Kun tavoitteena on hankkia rikas mies

Muutama päivä sitten törmäsin Hesarin sivuilla tähän kolumniin ja suorastaan närkästyin. Kolumnin pääpointti oli siis räikeasti sanottuna siinä, että suomalaisnaiset haluavat hyvätuloisen (lue rikkaan) miehen. Vaikka sitä ei välttämättä ääneen myönnetä, niin halutaanhan me se varakas mies kuitenkin. Vähintään alitajunnassamme.

IMG_0564-001

Itse uskallan lähteä väittämään vastaan. En tokikaan muiden kuin itseni puolesta, mutta kuitenkin. En ole koskaan ollut toisen ihmisen rahojen perässä. Minut on kasvatettu siihen, että töitä tehdään ja omat rahat ansaitaan. En itseasiassa voisi koskaan kuvitellakaan, että lööbailisin vaan kotosalla, kun mies toisi leivän pöytään. Haluan tehdä itse ja omaa juttuani. Toki on eri asia olla esimerkiksi tilapäisesti äitiyslomalla tai muuta, mutta kyllä naisella pitää omat tavoitteet ja päämäärät olla! Olenkin aina elämässäni ostanut omat ruokani, kustantanut  osuuteni matkoista, hankkinut kotiin sistustustavaraa omilla pennosillani ja ylipäänsä maksanut kaikesta oman osuuteni. Useimmiten ravintoloissakin vieläpä oman laskuni, tai edes jälkikäteen osuuteni yhteisestä laskusta. Nämä ovat mielestäni itsestäänselvyyksiä vaikka sitä kuinka ajatellaan, että miehen kuuluisi ”kohteliaisuuttaan” maksaa esimerkiksi ravintolassa koko helahoito.

Se mitä minä taas olen aina ihmetellyt on se, että miksi miehet ottavat elätettäviä? Miksi he alkavat seurustelemaan naisen kanssa josta paistaa jo kilometrien päähän, että rahaahan tässä ollaan hakemassa? Okei, saatetaan kyllä mahdollisesti rakastua toiseen mutta voiko rakkaus sitten rakentua hyötymiseen? Vaikka ihan puolin ja toisin? Pakko sanoa henkilökohtaisesta kokemuksesta, että useimmiten nämä naisia elättävät miehet ovat aivan vässyköitä. Heitä, jotka ovat tossun alla ja loppupeleissä varmaan vielä nauttivat siellä olostaan. Siinä tilanteessa hommassa ei kait ole mitään muuta väärää kuin se, että näitä miehiä kohtaan tunnen suurta sääliä. Joskus sitä toivoisi, että ihmiset arvostaisivat itseään edes piirun verran.

IMG_0610

Itse en hae rinnalleni rikasta miestä. En itseasiassa välitä kenenkään miehen rahoista, sillä minulla on omanikin. Tähän ehkä liittyen toki minultakin muutama kriteeri löytyy, haluan nimittäin ihmisen jolla on kunnianhimoa. En halua ihmistä joka haluaa menestyä -koska raha- , vaan haluaa ihmisen joka tekee omaa intohimoaan koska rakastaa sitä. Rahan tulee olla sivuseikka kaikessa ja sitä joko on vähän, keskiverrosti tai paljon. Tuon asian ei tarvitse tulla räikeästi esiin, sillä minulle asia ei ole merkityksekäs.

Oma elämäntyylini on hyvä ja en koe, että jäisin mistään elämässäni paitsi. Voisihan sitä tietysti matkustella ja lomailla enemmän, mutta loppupeleissä reissaan nytkin jo ihan mukavasti.  Olen tyytyväinen. Monelle se materia on kovin tärkeää mutta kuten tänään kirjoittelin -minä en loppupeleissä välitä. Olen huomannut myös sen, että mikäli ympäröit itsesi ihmisillä joilla on tuollainen päämäärä elämässä, saastuttaa se helposti oman mielesikin. Kun ympärilläsi keikkuu vaan Luikkareita ja Pradoja alat itsekin ajattelemaan, että tarvitset ne ollaksesi jotain. Tuo on kuin joku mätä omena, nimittäin pahimmillaan seura mädättää myös sinut. Itsekin olen joskus ollut  nuori ja ympäristöni uhri, enää en aio sitä olla.

IMG_0597

Pakko muuten vielä sanoa, että itselleni ihmiset jotka puhuvat rahasta ovat iso ”turn off”. Miehet jotka tulevat iskemään rehvastellen veneellä tai muulla materialla, ovat ehdoton ei. Tekisi melkein mieli sanoa, että hyi. Olen sitä mieltä, että rikkauksista ei kuulu huudella. Jotenkin vähän veikkaan, että ne ”oikeasti rikkaat ihmiset” eivät lesoile rahoillaan. He enemmänkin piilottelevat sitä jos mahdollista, saadakseen ihmisiltä oikeanlaista kohtelua. Vai mitä mieltä te olette?

Tiedän, että moni ajattelee nyt jälleen, että olipas taas jyrkkä teksti minulta. 🙂 Tätä mieltä kuitenkin asiasta olen. Kolumni oli tehty aika yleistävällä moodilla ja se jos mikä nosti kyllä karvani pystyyn. Kyllä Suomesta siis edelleen löytyy naisia, jotka ihan itse elättävät itsensä ja hakevat rinnalleen muutakin kuin pankkitililtään rikasta miestä. Ja uskallan (sekä tiedän) väittää, etten itseasiassa ole edes ainut.

Haetteko te rinnallenne rikasta miestä? Ajatuksia?

Kommentit (43)
  1. Itse ainakin voisin hommata rikkaan naisen. Itse kun tienaa vain sen 120 000e/v niin olis kai joku varakas kiva.

  2. Areuagolddigger
    4.9.2017, 17:59

    Miksi sä kirjoitat tällaista? Aistin ainakin itse sellaista että todellakin kiinnostaa raha. Normaalisti tällaista ei edes tarvitse kirjottaa.. niin siis itsestäänselvää että kukaan normaali nainen ei juokse miehen rahan perässä. Josko seuraavaksi kirjoittaisit vaikka maailman politiikasta etkä laittaisi itsestäsi herutus-kuvia pyjamassa? ”Mulle raha ei koskaan ole ollut mikään juttu” ?.. niinpä niin! Et sä sitä miestä ainakaan tällä kirjoituksella löydä! Postaa vähemmän kuvia naamastasi jooko..ärsyttää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *