Se purkki joka on aina loppu…

Jokaiselta meistä löytyy ihan varmasti kosmetiikan joukosta ne tietyt purkit ja purnukat, jotka ovat aina loppu. Itselläni on tällaisia tuotteita muutamakin ja yksi niistä on ehdottomasti Vita Liberatan itseruskettava. Se on aivan ehdottomasti lemppari merkkini mitä ruskettajiin tulee ja kyllä, läträän sillä viikottain joten purnukoita kuluu vuodessa useampikin.

Vita Liberata

Olen viime aikoina jättänyt taas kokonaan solariumissa käynnin ja keskittynyt hakemaan väriä pelkästään purkista. Ennen kesää kävin pienen solkkukuurin (5 krt.) mutta muuten en tahdo enää ihoani ehdoin tahdoin ihosyövälle altistaa. Itseruskettavat, kun ovat huomattavasti parempi vaihtoehto!

Paljon olen miettinyt myös ir:n helppoutta. Se on yksi levitys ja pinnassa on sellainen väri kuin jos ottaisit sen viiden kerran solkkukuurin, tai makaisit etelän auringossa monta päivää. Todella, todella helppoa. Ehdottomasti laiskan ihmisen pelastus ja jos tosiaan lomallaan haluaa tehdä muutakin, kuin maata rantatuolissa niin itseruskettavaa vaan kehiin! Pelastaa kummasti myös ne kerrat, kun pitää laittaa hame ja sääret eivät hohkaa ihan kauneinta väriään. :)

Vita Liberata

Liberatasta olen kirjoittanut blogissani monta monistuista kertaa ja edelleen jaksan merkin tuotteiden puolesta liputtaa. Ikisuosikkini, voisin sanoa. Tavallisestihan käytän niitä vaahtomaisia värejä, mutta tällä kertaa sain testiin voidemaisia Luxury Tan- tuotteita. Olin jo vallan unohtanut miten hyviä nämä voidemaisetkin ovat! Muutama sananen molemmista.

Ensinnäkin tämä tummempi Fabulous Tinted Lotion Dark. On tosiaan väriltään tummaa, jolloin helppo levittää iholle hansikkaan avulla. Värjää siis suoraan ihon tummaksi, joten kintaan käyttö on suositeltavaa! Tällä saa nopeasti värin pintaan jos tarvitset sitä samantien. Toki sävy tummenee pikkuhiljaa, mutta antaa kuitenkin oitis levitettäessäkin iholle väriä. Itse olen rakastunut nimenomaan näihin ”heti värjääviin” itseruskettaviin niiden helppouden vuoksi. Et tarvitse pitkää vaikutusaikaa vaan voit vaikka samantien pukeutua ja lähteä liikenteeseen ”ruskettuneena”. Valkoisia vaatteita kannattaa kuitenkin välttää, sillä voide helposti värjää ne ellei vaikutusaikaa ole ollut.

Untitled Export5

Toisena ehdottomasti uusi suosikkini, nimittäin Fabulous Untinted Lotion Gradual. Väriltään valkoinen voide herätti alkuun pieniä epäilyksiä, mutta vakuutti minut jo yhden käyttökerran jälkeen! Ihanasti kosteuttava voide joka ruskettaa ihoa pikkuhiljaa ja vaatii nimenomaan aikaa kehittääkseen värin. Ilta on oiva aika tämän levitykseen, sillä yön aikana sävy sitten kehittyy ja aamulla on brunat pinnassa.

Oma ihoni saavutti halutunlaisen lopputuloksen kahden peräkkäisen käyttökerran jälkeen mutta halutessaanhan tämän käyttöä voi jatkaa niin pitkään, kunnes se juuri sinulle toimiva väri on saavutettu. Toimii erinomaisesti myös kosteusvoiteen korvikkeena.

Vita Liberata

Parasta Vita Liberatassa on ylipäänsä aina ollut se, että tuotteet eivät haise ja ne kuivuvat nopeasti. Et tarvitse koko iltaa kuivatteluun, vaan esimerkiksi vaahdot kuivuvat samantien ja voiteetkin hyvin nopeasti. Väri on myös luonnollinen eikä keltainen tai muutenkaan tunkkainen. Railoja tai läikkiä ei tule, kun levität vaan tasaisesti. Tummemmat voiteet on helppoja sillä näet mihin olet jo levittänyt. Harjoitus tekee kuitenkin tässäkin puuhassa mestarin, joten rohkeasti vaan läträämään!

Liberatoissa pidän myös niiden pitkäkestoisuudesta. Sävy pysyy iholla helposti viikonkin ajan, eikä joka ikinen päivä tarvitse rusketuksen kanssa läträtä. Ja näin ei tosiaan ole kaikissa itseruskettavissa. Itselläni on ainakin kokemusta purkista jos toisesta ja pakko sanoa, että tämä merkki on se kaikista pitkäkestoisin!

Mites onko täällä muuten muita kyseisen merkin itseruskettaviin hurahtaneita? Niin ja jos heräsi kysymyksiä niin laittakaa vaan rohkeasti tulemaan!

*Vita Liberatan itseruskettavat saatu blogin kautta testiin. 

On my way

14 vastausta artikkeliin “Se purkki joka on aina loppu…”

 1. Itse en ole vieläkään uskaltautunut kokeilemaan itseruskettavia. Jotenkin mielessä välkkyvät kauhukuvat oranssin keltaisista läikistä, etenkin kun ihoni on atooppinen ja kuivuuteen taipuvainen. Tyhmä kysymys, mutta miten rusketus lähtee pois? Vaalenee asteittain vai läikkinä? Pelkään jääväni kierteeseen kun paikkailen läikkiä uudella kerroksella :,D

  • Läikät ovat enemmänkin perujaan niistä huonoista itseruskettavista joiden lopputulos on keltainen. En tiedä liekö markkinoilla enää näitä tuotteita mutta ainakin vielä kymmenisen vuotta sitten oli. Liberatoilla et voi saada huonoa lopputulosta, lupaan. :)

   Väri haalenee pikkuhiljaa. Lähtee suihkupesujen yhteydessä ikäänkuin kulumalla pois. Ei lähde siis läikittäin eli ei tuollaista kierrettä tarvitse pelätä. Jos et halua enää ir:ää laittaa niin annat sen vaan haalistua iholta pois. Myös kuorinta auttaa joka vie mukanaan kuollutta ihosolukkoa.

 2. Moi!

  Ostin alkukesästä Liberatan ir-vaahdon tummimmassa sävyssä. Olin kyllä sävyyn todella tyytyväinen, ja tulos oli luonnollinen. Petyin kuitenkin hieman siihen, että tuotteen luvattiin pysyvän jopa 2-3 viikkoa, itselläni se ei kuitenkaan kestänyt viikkoakaan siistinä, vaan rupesi kuulumaan todella epätasaisesti :/ Taidan kyllä siitäkin huolimatta ostaa tuotetta jatkossakin, ja testata vaikka juurikin nuota voidemaisia!

  – Milla

  • Hmm. Noudatitko täysin ohjetta? Eli levitit väriä useaan otteeseen kuten siinä pitkäkestoisessa värissä on ilmeisesti tarkoitus?
   Itselläni ei nimittäin ole tainnut koskaan olla tuota ir:ää testissä (pHenomenla Moussea siis), joten en osaa henkilökohtaisesti sanoa mikä olisi voinut mennä vikaan. Veikkaan kuitenkin, että nimenomaan ohjeiden noudatus on siinä hyvin tärkeää eikä yksi levityskerta riitä kuten muissa itseruskettavissa riittää.

   Toki meillä on erilaisia ihotyyppejä, eli kuivemmalle iholle voisi sopia paremmin tuollainen voidemainen kuten tuo väritön josta kerroin. Itse tykästyin siihen todella paljon ja aionkin sitä jatkossakin ostaa. Hieno korvike kosteusvoiteelle joka antaa samalla pientä väriä iholle! Kokeile voidemaisia ja anna vielä mahdollisuus! :) Voit toki ostaa myös haaleammassa värissä jos se sopisi ihollesi paremmin?

  • Moi!

   Noudatin kyllä ohjeita todella tarkasti, kuorin ihon huolellisesti ennen levitystä, ja levitin tuotetta kolmena peräkkäisenä iltana yms. Väri oli kyllä tosiaan ihan täydellinen, mutta petyin pysyvyyteen ja siihen miten väri lähti pois. Minulla on kyllä melko kuiva iho, kesäisinkin, joten voi johtua siitä. Pitää kokeilla sitä voidemaista seuraavalla kerralla! :)

   – Milla

  • Hmm. No voihan harmi… Anna silti vielä mahdollisuus! Kokeile nimenomaan voidemaista. Voi olla, että ihosi kuivuus vaikuttaa asiaan ja tarvit ns. kosteuttavamman vaihtoehdon. :)

 3. Täytyy varmaa testata! Mistä noita voi ostaa ja minkä hintasta? ja mistä oot ostanu tuon levitys hanskan? Ja käytätkö samaa tuotetta koko vartaloon ihan kasvoja myöten? anteeks ku tuli näin monta kysymystä kerralla mutta kun itsellä ei kauheesti oo kokemusta ir:sta joten on kiva kuulla mielipiteesi..:) Oli tosi kiva postaus ja muutenki tuntuu et viime aikoina sun postaukset on ollu ihan erityisen hyviä:)

  • Esimerkiksi Stockmann myy ja useat verkkokaupat. Hinnat pyörii siellä 20-40 euron kieppeillä. Hanskaa myydään myös samoissa mestoissa. Jälleenmyyjä listan voit halutessasi kurkata vielä täältä:http://www.vitaliberata.fi/jalleenmyyjat/

   Kasvoille käytän Chanelin itseruskettavaa joka on myös aivan super! Siihen olen todella koukussa. Eikä haittaa, toki aina saa kysellä! Ja ihana kuulla, toivottavasti taso pysyy sellaisena myös jatkossakin. :)

 4. Tuota vois kyllä kokeilla ehdottomasti!

  Mulla vastaava suosikki on Doven itseruskettava voide tummimpana sävynä. Tää tuntuu kyllä jakavan mielipiteitä. Itse oon aina onnistunut saamaan värin todella tasaisesti ja kauniisti iholle, mutta moni ystävä valittaa et heillä väri jää läikykkääksi. En tiiä onko vika levittäjässä vai onko mulla vaan joku super hyvä tapa levittää väri pintaan. Dove on siitä hyvä, et purkin hinta on alle 5€, joten tällä voi läträtä huoletta :)

  • Kannattaa! Mä käytin joskus Dovea mutta nykyään jo se hajukin pistää nenään. :D Käytin sitä nimittäin niin paljon. Ja jos oikein muistan, se kuivui todella hitaasti? Mutta makuja on moneen. :)

   Itse olen myös sitä mieltä, että laikut ovat kiinni levittäjästä. Jos on hyvä tuote ja levittelee huolellisesti ei niitä laikkuja tule. Tarkkuus onkin avainsana tässä puuhassa. :)

 5. Moikka! Itse tykkään kovasti tuosta asteittain päivettävästä versiosta! Haluisin kysyä että kuinka saat kämmenet yms pysymään siisteinä.. Itsellä niihin meinaa jäädä selkeästi enemmän sitä väriä vaikka kädet peseekin levityksen jälkeen.. :)?

  • En itseasiassa levitä väriä ihan hurjasti kämmeniin. Tai levitän kerran mutta pesen kyllä käsiä normaalisti. Silti railoa käden ja käsivarsien välille ei koskaan jää. :D En itseasiassa edes tiedä miten tuo on mahdollista, heheh.

   En siis osaa antaa oikein kattavaa vastausta. Kintaan käyttö auttaa ainakin ettei jää väriä kämmenten pohjiin. :)

 6. Hei! Oisko sulla joskus kiinnostusta tehdä postausta itseruskettavan levittämisestä? Mulla on ollut jo ainakin vuoden ajan mielessä ostaa itseruskettavaa, jotenkin se levittäminen vaan karmii ja varsinkin naamaan, onko niihin ihan eriaineet vai laitetaanko sitä ollenkaan kasvoihin ja meikkivoiteen sävy vaan valitaan tummempana? Mutta hyvä postaus, tosi kaunis väri sun iholla! Pitää varmaan ostaa tuota samaa itseruskettavaa jos uskaltaudun..

  • Voisi hyvinkin olla kiinnostusta. :)

   Naamalle käytän ns. miedompia tuotteita, mutta olen kuullut, että useampi käyttää näitäkin postauksen ruskettajia kasvoille. Itsehän siis suosin kasvoille Liberatan itseruskettavia tippoja tai Chanelin itseruskettavaa. Pitää postailla näistä rusketusjutuista nyt, kun kesä lähenee! Vastasin kommenttiisi hieman myöhässä, suuret pahoittelut siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta