Luontaistukku.fi ja ARVONTA!

*Arvonta yhteistyössä Luontaistukku.fi:n kanssa.

Varmasti useammalle teistäkin tämä iltojen pimeneminen ja ilmojen kylmeneminen tarkoittaa yhä parempaa satsausta ruokavalioon? Ainakin itse henkilökohtaisesti koen ilmojen viiletessä entistä mielenkiintoisemmaksi viettää aikaa keittiössä hääräillen. Enää ei tule huono omatunto jos kesäilta menee kotona leipoen tai superfoodien kanssa taiteillen. Päinvastoin. Viime aikoina raakaherkkuja ja erilaisia terveysruokia onkin tullut taiottua kesää enemmän ja toivon mukaan sama moodi jatkuu!

Luontaistukku.fi

Koska puhun paljon blogissani monipuolisen ja terveellisen ruoan puolesta, haluan korostaa myös raaka-aineiden laatua ja puhtautta. Olenkin jo pitkään tehnyt Luontaistukku.fi:n kanssa yhteistyötä ja olette varmasti usein huomanneetkin resepteissä nimenomaan heistä mainintaa.

Kyseinen perheyritys toimii tosiaan ilman kaupan välikättä ja siksi he kykenevät myymään luomulaatuista tavaraa hieman edukkaammin, kuin moni muu jälleenmyyjä. Kyseessä on myös  puhtaasti suomalainen yritys, joka satsaa priimaan laatuun ja luonnonmukaisuuteen! Valikoima on hyvin laaja ja heiltä löytyykin laidasta laitaan superfoodeja, luomuruokaa, urheiluravinteita ja luontaisvalmisteita. Ehdottomasti omia lemppari verkkokauppojani! Myös toimitus tulee  aina nopeasti sulavasti lähimpään pakettipisteeseen, joten et joudu säätämään tuonkaan puolen kanssa.

Luontaistukku.fi

Koska itse fiilistelen niin paljon Luontaistukun tuotteita, olen niin innoissani tästä syksyisestä arvonnasta jonka saan teille järjestää! Kaksi onnekasta pääseekin testailemaan haluamiaan tuotteita ja toivottavasti toteamaan saman, kuin minäkin. :) Elikkäs, täältä pesee:

Arvotaan 2 x 50 euron lahjakorttia Luontaistukku.fi:n verkkokauppaan. Arvontaan voit ottaa osaa linkkaamalla kommenttiboksiin verkkokaupasta tuotteen, jota haluaisit päästä testaamaan! Jos linkkauksen kanssa ongelmia (käytät puhelinta tms.) niin myös tuotteen mainitseminen on ok. :) Muistathan lisätä myös sähköpostiosoitteesi jos se ei nimimerkin takaa minulle aukea. Suoritan arvonnan tiistaina 18.10. klo. 12 ja ilmoitan siitä blogissa saman päivän aikana.

Oikein paljon onnea arvontaan! Lupaan, että voittaneille tulee kyllä valinnan vaikeus verkkokaupan tilauksen kanssa. :D

Ja oikein mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

On my way

178 vastausta artikkeliin “Luontaistukku.fi ja ARVONTA!”

 1. Aaapua, miten vaikee valita mitään yhtä tuotetta mitä haluais testata! Ainakin ashwagandhaa ja pakurikääpää olen harkinnut ostavani. :)

 2. Hei, Testauksen lähtisi ainakin krilliöljy, arginini, sekä kauniit hiukset- valmiste, joka tulisi tarpeeseen, kun pillereiden lopettaminen sai aikaan aikamoisen hiusten ohenemisen..! Kommenttina vielä postaukseesi, niin itselle käy kyllä syksyisin ihan samoin, eli ruokavalioon tulee panostetua entisestään, ja syksyn pimeinä iltoina on ihana puuhastella keittiössä ja kokeilla uusia resseptejä . :)

  • Raakakaakao. 👌https://www.luontaistukku.fi/superfoodit-12/kaikki-superfoodit/raakakaakao

 3. En ole vieläkään päässyt testaamaan raakasuklaata, ja nyt olisi kyllä jo sen aika! Eli testaukseen lähtisi suklaan valmistustarpeet 8)

 4. Luontaistukku on myös mun vakkari verkkokauppa. Tulee tilattua paljon raakakaakaotuotteita, kookosöljyä ja -mannaa, vitamiineja, macaa, MSM:ä, pähkinöitä, linssejä ja aina välillä tekee mieli kokeilla jotain uutuutta. Eli 50€ lahjakortin käytössä ei tulisi ongelmaa, vaikka juuri lähtikin viimeisin tilaus menemään :) Kivaa syksyä!

 5. No eihän noista nyt pysty yhtä tuotetta valitsemaan! Ehkä sanon nuo chian siemenet joita on jo pitkään ollut tarkoitus testata! 😊

 6. marjajauheet ovat ihania niitä olen kokeilut mutta uutena haluaisin ehdottomasti riisiproteiinia kokeillan

 7. Vaikka mitä lähtisi mukaan! Maca- jauhetta olisin kiinnostunut kokeilemaan.. Raakasuklaan valmistus on käynyt myös mielessä, joten siihen tarvittavat ainekset hankkisin :)

 8. Haluaisin testata Inka-marjoja (Luomu Inka-marja 1000g), ja ottaisin tuon isomman pussin, koska olen kuullut niiden olevan hyviä naposteltavia :)

 9. Haluaisin ehdottomasti kokeilla Ashwagandhaa! Harrastan kilpaurheilua sekä teen paljon töitä ja haluiaiskn kokeilla mikä vaikutus Ashwagandhalla olisi luonnonmukaisena boostajaana olisi :)

 10. Löytyis vaikka mitä! :D mutta opti-msm on lopussa niin sitä olis pakko ainakin saada. Kyseisestä merkistä ei vielä ole kokemusta.

 11. Onpa vaikea sanoa yhtä tuotetta. Pitkään olen halunnut kokeilla mehiläisen siitepölyä niin tilaisin varmasti ainakin sitä 😊

 12. Heippa! Kyllä valittavaa on niin paljon, kaikkea tarvitsisi, kun on kolotuksia ja muita vaivoja ja kiva olisi saada piristystäkin. Ihan ensiksi chlorella olisi tosi terveellistä, auttaisi puhdistamaan elimistöä, MSM-jauhe kiinnostaa, josko auttaisi nivelkolotuksiin. Myös kaikenlaiset pähkinät olisivat terveellisiä. Eli kyllä raha menisi nopeasti, jos ostoksille pääsisi :)

 13. Hei, kiitos arvonnasta! Haluaisin kokeilla Kaunis iho kapseleita koska ilmojen kylmetessä iho kuivuu, jos näistä saisi apua iholle ❤️

 14. Pakurikääpäjauhetta on kehuttu niin paljon, että sitä haluaisin testata. :)

 15. Entsyymejä. Ne näyttikin olevan nyt tarjouksessa :) oon lukenu monista terveyslehdistä kuinka ruoan kypsennys vähentää entsyymien määrää ja kuinka ne vaikuttavat kuitenkin ruoansulatukseen, jaksamiseen, pirteyteen ja ihan yleiseen oloon. Suoliston toiminnasta on ihmisessä kuitenkin kaikki kiinni.

 16. Riisiproteiinia ja oluthiivaa tarvitsisin! Lisäksi ois kyllä kiva testata hampun siemeniä :)

 17. Haluaisin kokeilla ihon ja hiusten hyvinvointiin vaikuttavia valmisteita, ne tulisivat todella tarpeeseen, lisäksi ostaisin varmasti pähkinöitä! Paljon muutakin tarvitsisin, mutta ensisijaisesti ehkä nuo :)

 18. Kaunis iho- kapseleita kokeilisin olisiko niistä apua kuivaihoiselle,
  seuraavaksi listalle entsyymit ja mehiläisen siitepöly.

 19. Olen lukenut näistä Goji-marjoista mutten ole vielä testannut niitä. Osallistun arvontaan.

 20. https://www.luontaistukku.fi/msm-60-kaps.html

  Sairastan nivelreumaa ja oon puolisen vuotta pystynyt olemaan ilman lääkkeitä, kun vaihdoin gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon.
  Haluaisin päästä kokeilemaan msm-tuotteita ruokavalion tueksi, sillä se vaikuttaa positiivisesti niveliin ja lihaksiin. :)

 21. Superfoodit ja vitamiinit yms terveystuotteet ovat mulle tärkeitä ja uskon niiden tehoon todella. Paljon olenkin erilaisia testannut ja muutamia jäänyt jatkuvaan käyttöön. Mitään viherjauheita tai -tabletteja en ole vielä ehtinyt kokeilla tai raaskinnut ostaa, joten varmaan uutena tuotteena kokeilisin joko Spirulinaa (https://www.luontaistukku.fi/spirulina-tabletit-500g.html) tai Chlorellaa :)

 22. Pakko laittaa putiikki korvan taakse, vaikkei onnetar suosisikaan! Kiva, kun suomalainen yritys saa blogissasi näkyvyyttä! :) CLA-kapseleita olen kuullut sekä kehuttavan että kammoksuttavan, ja olisi kiva niitä kokeilla, kun viime viikonloppuna tuli repäistyä ja ostettua kuntosalikorttikin.

 23. Chlorellaa ja pakurikääpää. Haluaisin päästä kokeilemaan näiden superfoodien vaikutuksia! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta