Paras aurinkopuuterisivellin

Hyvien meikkisiveltimien löytäminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Itse olen ainakin ostanut lukuisat surkeat siveltimet ja tehnyt todellisia virheostoja monet kerrat. Koskaan, kun et voi tietää sillä siveltimiä on hygieniasyistä mahdoton kokeilla kaupassa.

Löysin aikanaan Ecotoolsin siveltimet nimenomaan blogin kautta ja siitä lähtien olenkin suosinut ainoastaan kyseisen merkin meikkisiveltimiä. Nyt rinnalle on kuitenkin kiilannut merkki, josta olen ollut positiivisesti yllättynyt! Kyseessä on nimittäin Cailap ja etenkin merkin puuterisivellin teki minuun suuren vaikutuksen!

img_8652

img_8644

Olin taannoin Cailapin blogitilaisuudessa, jossa pääsin tutustumaan merkin siveltimiin tarkemmin. Ennakkoodotukset eivät olleet rehellisesti sanottuna mitenkään korkealla mutta pakko sanoa, että nyt olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt! Tällä hetkellä tämä Cailapin puuterisivellin onkin paras aurinkopuuterisiveltimeni ja käytän sitä meikatessa päivittäin. Ja hei tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan rehellinen mielipide. Vaikka siveltimen blogin kautta olen testattavaksi saanutkin.

Kyseinen sivellin on valmistettu pehmeästä synteettisestä karvasta ja se on koostumukselta juuri sopivan tiheä. Mielestäni nimittäin nimenomaan aurinkopuuterin levitykseen on ollut vaikea löytää sivellintä mikä on riittävän pehmeä, mutta samalla kuitenkin jämäkän tiheä. Tässä yhdistyy nuo molemmat ominaisuudet ja siksipä tästä siveltimestä onkin ehdottomasti tullut lempparini. Plussaa myös pienehköstä koosta, jonka vuoksi tämä mahtuu myös meikkipussiin!

img_6684

img_8658

Cailapin tuotteita myydään mm. Sokoksella, Halpa-Halleissa, Emotioneissa, Prismoissa, Valintataloissa, Stockmannilla ja Minimaneissa. Myös verkosta niitä on mahdollista tilata, eli suoraan Cailapin omilta sivuilta tai esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta. Suosittelen ehdottomasti testaamaan jos hakusessa on vaikka erinomainen aurinkopuuterisivellin. :)

Siveltimen lisäksi voin suositella Benefitin aurinkopuuteria HOOLAA, joka näkyy kuvissa. Tuota olen käyttänyt Prahan reissun jälkeen päivittäin ja pakko sanoa, että on muuten aivan PRO tuote! Benefittiä tosin taitaa saada lähimmin Tukholman Sephorasta, joten jos sinne on asiaa niin suosittelen nappaamaan puuterin mukaan. Sävy on myös sellainen mikä mukautuu ihoon, kuin ihoon. Tämä todettiin huomattavasti vaaleamman ystäväni kanssa, jolle puuteri oli myös aivan täydellinen. :)

Onko joku teistäkin ehkä löytänyt jo nuo Cailapin siveltimet? Mitäs olette mieltä niistä? :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta