KOOKOS & ANANAS

Jos minulta kysytään suosikki makuyhdistelmiäni, yksi vastaus on ehdottomasti ananaksen ja kookoksen liitto. Pina colada, jep! Nämä kaksi vaan sopivat niin hyvin yhteen. Perusteluja ei varmasti tarvita sillä olen aika varma, että teidänkin joukostanne useampi tästä makuyhdistelmästä pitävä löytyy?

Tätä kaksikkoa tulee käytettyä aika paljon etenkin smoothieissa ja itseasiassa tänä päivänä nimenomaan kookosmaito on ihan vakkariostos jokaisen kauppareissun yhteydessä. Ihan super hyvää ja mikä parasta, sopii tavallisesti maitoakin huonosti sietäville. Kuten nyt esimerkiksi itselleni. :)

smoothiesmoothie

Eilen aamulla tuli jälleen kerran tehtyä näistä kahdesta herkullisesta aineosasta erinomainen päivän ”startti smoothie” ja nyt sitten reseptiä kehiin myös teille! Tämä smoothie on ihan super helppo ja yksinkertainen valmistaa, joten ensi kerralla suosittelen nappaamaan sieltä kaupasta ananaksen, sekä kookosmaidon messiin. ;)

Ananas-kookossmoothie (1-2 hlölle)

 • 1 pehmeä banaani
 • 1/2 limetti
 • 1/2 tuore ananas
 • 1,2 dl kookosmaitoa
 • Jääpaloja
 • Pieni loraus hunajaa (ei pakollinen)
 • Kookoshiutaleita (koristeluun)

Puristetaan limetinmehu erilliseen kulhoon niin, ettei siemeniä pääse sekoittumaan mehuun. Laitetaan kaikki ainekset blenderiin ja blendataan tehokkaasti tasaiseksi juomaksi. Voit aloittaa laittamalla 1 dl kookosmaitoa ja lisätä sitä sitten mahdollisesti sen mukaan, kuinka juoksevaa haluat smoothien olevan. Jos haluat oikein kylmän drinksun, laita banaani edellisenä iltana pakkaseen jäätymään!

Nautiskellaan ja skoolataan tälle sunnuntaille! ♥

smoothie

Vaikka ulkona ei kovin aurinkoiselle näytäkään tuo tämä smoothie päiväänne varmasti aurinkoisia ajatuksia! Ja ainahan sitä voi kuvitella itsensä Caribian auringon alle tätä drinksua siemailemaan… :)

Ihanaa sunnuntaita jokaiselle! ♥

On my way

2 vastausta artikkeliin “KOOKOS & ANANAS”

 1. Mihin kaikkeen käytät yleensä kookosmaitoa? Sopiiko myös kahvimaitona, puuroon vai suositteletko lähinnä smoothieen? :) Nykyään markkinoilla on kaikenmaailman manteli-, kaura- ja kookosmaidot niin vaikea päätös miettiä minkä ostaisi ekana testiin, sellaista mille tulisi käyttöä monipuolisesti. :D

  • Siis tämä kookosmaito on eri kuin se Alpron kookosjuoma. :) Tämä on siis sitä pienissä purkeissa myytävää kookosjuomaa joka on paksua ja valkoista.

   Se mitä itse ilmeisesti tarkoitat on nimeonomaan niitä kaura-, kookos- ja/tai mantelijuomia joita myydään isoissa tölkeissä. Niistä voin suositella etenkin kaurajuomaa. Käytän sitä itse päivittäin smoothieissa, kahvissa sun muussa. :) Tosin jokaista kokeilemalla löydät varmasti oman suosikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta