Tämän hetken lemppari

Minä joka ennen inhosin pooloja henkeen ja vereen, olen tänä alkavana syksynä yhtäkkiä pooloihminen. Muutos tapahtui oitis sen jälkeen, kun ostin meiltä by the way:sta Samsøe & Samsøen poolopaidan joka tuntui jo heti sovittaessa päällä aivan mielettömän ihanalle.

Ei kuristavaa tunnetta kaulalla, ei kylmiä väreitä tai inhottavaa fiilistä, kun pitkät hiukset valahtavat pesun jälkeen puolimärkinä harteille. Ennenkuulumatonta. Poolo ei myöskään mennyt pesussa miksikään vaan tuntui jopa entistä pehmeämmälle sen jälkeen. Nyt olen kyllä rakastunut. Tätä lisää kiitos! Voisin ostaa vaikka harmaana ja vihreänä, yllättäen.

Autumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfitAutumn outfit

Farkut Monki / Poolo Samsøe & Samsøe / Laukku Rebecca Minkoff / Tennarit Adidas / Kello Kors

Tämä asu on muutenkin suosikkini tällä hetkellä. Poolon kaverina Monkin Kimono mammafarkut, Adidaksen Stanit ja Rebecca Minkoffin hapsulaukku. Kokonaisuus joka toimii mielestäni mitä parhaiten! Mukavuutta yhdistettynä myös ripaukseen tyylikkyyttä. Rakastan nimenomaan yksinkertaisia ja mukavia asuyhdistelmiä.

Mitäs mieltä te olette asusta? Iskeekö teihin poolot tai mammafarkut? 🙂

Kommentit (7)
  1. Mitä tarkoittaa mammafarkut? ?

    1. Siis äitiysfarkutko?

      1. Ne on mom-fit eli mammamalli. 🙂 Tällä hetkellä melkein joka kaupasta löytyy.

        Noille ominaista on siis korkea vyötärö, löysemmät lahkeet ja taskut vähän korkeammalla. Omalla äidilläni oli ainakin nuo farkut silloin, kun olin itse pieni. 🙂 Eli veikkaan, että tuo äitimalli viittaa juurikin siihen. 😀 Ei ole siis mitään tekemistä äitiyden kanssa välttämättä tai ylipäänsä raskauden.

  2. Poolot näyttää kyllä hyviltä monilla, mutta itselläni on melko lyhyt kaula ja leveät kasvot niin ei vaan sovi 🙁 Postaustoiveena miten saa kiharat kestämään sadekelillä tai ihan muutenkin ulos tai juhliin lähtiessä. Kotona näyttää aina niin kivalle, mutta sitä iloa ei kauan kestä….

    1. Mulla taas on kunnon kirahvikaula. 😀 Hyvä toive. Kunnon tuotteet alle ja päälle niin kyllä kestää! Pitää tehdä postausta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *