Ja taas.

Jutalla uusi huulipuna, kuinkas tämä on mahdollista? Toisinaan vähän turhankin helposti. ;) Nudepuniin kreisinä haalin itselleni aina uusia ihanuuksia ja kynnys ostaa onkin todella alhainen jos kuulen/luen punasta edes jotain positiivisia kehuja. Näin kävi taannoin Rebecca Stellan kohdalla.

Rebecca Stella Girl Gang matte lipstick

Olen seurannut kyseistä naista Instagramissa jo pitkään. Siis ”seurannut”, eli katsonut uusimmat kuvat, kun ne ovat seinälleni lävähtäneet. Joku aika sitten bongasin, että hänellähän on nykyään verkkokauppakin ja olihan sinne sitten ihan pakko sukeltaa… Tilaukseen lähti mm. ”catsuit” (joka oli valitettavasti vaan turhan antava itselleni), sekä muutama Stellan oma meikkituote. Aivan ihana verkkokauppa ja paljon kaikkea kaunista!

Toki meikkien tilaaminen randomisti netistä on aina aikamoista hakuammuntaa ja siinä kohtaa, kun kuudentoista euron huulipunaa sitten huulilleni sivelin tiesin, että nyt menee joko syteen tai saveen. Onneksi tällä kertaa ei sinne huonoon päähän, vaan huulipuna oli todella positiivinen yllätys, iso vau! Toisaalta jotenkin minulla oli sellainen kutinakin, ettei tämä nainen voisi surkeaa punaa edes lanseerata. :)

Rebecca Stella Girl Gang Matte Lipstick

Kyseessä on tosiaan huulipuna nimeltä Girl Gang Matte Lipstick. Puna näytti kuvassa juuri sellaiselta jota olen valikoimaani etsinyt ja muutaman Googletuksen jälkeen olin varma, että tämän haluan. Nyt voin kyllä sanoa, että oli hyvä ostos! Pysyy huulilla ihan super hyvin. Puna on myös todella pigmenttistä ja itseasiassa jopa pelottavan hyvin pysyvää. Ruokailut hoituvat helposti ilman lisäilyjä. Huulipuna on myös todella matta, eli sanoisin MACin punia vieläkin mattaisemmaksi. Ainut miinus suhteellisen suppeasti sävyvalikoimasta, joka toivon mukaan on tulevaisuudessa kasvamaan päin. Niin ja melkein unohdin, isot plussat huulipunan jämäkkyydestä ja ”leikkauksesta”. Tällä on nimittäin helppo käydä huulten rajat läpi, sillä puna on muotoiltu juuri täydellisesti viistoon.

Myös Stellan ”beautyblenderistä” on annettava kehut. Aivan mielettömän hyvä ja sienen koostumus juuri täydellinen meikatessa. Näissäkin on nimittäin eroja ja löytyy jos jonkunlaista tuotetta markkinoilta.

Rebecca Stella Girl Gang Matte Lipstick

Tämä ei sitten muuten ole maksettu mainos, vaikka sille se ehkä kuulostaakin. Minusta on  vaan mukava kehua aidosti hyviksi havaitsemiaan tuotteita ja tämä tässä nyt sattui olemaan sellainen. :)

Jos siis joku teistä funtsii tilaisiko tuolta jotain niin suosittelen! Meikeistä tuli todella positiivinen fiilis, vaikka vaatteiden laatua jäin kieltämättä hieman empimään… Pakettikin saapui ripeästi DHL-lähetin kautta ilmaiseksi parissa päivässä kotiovelle.

Tässä vielä linkki verkkokauppaan. Ja ei ole muuten mainoslinkkikään. :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Ja taas.”

  1. Kauniin värinen huulipuna :) Itsekin olen seurannut kyseistä naista pitkään somessa :)

    • Tää on aivan ihana, uusi lemppari! Pakko kyllä jossain kohtaa tilata vielä riskillä toisessakin sävyssä. Etenkin joku kaunis naisellisen punainen on mietinnässä. :)

  2. Sulta saa aina parhaat vinkit huulimeikkeihin! :) Näyttää tosi hyvältä, mutta en jaksa alkaa tilaamaan. Voi kun tuota saisi ostettua kaupasta. :/

    • Hahah, kiva kuulla. Oon kyllä tosi heikkona huulipuniin ja niitä aina joka paikasta metsästänkin. :)

      Niin no onhan siinä oma hommansa tietysti. Mutta tässä oli kätevää se, että palautuskin noudettiin kotoa DHL:n kautta. Hoitu mun mielestä todella iisisti. Ja tosiaan tulikin kotiin niin nopeasti etten kyllä muista heti tältä istumalta yhtään verkkokauppaa jossa ois näin hyvin toiminut. :)

  3. Parasta tuossa merkissä on se, että se on cruelty free. Toisin kun esim. Mac…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta