Luontaistukku.fi -arvonnan voittajat

*Arvonta yhteistyössä Luontaistukku.fi:n kanssa.

Jälleen kerran niin moni otti osaa Luontaistukun sponsoroimaan arvontaan, kiitos siitä! Olisi tehnyt mieli jaella lahjakortteja useammallekin, mutta tällä kertaa arpaonni suosi kommentoijia nimimerkeillä Janette R ja Sari.

Teille molemmille lähtee siis 50 euron arvoiset lahjakortit Luontaistukku.fi -verkkokauppaan. Onneksi olkoon! :) Välitän sähköposti-osoitteenne eteenpäin, joten seuraattehan postia. Luontaistukulta ollaan teihin yhteydessä lahjakorttien tiimoilta.

img_8583

img_8575

Jos arpaonni ei tällä kertaa sinua suosinut, tarjoan kuitenkin lukijoilleni alekoodin ONMYWAY jolla saa -10 % alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Huomioithan, että koodi on voimassa vaan uusille Luontaistukun asiakkaille. Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Toivon mukaan lähitulevaisuudessa arvotaan taas lahjakortteja Luontaistukkuun! 

Ihanaa iltaa jokaiseen kotiin <3

On my way

4 vastausta artikkeliin “Luontaistukku.fi -arvonnan voittajat”

  1. Kiitos, Jutta, perusteellisesta palkkarivastauksestasi aamupalapostauksen kommenteissa! Siitä oli kovasti apua! :) Aino

    • Ei mitään, hyvä jos oli jotain apua! :) Voisin kyllä kirjoitella palkkareista muutenkin vielä lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta