12 FAKTAA

Olen todella jumiutunut niihin tiettyihin tunnuslukuihin ja salasanoihin. Liian monessa mestassa käytänkin samoja ja jos alan niitä muuttelemaan, unohdan ne aivan varmasti.

Inhoan sitä jos aurinkolaseja käytetään sisätiloissa. Tulee itseasiassa aina heti oitis fiilis, että miksi kyseinen ihminen haluaa silmänsä peittää? Onko hän kamoissa, humalassa vai darrassa? Yleensä kyse on jostain näistä kolmesta tietenkin. :D

Minulla on tällä hetkellä joku pitsi -ja samettivillitys. Kaikessa pitäisi olla kyseisiä materiaaleja. Odotankin sitä, että löydän täydellisen kokosamettisen asun. Mieluiten vaikka liehuhousut ja tiukempi yläosa. Saa vinkata jos olette jossain nähneet!

Olen hyvin tarkka kaikista visuaalisista jutuista. Jos esimerkiksi blogissa kuvat ovat eri kokoisia, tekstiä ei ole tasattu tai se visuaalinen ulkomuoto on jotenkin epäsymmetrinen, häiritsee minua sellainen tosi paljon. Itseasiassa tämänkin postauksen kuvissa häiritsee, että kaulassani oleva korupanta on ”vinossa” eikä koruosa keskellä. :D

img_7379

En ole ikinä aikuisiällä omistanut reppua. Nyt, kun tämä repputrendi on valloillaan täytyy minun myöntää, että reput eivät ole laisinkaan oma juttuni. Vaikka ne käytännöllisiä ovatkin, en itse vaan osaisi käyttää.

Rakastan kaikenlaisia marjoja! Mansikkaa, mustikkaa, tyrniä, puolukkaa, lakkoja… Voisin melkeinpä elää marjoilla. Yksi iso osa rahoistani ruokakaupassa kuluukin suomalaisten marjojen hankintaan. Pitääkin joku kerta postailla teille tarkemmin mitä kaupasta lähtee lähes aina mukaan…

Käteni ja jalkani ovat voiman suhteen eri paria, mikä on todella ärsyttävää. Tällä tarkoitan siis sitä, kuinka salilla huomaan toisen puolen olevan heikompi kuin toisen. Sama homma on käsivarsissa, olkapäissä ja jaloissa. Pitäisi varmaan joskus tehdä enemmän toistoja sille ”heikommalle” puolelle, jotta ne erot joskus tasaantuisivat.

Omistan aina vaan yhden tuoksun kerrallaan. Jos jollain on omansa eri tilaisuuksiin, itse käytän sitä yhtä ja samaa niin duunissa kuin juhlissakin. Mielestäni on ärsyttävää jos tuoksut esimerkiksi vaatteissa sekoittuvat, joten yksi tuoksu kerrallaan on huomattavasti selkeämpi.

img_7381-2

Minulla ei ole oikein koskaan ollut sellaisia kunnon lempinimiä. Ainoastaan Juttis ja Nallennenä joskus aikanaan. Ehkä nimeni on sen verran lyhyt ja sukunimeni puolestaan liian hankala lempinimeä varten?

Olen ihan kissahullu, jos joku ei sitä vielä tiennyt? Seuraan Instassa kaikkia mahdollisia kisukanavia ja pahimmankin masennuspäivän pelastavat kisuvideot. ♥ Kissat ovat yksinkertaisesti parhaita.

Olen aivan ihastunut Suvi Teräsniskaan. Mielestäni hän on ollut niin upea Vain elämää -sarjassa. Avoin, tunteikas ja sielukas. Nainen joka uskaltaa näyttää tunteensa ja antaa itsestään. WAU. Nessupaketin kanssa odotan huomista…

En ole kovin itsevarma korkokengillä kävelijä. Johtunee varmaan siitä, että en juurikaan piikkareilla kulje. Nuorempana jaksoin kävellä korkkareissa jopa arkenakin, nykyään tuo rajoittuu lähinnä juhliin.

Sellaisia torstai-illan faktoja. Osuiko ja upposiko? :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “12 FAKTAA”

 1. Samaa oli ainoastaan ettei ikinä ole ollut kunnon lempinimeä. Ostin keväällä itselleni uuden repun monen vuoden jälkeen ja mun olkapää kyllä kiitti siitä. Mulla kun raahautuu kirjoja mukana paljonkin niin pahimmillaan laukku saattoi painaa 10kg ja se kyllä otti aika pahasti. Reppu on hyvä just tälläselle ku minä joka raahaa kaikkea mukana joka paikkaan jos sitä saatuu, vaikka tartteen. Mukana kulkee mm. taskulamppu, tulitikkuja, nenäliinoja jne. :D Salasanat on mulle ongelma, kun joka paikassa on eri ja mä teen niistä hankalia, välillä pitää muistella ihan kunnolla.

  • Hahah, hauskaa että joku kommentoi olevansa täysin päinvastainen. :D

   Ja hei, on muuten aika fiksua kantaa kaikkea mukanaan, eihän sitä koskaan voi tietää mitä tapahtuu. :) Omasta käsilaukustani löytyy myös aina vaikka mitä särkylääkkeistä kynsilakanpoistoaineeseen. Itsekin välillä koitan vaihdella noita salasanoja mutta lopulta tulen siihen lopputulokseen, etten muista ellen palaa niihin tuttuihin ja turvallisiin. Jännä juttu, että pankki- ja luottokorttien pinit sitä kuitenkin aina muistaa. Vaikka unissaan. :)

 2. Itse en ymmärrä, miksi ne aurinkolasit pitää jättää päähän vielä baareissakin :D Kesällä näki tosi paljon yökerhoissa tätä. Teki mieli mennä kysymään että häikäseekö noin paljon.

 3. Heippa Jutta! Kiitos ihanasta blogista<3 Ihan mielenkiinnosta kyselisin minkä pituinen ja painoinen olet:) olet jotenkin niin kauniin sopusuhtainen😍

  • Oleppas hyvä ja kiitos <3

   Olen 171 cm pitkä ja painan ehkä 55-58 kg. En muista koska olen viimeksi käynyt puntarilla. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta