Epäsuositut mielipiteeni

Olen nyt pidemmällä aikavälillä törmännyt eri blogeissa jonkunlaiseen postausilmiöön, eli epäsuosittuihin mielipiteisiin. Käytännössä bloggaajat siis kertovat postauksessaan niitä mielipiteitä, joihin he eivät voi samaistua tai joihin mukaan lähteminen ei ole tuntunut omalta.  Ilmiöitä, trendejä tai muotioikkuja, joille minä en lämpene. Jokainen tietysti ymmärtää, että kaikilla on omat mielipiteensä eikä tässä nyt kannata kenenkään sitten suuttua. 🙂 Mielestäni hauska idea ja ajatus ylipäänsä, joten täältä pesee minun ei ehkä niin suositut mielipiteeni!

epäsuositut mielipiteeni

Belfiet, eli peppukuvat. Ilmiö jota en ole koskaan ymmärtänyt. Ja ylipäänsä siis tuo peppuhype. Kyseessä on kuitenkin vaan yksi kehomme osa, enkä ymmärrä miksi sen ympärille on pitänyt luoda sellainen sirkus? Henkilökohtaisesti haluan ainakin mahtua jumppatrikoiden lisäksi myös farkkuihin. 😀 Ja belfieiden salilla (tai missä tahansa) räpsiminen on mielestäni suorastaan jopa noloa. Edes selfieitä en kehtaa enää nykyään salilla räpsiä.

Runsas suolan käyttö. Itse maustan ehkä niin hyvin ruokani, että suolaa en todellakaan kaipaa määräänsä enempää. Olen aina ihmetellytkin sitä kuinka jotkut pitävät niin paljon suolasta, että sitä pitää kaataa extrana vielä ruoan päällekin? Ehkä en vaan erityisemmin välitä siitä suolan mausta, sillä itselleni tuo on todella vieras ilmiö.

Kardashianit. Se kaikki jumalointi heidän ympärillään, en todellakaan ymmärrä. Okei, hiustuotteista itsekin kiinnostuin, koska niitä kehuttiin mutta he persoonina edustavat mielestäni kaikkea sellaista jota en itse todellakaan ihaile. En siis ylipäänsä kunnolla tiedä mistä ja miksi he ovat julkisuuteen niin rajusti ponnahtaneet, enkä oikeastaan edes välitä tietää.

Rooma on kaikkea muuta kuin romanttinen. Itsehän en siis pitänyt Roomasta. Kävimme siellä eksäni kanssa muutama kesä sitten ja paikka oli tupaten täynnä turisteja, siellä oli niiiiiin kuuma, paikalliset olivat todella töykeitä, kaikki oli kallista ja välimatkat olivat ärsyttävän pitkiä. Jos Roomassa yrität kartan kanssa jotain löytää, voit olla varma ettet sinne tule löytämään. Kaukana oli romantiikka tuossa kaupungissa. En halua palata.

Epäsuositut mielipiteeni

Värikkäät salihousut. Ketä nuo oikeasti pukevat? Itse en ainakaan halua nähdä reisiäni pinkeissä salihousuissa, joihin tulee vielä hikoillessa kunnon pyllyläikkä. On toki eri jos treenihousuissa on vaikka mustaa ja vähän pinkkiä, mutta kaikki ne todella värikkäät housut ovat mielestäni hirveitä. Musta on paras ja käytännöllisin. Mustassa myös reidet näyttävät hyvältä. 😉

Proteiinipatukat. Maistuvat jauhoiselta ja jäävät kitalakeen kiinni, hyi. En rehellisesti sanottuna ole koskaan maistanut hyvää proteiinipatukkaa, jonka syömisestä voisin sanoa nauttineeni. Niissä patukoissa on aina se sama keinotekoinen sivumaku ja nimenomaan kitalakeen kiinni jäävä meininki. Ei jatkoon!

Räväkät shokkiväriset huulipunat. Sininen, musta, keltainen… Aivan hirveitä huulipunan sävyjä! Mitä jos oikeasti pysyttäisiin vaan luonnollisemmassa värimaailmassa? Sitä räväkkyyttähän voi hakea vaikka kirkkaan punaisella tai tummanruskealla. Keltainen ja sininen eivät mielestäni kuulu huuliin.

Värikkäät rintaliivit valkoisen paidan alla. Aivan hirveä yhdistelmä! Pahin on valkoinen tiukka toppi, jonka alta näkyvät pinkit tai mustat rintaliivit. Inhoan myös sitä jos olkaimet näkyvät topin olkainten vierestä. Pahimmillaan niissä olkaimissa on vielä jotkut rusetit. 😀

epäsuositut mielipiteeni

Sisällä käytettävät huivit. En ole koskaan ollut huivi-ihminen ja mielestäni huivit sopivatkin parhaiten ulkokäyttöön. Nimenomaan suojaamaan kaulaa kylmyydeltä, ei asustamaan.

Louis Vuitton Neverfull. Siinä yksi laukku, jonka suosiota en todellakaan ymmärrä. Aivan hirveän epäkäytännöllinen kassi, joka löytyy melkein joka toisen olalta keikkumasta. Mielestäni tuo epäkäytännöllisin puoli on nimenomaan se, että laukku on niin suuresti auki. Suorastaan huutaa taskuvarkaita puoleensa. Valitettavaa on myös korkea hinta ottaen huomioon laukun kestävyyden ja materiaalin.

Megaisot rengaskorvikset. Mielestäni aivan kammottavia! Luovat jollain tapaa vanhan ja tunkkaisen fiiliksen kantajastaan. Pahinta on se jos nuo on vielä yhdistetty sporttiseen tyyliin. Niin ja ne ysäriletit! Niihinkään en ole lämmennyt. 🙂

Raejuusto + puuro + kaloriton mehukeitto. Vielä, kun nuo kaikki sekoitetaan sellaiseksi oksennuksen näköiseksi litkuksi, hyi! Ihmettelen miten joku pystyy tuollaisia keitoksia oikeasti syömään ilman, että tulee oksennusrefleksiä? 😀 Tiedän, että tuo on monelle todella suosittu makuyhdistelmä mutta täällä ei vaan kyetä ymmärtämään.

epäsuositut mielipiteeni

Baarikierrokset. En ole itseasiassa koskaan ollut tuollaisella, sillä mielestäni jo kerran baarin vaihtaminen illan aikana on hyvin työlästä. En ymmärräkään mikä idea on juoda yhdet ja vaihtaa aina seuraavaan? Tekevätkö edes naiset tätä vai onko se vallan miesten juttu?

Majoneesisalaatit. Miksi ihmeessä jotkut valitsevat kevennysmielessä majoneesilla ympätyn salaatin sen purilaisen sijaan? Tuossa mennään nimittäin todella pahasti metsään ja huijataan itseaään ihan turhaan. Mieluummin rehdisti hampurilainen, kuin salaatti kaiken maailman kastikkeilla!

Proteiinista vouhkaaminen. Tätä ilmiötä en sitten ymmärrä alkuunkaan. Uskon liikaa sellaiseen ajattelutapaan, että jos kehomme kaipaa jotain se kyllä sen kertoo. Jos ruokavaliossamme on liian vähän prodea tai hiilareita, me kyllä huomamme sen. Itse olen pärjännyt jo muutaman vuoden ilman maitorahkaa ja raejuustoa (tai muitakaan proteiinipommeja), enkä koe olevani huonokuntoinen. Tokikaan proteiinin syöntiä ei saa tyystin unohtaa, mutta ei sitä nyt niin hurjasti tarvi itseensä ahtaa!

Näitä oli ihan super hauska kirjoittaa ja olisin keksinyt vaikka kuinka monta vielä lisää. Ehkä joku kerta vielä jatkan. 🙂 Mitkäs ovat teidän epäsuositut mielipiteet? Löytyikö joukosta samaistuttavia kohtia? 🙂

Kuvat: Mikaela Koskela, editointi minä. 

Kommentit (29)
  1. mut olihan isullakin tossa yks peppu kuva kun oli vähän paita noussut :D??
    itse asiassa noi isot korvikset renkat sopii kyl esim monilel espaniattarille kun niissä on sitä guoassimodoo siis ei sitä kyttyrä selkää vaan se nainen ja siis oikeesti se matsaa siihen kasvoon just eikä melkein tulipa meileen yks espaniatar jonka korviin ne sopi jsut täydellsiesti..
    no jotkut värikkäät housut vie uusiin ulottuvuuksiin psykedeelisyydessään ja anta selalsen vau efektin joten kyl mä niit tykkänä katella sen värimaailman takii tosta rintalivista ja valksoesta oon kyl samaa mieltä en oo viellä nähnyt hyvii selalsta toinen on sit läpikuultava asu ja sellanen vaippamainen aluasu siinä alla nii nnoh se näyttää iha nvauvalta jolal löröt hosuuissa 😀

    juu en ymmärrä tota raejuusto puuroo mut en oo kyl viellä maistanut et maistuuko se hyvälle.
    tost roomasta on ehtotoman samaa meiltä aiak koppa kylä oli kun kävin siellä ja aino oisnpiraatio paika ol ise keisareiden puutarha jso pääs ifiiliskeen mut palvelu oli kyl pääsääntöisesti töykeää ja ei katsekontaktii ollenkaan vaan selalsta huiskimista ja ol ipakko vetää enempi sillä reissulla viinaaa.
    ok noh ekan kerran mtu vaatturi puki siellä joka oli iha nmielenkiintoien nkokemsu seistä niinkuin niissä leffoissa mittailtavana :D..

  2. Täytyy kyl sanoa et kirjotit ihan helvetin julmasti näist aiheista. Tuli jo tossa alussa selväksi että mistä meinaat tällä kertaa puhua, joo aihe fine ja mielenkiintoinen, mut tuo tapa miten noista puhuit? Haukuit suorastaan pystyyn kaikki he jotka noista asioista pitävät.

    Muuten pitänyt blogistasi ja monista aiheista mistä kirjotat, mutta tällä kertaa tuli pienoinen pettymys!

    1. Nyt sulla meni kyllä vähän liikaa tunteisiin. 🙂 Olet ilmeisesti ainut joka ei tämän postauksen tarkoitusta ymmärtänyt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *