Testissä Anastasian huulivärit

Lähestulkoon jokainen teistäkin varmaan arvaa otsikon perusteella mistä huuliväreistä on kyse? No tietenkin Anastasia Beverly Hillsin ihanista mattapunista, jotka ovat vihdoin saapuneet Suomenkin markkinoille!

Bongasin värit ihan vahingossa Kampin Kicksistä, kun olin sieltä muutenkin kauneusjuttuja hakemassa. Aluksi nappasin mukaan vaan yhden huulivärin, mutta sitä kokeiltuani oli pakko hakea seuraavana aamuna toinen! Jäljellä ei tosiaan ollut enää kovin montaa sävyä, mutta onnistuin sieltä aika ihanaiset yksilöt kuitenkin mukaani nappaamaan.

Anastasia Beverly Hills

Haluankin nyt kertoa teille muutaman sanan kyseisistä mattapunista, jotka kuulemma tulivat ihan jäädäkseen Kicks-myymälöihin.

Pysyvyys: Mieletön! Valehtelematta pysyy huulilla kokonaiset työpäivän ajan. Väriä ei myöskään tarvitse lisäillä päivän mittaan, eikä se jätä jälkiä edes juomalasiin. Täydellistä!

Pigmentti: Todella, todella pigmenttinen. Jo pieni sipaisu huulille riittää tuomaan tarvittavan värin. Suosittelen kuitenkin rajaamaan huulet ennen huulivärin levitystä, jotta sävy pysyy ”raiteillaan”. Itse olen käyttänyt rajaamiseen MAC:in rajauskynää sävyssä Etcetera. On muuten ylipäänsä suosikkini rajauskynistä.

Koostumus: Ihanaisen paksu ja samettinen. Jos vertaan esimerkiksi NYX:in vastaaviin väreihin, ovat nämä ihan omaa luokkaansa. Koostumus on paksumpaa ja huomattavasti peittävämpää. Huuliväristä tulee mieleen todellinen luxus -tuote. Tuntuu nimittäin niin ylelliselle. :)

Hinta: 28 €/kpl.

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

Sävyt, jotka valitsin ovat Crush ja Ashton. Crush on tuollainen selkeästi enemmän vanhaan roosaan taittava, Ashton puolestaan vähän punertavan ruskeaan menevä ”Kylie Jenner” sävy. Molemmissa on jotain todella ihanaa, mutta ehkä tuo Crush kuitenkin hitusen enemmän minun näköiseni väri? Toisaalta. Kun harvemmin käyttää tuollaista punaiseen taittavaa, se ehkä vaatii vaan hieman totuttelua?

Kyseisestä sarjastahan löytyy myös nudempia punia, jotka itseäni jäivät kiinnostelemaan. Valitettavasti Kicksin sävyissä oli vaan kuusi erilaista ja ne kaikista nudeimmat eivät kuuluneet valikoimiin. Kysyisinkin, onko joku teistä ehkä joskus tilannut Anastasiaa ulkomailta? Ymmärtääkseni nimittäin mitkään verkkokaupat eivät juuri näitä Suomeen toimita, mutta brändin oma verkkosivu kyllä toimittaa? Jäi hitusen nimittäin himottelemaan vielä muutama sävy, jotka bongasin Anastasian omilta sivuilta. Olisi kiva kuulla nimenomaan tullikuluista ja muusta? Onko järkeä tilata vai odottaa mitä sävyjä Kicksiin seuraavaksi saapuu?

Anastasia Beverly Hills

Ylipäänsä en voi kuin hehkuttaa kyseisiä huulivärejä! Aivan kymppi plus plus ja ehdottomasti pakko saada lisää. :)

Onko muilla kokemusta näistä huuliväreistä? Muita hurahtaneita? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Testissä Anastasian huulivärit”

  1. Omilta sivuilta tilaamalla toimii mutta joutuu maksamaan ekstraa ups:lle, näin ainakin viimeksi. Muistaakseni se maksoi vajaa kolmekymppiä.

    • Aaah, okei. Eli siis vajaa kolme kymppiä extraa vai koko tilaus? :)Tulee kyllä aika kalliiksi yksi huulipuna jos hinta melkein 60 euroa posteineen. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta