Luontaistukun macaa
 • 1 tl *Luontaistukun MSM-jauhetta
 • 1 prk Kara-kookosmaitoa (200 ml)
 • Kaurajuomaa oman maun mukaan (juoman juoksevuus)

Blendataan kaikki aineosat tehokkaalla blenderillä sekaisin ja halutessaan joukkoon voi lisätä vielä jäitä. Smoothien on nimittäin tarkoitus olla kylmää ja jopa hieman jäistä! Sellaista, että se herättää meidät uuteen päivään. :)

IMG_0362

Pakko muuten erikseen vielä mainita, että kookosmaito sopii aivan erinomaisesti etenkin tähän smoothieen! Kuten siis kookoskermakin. Tällä tavoin smoothieen saa ihanaa pehmeyttä ja kivasti myös sitä täyttävyyttäkin. Toinen tapa hakea tuota tuhtiutta on se Alpron GO-soijarahka. Sekin toki ajaa saman asian mutta melkeinpä silti väittäisin, että kookosmaito on kuitenkin hitusen parempaa. Smoothien maku saa jotain sellaista särmää, jota ei ilman tuota tule. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos et ole vielä kokeillut. :)

Oikein aurinkoista päivää jokaiselle! Tämän ihmejuoman voimin siitä ei voi tulla kuin aurinkoinen.

*Luontaistukun tuotteet testiin saatu. 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta