Minä ja Snapchat, vihdoin.

Pari vuotta siihen meni, että lämpenin. Nimittäin Snapchatille.

Liityin tosiaan viikonloppuna snäppäilijöiden joukkoon ja tänään latasin sinne edistykselllisesti profiilivideonkin. Kun saan sinne muutaman seuraajan, voin aloittaa snäppäilyni.

IMG_4661-001

Toivon mukaan kovin monia korvia ja kieliä ei tulla nassussani näkemään, mutta tuo livekuvapuoli kyllä kiinnostaa. Tavallaan on myös kiva jakaa teille lukijoille sisältöä, joka ei ole vimpan päälle hiottua vaan sitä todellista elämää. Tiskejä ja muuta ällöä ei snäpissäni tulla näkemään, mutta sitä tavallista arkea kylläkin.

Jos tuollainen kiinnostaa, lisääthän minut seurantalistalle, kavereihisi tai miksikä sitä tuolla sanotaankaan? Ja antakaa hieman armoa, olen todella aloittelija ja jännittää opinko nopeasti rennon snäppäilyn taidon. :D

Löydyn nyt siis Snapchatista nimimerkillä @onmywayjutta

Tervetuloa seurailemaan! Niin ja Instagraminkin puolella edelleen @judezzi. Siellä sitten aina hitusen kiillotetumpaa kuvaa. Facebookissa puolestaan jaan postauksiani, joten blogistani kannattaa tykätä myös siellä. :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta