Syyskuun viisi suosikkia

Kuukausi on jo kohta puolivälissä, joten ajattelinpa kirjoitella teille syyskuun suosikeista. Niistä jutuista jotka ovat olleet tässä kuussa itselleni erityisesti mieleen tai ylipäänsä suosiossani. Olen nimittäin vähän sellainen kokeileva ihminen ja innostunkin oikeastaan kuukausittain jostain uudesta. Toisinaan innostus jää päälle ja jatkuu pidempään –toisinaan taas loppuu hyvin lyhyeen.

Mitkä jutut ovat sitten innostaneet tässä kuussa? Tässä niistä muutama.

img_5341-001

1. Luonnonkosmetiikka – Estelle & Thild uudistava kasvoseerumi (saatu blogin kautta testiin).

Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan itseäni kokoajan enenevissä määrin vaikken mikään ehdoton sen suhteen olekaan. Välillä on kiva kuitenkin löytää siltäkin puolen uusia suosikkeja, sillä onhan noissa kuitenkin se ajatus ja laatu enemmän kuin kohdillaan.

Tähän Estelle & Thildin ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ehkäisevään seerumiin rakastuin itseasiassa kerta laakista. Tavallisesti olen aika ronkeli uusien kosmetiikkajuttujen suhteen ja epäilen aina onko niistä mihinkään. Tai sanotaanko näin, että haluan tuotteen olevan jollain tavalla parempi kuin entiset jotta otan sen aidosti suosikikseni. Tässä seerumissa on kuitenkin sitä jotain… Se paitsi tuntuu iholla hyvältä, saa meikittömänkin ihon hehkumaan. Tänään laitoin tätä jopa salille, heh. Seerumi sisältää valkoista teetä ja ruusunmarjaöljyä. <3 Itseasiassa jo pelkästä ajatuksestakin tulee olo etteipä tuo voi tehdä iholle muuta, kuin hyvää. Koostumus on myös täydellinen ja imeytyy ihan hurauksessa ihoon. Suosittelen!

Adidas Stan Smith

2. Parhaat kengät – Adidaksen Stan Smith.

Kuten olen monesti maininnut, olen tennari-ihmisiä henkeen ja vereen. Rakastan lenkkareita ja mielelläni kulkisin niissä ihan joka paikassa ja kokoajan. Pitkään suosikkejani ovat olleet Adidaksen Originals-mallit, jotka kuitenkin saivat taannoin kaverikseen Stan Smithit. Ihan ensimmäiset Stanit ja olen jo myyty! Hieman ehkä sirommat kuin Originalsit mutta ei kuitenkaan liian.

Toisethan itseasiassa sanovat inhoavansa Adidasten ”suurikokoisuutta” ja sitä etteivät ne ole sirot kuten Niket. Itse taas pidän siitä, että kengät saavatkin olla vähän massiivisemmat. Niket eivät ole olleet enää aikoihin oma mallini ja olenkin omani laittanut kiertoon. Juoksu- ja treenikenkänä Nike kyllä toimii mutta vapaa-ajalla… Adidas vie voiton! Ja pienenä vinkkinä vielä kaikille 38 jalkaisille, tilatkaahan/ostakaahan ne tennarinne lastenosastolta. Säästätte muutaman kympin. ;)

Munakoiso

3. Ruoka – Munakoiso erilaisilla kasvismeiningeillä.

Ruokapuolelta etenkin munakoiso on ottanut tässä kuussa jalansijaa ruokavaliossani. Olen tehnyt siitä jos jonkunlaisia variaatioita mutta ehkä se suosikein on kuitenkin lasagne, tai sen suuntainen ”sekoitus”. Ja tosiaan soijarouheen kera. Tuo soijarouhe on itseasiassa toinen jota olen nyt opetellut syömään. Oikein maustettuna se oikeasti toimii ja tällainen nirsompikin ruokailija on saanut kehiteltyä siitä jos jonkunlaista hyvää. :)

Munakoisolle kuitenkin nyt syksyllä erityispropsit! On ollut kiva tehdä taas kesän jälkeen uuniruokia ja nauttia vähän useammin niitä lämpöisiäkin aterioita. Kesällä olen enemmän sellainen kylmän ruoan puputtaja ja syksyt-talvet taas maistuu se lämpöisempikin, keittoja unohtamatta.

Levi`s 501

4. Kirppisryhmät ja kirppislöydöt – Levi`s Vintage 501

Vaikka aika paljon huonoa kirppisryhmistä kuulee puhuttavan, ovat omakohtaiset kokemukseni pääasiassa positiivisia. Ja olen tosiaan ollut sekä myyjänä, että ostajana ja molemmissa tilanteissa pakko sanoa, että useimmiten homma toimii! Erinomainen tapa saada vaatteita kiertoon ja itsekin tehdä löytöjä.

Esimerkiksi eilisissä asukuvissa näkyneet Leviksen 501 farkut ovat kirppisryhmän löytöjä. 10 euroa maksoivat ja farkuissa oli vieläpä laput kiinni. Malli toki vintagea joka minulle ainakin sitä parempi! Rakastan Leviksiä ja olen suorastaan hullaantunut niihin. Malleista etenkin tämä 501 ja Wedgie Fit ovat mieleeni. Molemmat mielestäni istuvat täydellisesti ja farkut ovat oikeasti farkut, eivätkä mitään trikoota. Leviksissä kuluma tuo niihin vaan särmää eikä tee housuista käyttökelvottomia. Minulla on ollut itseasiassa jo pitkään mielen päällä tehdä teille farkkupostaus joka keikkuu tuossa ”to do -listalla”. Vinkkejä niiden ostoon ja oikeanlaisen mallin löytämiseen. :)

img_5383-001

5. Keittiö- ja sisustus – Hobstar grogilasit. 

Näitä laseja en voi muuten sitten enempää hehkuttaa! Tajuttoman nättejä ja sen lisäksi vielä kestäviä. Kestävät kuumaa, tiskikonetta, kunnon tiskausta… Merkin laseista lemppareitani ovat nämä kaksi kokoa, matalampi (35 cl) ja korkeampi yksilö (47 cl). Matala toimii erinomaisesti juomalasina ja esimerkiksi kahvilasina. Suurempi taas smoothien tai vaikka latten kanssa.

Hobstarithan ovat tällä hetkellä vähän ”joka paikassa” ja siksipä niitä näkyykin aika paljon naistelehdissä sekä esimerkiksi nimenomaan blogeissa. Lasi joka on mielestäni luonut itsestään jonkunlaisen trendin. PS. Näillä saa muuten tuotua arkeen ripauksen luksusta. ;)

Sellaisia suosikkeja minun syyskuustani löytyy! Toki kuuta on vielä puolet jäljellä mutta tällaisia lemppareita on kerääntynyt tähän mennessä. Oikein ihanaa iltaa kaikille! Löytykö joukosta muuten jotain ehkä sinunkin suosikkeja? :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta