Uusi korostuspuuteri

Olen odottanut tätä hetkeä, että pääsen vihdoin esittelemään teille Prahan Sephoran tuliaisia. Meikkien kuvaaminen vaatii kunnollista valoa ja eilen saatiin onneksi jälleen aurinkoa, ihanaa.

Minua Instagramin puolella seuraavat saattoivat bongata kuvan, jossa esittelen nimenomaan Sephorasta mukaan lähteneitä tuotteita. Siellä tapahtuu aina jonkun sortin sekoaminen ja homma lähtee ihan hanskasta. Jos normaalisti olen asiakas jolle ei ole niin helppo myydä mitä tahansa, niin Sephorassa myyjä voi todellakin tehdä kovaa myyntiä. Tälläkin kertaa ostin kaikki mitä myyjä minulle suositteli, haha. Ja niin lähti muuten lapasesta ystävällänikin. Oltiin siellä kuin kaksi pikkutyttöä karkkikaupassa.

IMG_3979-006

Tiesin heti alkuun, että haluan Sephorasta jonkun uuden korostuspuuterin. Ei sillä etteikö tuo MACin purnukka edelleen olisi käytössä, mutta halusin jonkun vielä stydimmän ”glow” -tuotteen. Vahvan korostuspuuterin joka saa näkyä ja kunnolla! Myyjä vei minut samantien NARS-merkin pisteelle ja alkoi korostamaan kasvojani Albatross- korostuspuuterilla. Tämä on kuulemma puuteri jota ilman näytösmallit Pariisin muotiviikoilla eivät selviä. Okei, tämä mulle kiitos.

Puuteri on todella pigmenttistä ja muuttuu iholla kultaan taittavaksi. Tämä on mielestäni hyvä juttu, sillä nuo MACin vastaavat ovat vaaleampaan roosaan/rusehtavaan taittavia. Arjessa puuteria tulee luonnollisesti käytettyä hieman varovaisemmin, mutta ulos lähtiessä aion sutia sitä oikein olan takaa! Jos hehkua haluaa vielä vahvemmaksi, suositteli myyjä pohjustamaan poskiluun yläosaa esimerkiksi voidemaisella korostustuotteella, jonka päälle puuteria voi sitten levittää vaikka sormin. Tällä tavoin se nappaa ihan kunnolla ihoon kiinni ja antaa maksimaalisen hehkun.

IMG_4068-001IMG_4076-002

Korostuspuuteria tosiaan suditaan poskiluun yläpuolelle ja halutessaan myös otsaan, leukaan, sekä ohimoille. Minähän olen jo vuosia ollut aika kova korostuksen käyttäjä ja laittanut sitä todellakin kaikkiin edellä manitsemiini kohtiin kasvoissa. Nämä ovat kuitenkin makuasioita. Toinen tykkää ettei kasvoissa ole kuin pieni hehku, toinen taas haluaa sen maksimaalisen glown. Itse lukeudun jälkimmäiseen.

Vaikka tämä tuote on erinomainen, en silti missään nimessä dissaa MACin vastaavaa. Se tulee edelleen pysymään meikkipussissani ja käytän sitä varmasti enemmän arkikäytössä. Te jotka mietitte korostuspuuterin hankintaa niin suosittelen vaan rohkeasti ostamaan jonkun merkin purkin testiin! Mary Lou Lou on kuulemma myös todella hyvä ja sitähän saa tilattua ainakin Bangerheadista. MAC löytyy puolestaan Stockalta. NARSia ei ymmärtääkseni myydä Suomessa ja sen tilaaminen tänne verkosta tulee kovin kalliiksi. Onneksi lähin Sephora löytyy kuitenkin jo tätä nykyä Tukholmasta, joten jos siellä vierailette käykää ihmeessä tsekkaamassa putiikki! :)

Untitled Export6-001NARS

Ja sitten sitä hehkuvaa ihoa. Toki lopputulokseen vaikuttaa myös pohjustustuotteet, joista pitääkin lähiaikoina tehdä ihan omaa postausta. Paljon ei glowt auta ellei pohjameikki itsessäänkin ole hehkuva ja fresh.

Huulillani on muuten kentän tuliainen MACin matte Naturally Transformed. Aivan super ihana ruskea puna, josta on tullut arkikäyttöön yksi lempparini. Menee ehdottomasti Honeyloven, Cherishin ja Yashin kanssa samaan sarjaan! Toisinsanoen ”vakkari” ostos/käyttölistalle.

IMG_3981-003

Sephorasta lähti toki mukaan muutakin mukavaa, mutta palaan näihin erillisissä postauksissa. Esimerkiksi Benefitin kosmetiikkaa ostin ensimmäistä kertaa kokeiluun ja pakko sanoa, että wow mikä sarja! Olen jäänyt selvästi paljosta paitsi. :)

Löytyykö kenenkään muun meikkipussista NARSin kyseinen Albatross-korostuspuuteri? Tai ylipäänsä merkin muita tuotteita? Olisiko sieltä kenties suositella jotain? Voitte vaan kuvitella kuinka paljon nuo merkin mattapunat kutkuttivat mielen päällä… Jäivät kuitenkin liikkeeseen, edes ne.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta