Syksy saapuu meikkipussiin

Syksyn saapuessa paitsi vaatekaappi, myös meikkipussi kokee useimmiten pientä uudistusta. Tummempia huulipunia ja ruskan sävyisiä kynsilakkoja. Itsehän pidän syksystä ja nimenomaan siitä, että värimaailma muuttuu kesän herkästä vahvempaan. Tänä syksynä omaa silmääni miellyttää etenkin metsän vihreä, ruskea, burgund ja punainen. Mustaa ja harmaata tietenkään unohtamatta.

makeup

Meikeissä etenkin ruskea värimaailma on tällä hetkellä kovasti lähellä sydäntäni. Se toimii erinomaisesti niin huulilla kuin kynsissäkin, siitä ihon sävystä puhumattakaan.

Viime viikkoina meikkipussiini ovat löytäneet ensimmäiset syksyiset hankinnat. Niistä ensimmäisenä esiteltäköön MACin ruskea mattapuna sävyssä Naturally Transformed. Ostin kyseisen punan Prahan reissulta verovapaasti ja pakko sanoa, että tuo aika randomilla kentältä napattu ostos on jälleen kerran osoittautunut kunnon hitiksi. On nimittäin nähty huulillani lähestulkoon päivittäin siitä lähtien, kun punan hankin. Macin mattoja tarvitsee tuskin enää täällä hehkuttaa, sillä tiedätte kuinka niistä pidän. Pysyvyys, koostumus, pigmentti… Kaikki täyttä kymppiä.

MACFNUG

Toisena pakko esitellä teille FNUG-merkin kynsilakka sävyssä ”Love Chic”. Aivan ihana syyslakka! Kyseessä on tosiaan tanskalainen lakkamerkki jonka kynsilakat ovat mielestäni todella pitkälti verrattavissa Essien ja Opin laatuun. Pysyvät erittäin hyvin ja pigmentti lakoissa on myöskin ihan omaa luokkaansa. Jos jotain vielä speciaalimpaa, FNUGit eivät sisällä laisinkaan formaldehydia, tolueenia tai DBT:tä. Ovat siis luonnonmukaisempia kuin monet muut kilpailijansa. Lakoissa on myös kaviaaria yhtenä aineosana mikä taas puolestaan vahvistaa kynttä.

Omat kynteni ovat jo vuosia olleet aika surkeassa kunnossa ja siksipä itselleni värilliset pigmenttiset kynsilakat ovat kaiken a ja o. Kynteni tosiaan liiskoittuvat, joten ylipäänsä kestävä lakka on minulle todella tärkeä juttu. FNUG pysyy kynsissäni pari päivää moitteetta ja se on oikeasti aika kova juttu. Luulen, että teillä parempi kynsisillä pysyy vielä huomattavasti pidempään mutta itse iloitsen jo muutamasta päivästäkin. :D Rakennekynsiäkin olen funtsinut ainakin sata kertaa mutta aina tullut siihen lopputulokseen, että onhan se nyt vähän turha rahanreikä. Ripsienpidennykset riittävät minulle.

IMG_4767-001IMG_4743-001

Viimeisimpänä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä Benefitin ”Hoola” aurinkopuuteri siinä suosituimmassa sävyssä. Tämä on Sephoran tuliainen joka oli pakko kotiuttaa siinä kohtaa, kun näin tuon parhaiten myynyt -kyltin puuterin alapuolella. Puuteria kokeiltuani todellakin ymmärrän miksi näin. Mieletön pigmentti joka sulautuu ihoon kuin ihoon! Ostettiin nimittäin tämä samainen puuteri vaaleamman ystäväni kanssa ja hänen ihollaan puuteri näytti aivan yhtä hyvältä kuin omallanikin. Se ikäänkuin ”sulautuu” ihonsävysi mukaan. Tai näin me päättelimme. :) Ylipäänsä laadukkuuden lisäksi aivan ihanan pieni söpö rasia, joka sisältää vieläpä peilin ja sudin (ei tuo kuvassa näkyvä). Tällaista minipuuteria olenkin meikkipussiini kaivannut!

Kuvissa esiintyvä sivellin puolestaan on täydellinen aurinkopuuterisivellin, ihan näin btw. Blogin kautta aikoinaan saatu Ecotoolsin sivellin, joka on ollut käytössä jo suhteellisen pitkään. Mätsää luonnonmukaisen värimaailmansa ansiosta syksyiseen meikkipussiin kuin nenä päähän. :)

Joko te olette tehneet jotain syksyisiä meikkihankintoja? 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Syksy saapuu meikkipussiin”

  1. Mä odotan jo innolla, että saan taas tilaisuuden sipaista huuliini MAC:in Media-huulipunaa! Ai vitsit, miten tykkään siitä! Näin syksyisin tosiaan mäkin rakastun kerta toisensa jälkeen tummanpuhuviin meikkisävyihin.

    • Pitääkin heti tsekata Pinterestista tuo sävy! :)

      Syksyssä on kyllä ihanaa nimenomaan tämä muodin ja kauneuden värimaailma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta