Perjantain positiiviset

*Sisältää mainoslinkkejä.

Oikein ihanaa perjantaita jokaiselle! Viikko on jälleen loppusuoralla ja viikonloppu edessä. Toivotaan, että lämpö hellii meitä vielä pitkään sillä onhan tämä nyt ihanaa saada vihdoin oikea kesä!

Heräsin tänään pienessä väsymystokkurassa sillä viime yöt ovat olleet hyvin haastavia unen kannalta. Ainakin omassa kodissani vaivaa kuumuus ja tukala ilma. Vaikka päivisin pidän tietoisesti sädekaihtimia kiinni ja ikkunoita auki, on koti illalla kuin sauna. Tämä taas vaikuttaa tosiaan siihen ettei uni meinaa tulla ja jatkuvasti heräilee. Onneksi ei ole aikaisia aamuherätyksiä! Nyt olen entistä kiitollisempi nimittäin siitä, että saan halutessani nukkua vaikka yhdeksään saakka. :)

IMG_9968

Pieniä ongelmiahan nuo ovat, enkä halua missään nimessä pilata moisella päivääni tai alkavan viikonlopun hyvää moodia! Positiivisuutta ja kivoja juttuja siis kehiin. :) Halusinkin listata teille tämän perjantain onnellisuusasioista. Niitä pieniä juttuja, jotka tuovat nimenomaan tähän päivään hyvää mieltä.

– Tulevan viikonlopun ”sukureunion” vai miksikä tuota tapaamista nyt voisikaan kutsua? Äitini tulee Helsinkiin ja nähdään samalla lähi sukupoppoolla illallisen merkeissä. Serkkuja, täti, sisko ja minä. Nähdään siis hyvin harvoin, tällä porukalla suunnilleen kerran vuodessa.

– Tuoreet valkoiset ruusut maljakossa. Rakastan nimenomaan puhtaan valkoisia ruusuja ja niiden tuomaa raikasta ilmettä. Leikkokukista tulee vaan aina niin hyvä fiilis! Koti ei ole mitään ilman kukkia.

– Hunajameloni. Olen ostanut tuota herkkua viime aikoina useammalla kauppareissulla ja kyseinen hedelmä maistuukin nyt kovin hyvältä. On muuten myös suhteellisen edullista tällä hetkellä!

IMG_9943-002

– Treenit ovat kulkeneet todella hyvin ja kropassa on kaikin puolin hyvä fiilis. Itseasiassa olen ottanut nyt huomattavasti rennommin ja tämä myös tuntuu vartalossa. 3-4 treeniä viikossa on hyvä. Kroppa ehtii saada myös lepoa ja palautua kunnolla. Juuri tänään kuulin olevani erinomaisessa kunnossa. Heh, se salaisuus piileekin siis siinä, että otetaan rennommin ja treenataan vähemmän! ;)

– Huomasin tässä yksi päivä, että mun tukkahan on paksuuntunut! Nämä jutut ovat aina naisille parhautta. ;) Voi toki olla, että tuo tunne johtuu värjäyksestäkin joka tehtiin reilu viikko sitten, tai ihan vaan oikeanlaisista hiustuotteista. Niin ja mahdollisesti ilmastosta. Omalle tukalleni paras ilma on nimenomaan tällainen ilmasto mikä nyt vallitsee. Tukka ei ole sähköinen ja se muotoutuu ihan parhaiten!

– Kaikki ne rakkaat ihmiset jotka ovat elämässäni! On onnea omistaa ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja sinä välität heistä.

– Kodin tyhjennysprojekti etenee vauhdilla. Olen siis ottanut projektin, johon kuuluu vaatekaapin siivous ja tyhjennys (myyminen), sekä ylipäänsä kaiken turhan pois saaminen kodista. En halua heittää mitää roskiin, joten onneksi on Kallio Kierrättää! Kuten eilen kirjoittelin, vaatekaapista haluan pikkuhiljaa vähän selkeämmän ja kaikki turha lähtee nyt livaskaan…

– Orange Is The New Blackin uusin tuotantokausi alkaa olla katsottuna. Tämä positiivista siksi, että Netflix ei vie enää aikaani. Heh. Olen nimittäin niitä ihmisiä joiden mielestä sarjojen toljottaminen kesällä on ajanhukkaa. Tätä sarjaa ei vaan voinut siirtää yhtään syksymmälle…

IMG_9955

Kengät *täältä / Farkut *täältä / College *täältä / Aurinkolasit Ray-Ban / Toppi Zara (*merkityt tuotteet saatu blogin kautta)

– Syksyvaatteet! Tiedän ettei monikaan halua vielä puhua syksystä mutta koska itse olen siellä ”syksyn” keskellä välillä töissä, joudun jonkun verran jo tulevaa funtsimaan. Aivan ihania juttuja ja ne cashmirneuleet!! En kestä… Silti toivon, että tämä kesä jatkuu mahdollisimman pitkälle.

– Lähenevä Prahan reissu. Matkoja on nimittäin aina mukava odotella. :) Tänään illemmalla ohjelmassa olisikin hotellin valitseminen. Prahasta neljää tähteäkin tuntuu saavan kovin edullisesti, joten valinnan vaikeus on edessä. Kiitos vielä kaikille ketkä kirjoititte matkavinkkejä tähän postaukseen!

– Teiltä sadellut aivan ihana palaute! Olenkin ollut viime päivinä ihan ymmällään miten ihanasti olette kommentoineet jälleen kerran ja antaneet todella tsemppaavaa palautetta. Kiitos hurjasti siis siitä, ette arvaakaan miten suuri merkitys tuollaisella voi olla. Todellakin tsemppaa jatkamaan ja panostamaan blogiin entistä enemmän. :)

– Kuvat hymyilevistä ihmisistä. Jännä juttu mutta olen viime aikoina tullut erittäin hyvälle mielelle nimenomaan hymykuvista. Meidän pitäisi ehdottomasti hymyillä enemmän! Ihmiset ovat kauneimmillaan hymyn kanssa, vaikka usein sitä saattaakin itse miettiä ettei oma hymy ole kummoinen. Minullakin oli kausi etten hymyillyt kuvissa ollenkaan, nyt olen vähän tsempannut ja hymy tosiaan pukee minuakin. :)

– Tuoreet mansikat. Nyt on nimittäin se aika, kun suurinta herkkuani mansikoita saa oikein maukkaina ja freeseinä torilta. Ihan paras herkuttelutapa on tuoreet mansikat ja muutama pala raakasuklaata, nam! Viikonloppuna voisinkin kehitellä teille jotain reseptiä herkutteluun.

Näiden myötä oikein ihanaa perjantaita! Toivottavasti sielläkin on positiivinen lataus alkaneeseen päivään ja viikonloppuun. :)

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Perjantain positiiviset”

  1. Tällaisia postauksia on aina kiva lukea 😊 Asiat joita listasit kuuluvat moni myös omaan elämääni ja tuovat iloa 😄 Minulle positiivisuutta tähän päivään tuovat pitkästä aikaa spinning-tunti (omassa kuntokeskuksessa sitä ei ole) kaverin synttärit ja perheen kesken ravintolaillallinen. 😄 Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta