Epäsuositut mielipiteeni

Olen nyt pidemmällä aikavälillä törmännyt eri blogeissa jonkunlaiseen postausilmiöön, eli epäsuosittuihin mielipiteisiin. Käytännössä bloggaajat siis kertovat postauksessaan niitä mielipiteitä, joihin he eivät voi samaistua tai joihin mukaan lähteminen ei ole tuntunut omalta.  Ilmiöitä, trendejä tai muotioikkuja, joille minä en lämpene. Jokainen tietysti ymmärtää, että kaikilla on omat mielipiteensä eikä tässä nyt kannata kenenkään sitten suuttua. :) Mielestäni hauska idea ja ajatus ylipäänsä, joten täältä pesee minun ei ehkä niin suositut mielipiteeni!

epäsuositut mielipiteeni

Belfiet, eli peppukuvat. Ilmiö jota en ole koskaan ymmärtänyt. Ja ylipäänsä siis tuo peppuhype. Kyseessä on kuitenkin vaan yksi kehomme osa, enkä ymmärrä miksi sen ympärille on pitänyt luoda sellainen sirkus? Henkilökohtaisesti haluan ainakin mahtua jumppatrikoiden lisäksi myös farkkuihin. :D Ja belfieiden salilla (tai missä tahansa) räpsiminen on mielestäni suorastaan jopa noloa. Edes selfieitä en kehtaa enää nykyään salilla räpsiä.

Runsas suolan käyttö. Itse maustan ehkä niin hyvin ruokani, että suolaa en todellakaan kaipaa määräänsä enempää. Olen aina ihmetellytkin sitä kuinka jotkut pitävät niin paljon suolasta, että sitä pitää kaataa extrana vielä ruoan päällekin? Ehkä en vaan erityisemmin välitä siitä suolan mausta, sillä itselleni tuo on todella vieras ilmiö.

Kardashianit. Se kaikki jumalointi heidän ympärillään, en todellakaan ymmärrä. Okei, hiustuotteista itsekin kiinnostuin, koska niitä kehuttiin mutta he persoonina edustavat mielestäni kaikkea sellaista jota en itse todellakaan ihaile. En siis ylipäänsä kunnolla tiedä mistä ja miksi he ovat julkisuuteen niin rajusti ponnahtaneet, enkä oikeastaan edes välitä tietää.

Rooma on kaikkea muuta kuin romanttinen. Itsehän en siis pitänyt Roomasta. Kävimme siellä eksäni kanssa muutama kesä sitten ja paikka oli tupaten täynnä turisteja, siellä oli niiiiiin kuuma, paikalliset olivat todella töykeitä, kaikki oli kallista ja välimatkat olivat ärsyttävän pitkiä. Jos Roomassa yrität kartan kanssa jotain löytää, voit olla varma ettet sinne tule löytämään. Kaukana oli romantiikka tuossa kaupungissa. En halua palata.

Epäsuositut mielipiteeni

Värikkäät salihousut. Ketä nuo oikeasti pukevat? Itse en ainakaan halua nähdä reisiäni pinkeissä salihousuissa, joihin tulee vielä hikoillessa kunnon pyllyläikkä. On toki eri jos treenihousuissa on vaikka mustaa ja vähän pinkkiä, mutta kaikki ne todella värikkäät housut ovat mielestäni hirveitä. Musta on paras ja käytännöllisin. Mustassa myös reidet näyttävät hyvältä. ;)

Proteiinipatukat. Maistuvat jauhoiselta ja jäävät kitalakeen kiinni, hyi. En rehellisesti sanottuna ole koskaan maistanut hyvää proteiinipatukkaa, jonka syömisestä voisin sanoa nauttineeni. Niissä patukoissa on aina se sama keinotekoinen sivumaku ja nimenomaan kitalakeen kiinni jäävä meininki. Ei jatkoon!

Räväkät shokkiväriset huulipunat. Sininen, musta, keltainen… Aivan hirveitä huulipunan sävyjä! Mitä jos oikeasti pysyttäisiin vaan luonnollisemmassa värimaailmassa? Sitä räväkkyyttähän voi hakea vaikka kirkkaan punaisella tai tummanruskealla. Keltainen ja sininen eivät mielestäni kuulu huuliin.

Värikkäät rintaliivit valkoisen paidan alla. Aivan hirveä yhdistelmä! Pahin on valkoinen tiukka toppi, jonka alta näkyvät pinkit tai mustat rintaliivit. Inhoan myös sitä jos olkaimet näkyvät topin olkainten vierestä. Pahimmillaan niissä olkaimissa on vielä jotkut rusetit. :D

epäsuositut mielipiteeni

Sisällä käytettävät huivit. En ole koskaan ollut huivi-ihminen ja mielestäni huivit sopivatkin parhaiten ulkokäyttöön. Nimenomaan suojaamaan kaulaa kylmyydeltä, ei asustamaan.

Louis Vuitton Neverfull. Siinä yksi laukku, jonka suosiota en todellakaan ymmärrä. Aivan hirveän epäkäytännöllinen kassi, joka löytyy melkein joka toisen olalta keikkumasta. Mielestäni tuo epäkäytännöllisin puoli on nimenomaan se, että laukku on niin suuresti auki. Suorastaan huutaa taskuvarkaita puoleensa. Valitettavaa on myös korkea hinta ottaen huomioon laukun kestävyyden ja materiaalin.

Megaisot rengaskorvikset. Mielestäni aivan kammottavia! Luovat jollain tapaa vanhan ja tunkkaisen fiiliksen kantajastaan. Pahinta on se jos nuo on vielä yhdistetty sporttiseen tyyliin. Niin ja ne ysäriletit! Niihinkään en ole lämmennyt. :)

Raejuusto + puuro + kaloriton mehukeitto. Vielä, kun nuo kaikki sekoitetaan sellaiseksi oksennuksen näköiseksi litkuksi, hyi! Ihmettelen miten joku pystyy tuollaisia keitoksia oikeasti syömään ilman, että tulee oksennusrefleksiä? :D Tiedän, että tuo on monelle todella suosittu makuyhdistelmä mutta täällä ei vaan kyetä ymmärtämään.

epäsuositut mielipiteeni

Baarikierrokset. En ole itseasiassa koskaan ollut tuollaisella, sillä mielestäni jo kerran baarin vaihtaminen illan aikana on hyvin työlästä. En ymmärräkään mikä idea on juoda yhdet ja vaihtaa aina seuraavaan? Tekevätkö edes naiset tätä vai onko se vallan miesten juttu?

Majoneesisalaatit. Miksi ihmeessä jotkut valitsevat kevennysmielessä majoneesilla ympätyn salaatin sen purilaisen sijaan? Tuossa mennään nimittäin todella pahasti metsään ja huijataan itseaään ihan turhaan. Mieluummin rehdisti hampurilainen, kuin salaatti kaiken maailman kastikkeilla!

Proteiinista vouhkaaminen. Tätä ilmiötä en sitten ymmärrä alkuunkaan. Uskon liikaa sellaiseen ajattelutapaan, että jos kehomme kaipaa jotain se kyllä sen kertoo. Jos ruokavaliossamme on liian vähän prodea tai hiilareita, me kyllä huomamme sen. Itse olen pärjännyt jo muutaman vuoden ilman maitorahkaa ja raejuustoa (tai muitakaan proteiinipommeja), enkä koe olevani huonokuntoinen. Tokikaan proteiinin syöntiä ei saa tyystin unohtaa, mutta ei sitä nyt niin hurjasti tarvi itseensä ahtaa!

Näitä oli ihan super hauska kirjoittaa ja olisin keksinyt vaikka kuinka monta vielä lisää. Ehkä joku kerta vielä jatkan. :) Mitkäs ovat teidän epäsuositut mielipiteet? Löytyikö joukosta samaistuttavia kohtia? :)

Kuvat: Mikaela Koskela, editointi minä. 

On my way

29 vastausta artikkeliin “Epäsuositut mielipiteeni”

 1. Noi belfiet, en voi käsittää 😂😂😁 Miks se perseen kuvaaminen on niin ensisijaisen tärkeää?! Ja vaan paranee, jos housutkin on jääny kuvasta pois niin 😂🔫

  • mäkään en vaan ymmärrä noita peppuselfieitä.. viiminen nitti hetki sitten ku törmäsin ig:ssä belfieen, missä housut oli laskettu siihen takaliston alle ja sitten näpsästy kuva paljaista pakaroista. tuli sellanen wait, WHAT?! -fiilis :D

  • Haha yeeeep! Jossain oli taannoin uutinen tyypistä joka oli varta vasten laskenut housut belfien ottoa varten ulkona luullen ettei kukaan nää. Joku tietenkin näki ja kuvasi videon.

   Belfieitä siis hinnalla millä hyvänsä. :/

 2. Allekirjoitan jokaisen kohdan! Paitsi värikkäitä trikoita minulla löytyy :)
  Tähän lisään:
  – mustat legginsit hameen alla kesällä. Miksi?
  – isot ja näyttävät tatuoinnit naisilla (esim käsivarsilla), varsinki värilliset sellaiset. En tykkää. Joku pieni tatuointi jossain piilossa on ok.
  – liian naisellinen tyyli : rusetit, kukkakuosi, pitsi – kaikki nämä yhdistettynä.
  – lyhyt poikamainen tukka naisilla- mielestäni ei kenellekään sopiva.
  – pitkät, teräväkärkiset rakennekynnet, vielä joissa on paljon bling blingia ja koristeita.
  – lapselliset asusteet (mansikkamuotoiset korvikset jne..)

  tulipas pitkä lista :D

  • Allekirjoitan muut paitsi tatskat, niistä tykkään vaikka olisivat värikkäitä ja näkösällä. :)

   Ja hei erityismaininta nimenomaan noista kynsistä! Siis aivan kauheita!! Ja etenkin niillä glittereillä. Tulee tosi juntti fiilis. :D Myös glitter ripset tai ne timantein koristellut on aika out mielestäni.

 3. Melkein jokaiseen pystyn samaistumaan paitsi noihin treenitrikoisiin! Multa löytyy treenipöksyjä melkein kaikissa väreissä ja eri kuoseilla :D Mun mielestä värikkäistä treenivaatteista saa energiaa treenata kovempaa, tietty välillä yhteensopivan yläosan löytäminen on haastavaa :D

  • Hahah, no mutta kukin tyylillään. :) Minä itseasiassa pidän värikkäistä topeista mutta nuo trikoot… Ei, ei.

  • Tottakai! :) Minähän kirjoitin, että on tosiaan näkynyt muissakin blogeissa, itseasiassa aika monissakin. Eli siitä vaan! :))

 4. Mä niin samaistun noihin belfiet, Kardashianit, majoneesisalaatit ja proteiinista vouhkaaminen-kohtiin! :D (ja täten myös noi proteiinipatukat) Ei vaan pysty käsittämään… Siis mikä ihme siinä on, että joka paikkaan pitää nykyään tunkea jotain lisäproteiinia ja sitä pitää mättää kaksin käsin. Kai se kulkee käsikadessä tämän nykyisen fitnessinnostuksen kanssa. Ymmärrän, että jonkun, joka tähtää johonkin kehonrakennuskisoihin täytyy sitä proteiinia vetää, mutta kun nykyään kaikki ihan tavalliset kuntoilijatkin, jotka käyvät muutaman kerran viikossa salilla tai lenkillä vetävät sitä ihan hulluna. Luin vähän aika sitten jonkin lehden nettisivuilta jutun, jossa lääkäri kommentoi tätä proteiinivouhotusta ja sanoi ettei se ole edes kovin terveellistä, liika proteiinihan esimerkiksi rasittaa munuaisia. Ja harvalla ihmisellä Suomessa siitä mitään puutosta edes on.

  Aa ja myös tuo puuro-mehukeitto-raejuusto-kombo on todella ällö, kerran mielenkiinnosta kokeilin ja en pystynyt syömään kuin pari lusikallista :D Tosin tiedän monta jotka tuota rakastaa, että makuasioitahan nämä :)

  • Jep, juurikin näin. :D Ja todellakin. Liiallinen proteiinin saanti ei ole terveellistä kuten sitä luullaan.

   Ja toi puuro meininki, ei pysty ymmärtämään mutta kukin tosiaan tyylillään. ;)

 5. Mä yhdistän raejuuston ruokaan siis niinku ruokaruokaan kuten liha, perunat, kasvikset ym ja niiden kanssa lisukkeena syön raejuustoa mutta en mä voi syödä puuron kanssa raejuustoa :D

  Oon jotenkin aikojen alussa ollut myös sitä mieltä että LV laukut on jotenkin hirveen epäkäytännöllisiä, siis ne joita ei saa edes vetoketjulla kiinni. Tilavia näyttävät olevan mutta pelkäisin just että joku pöllisi jotain sieltä.

  • Tuon itseasiassa ymmärränkin. :) Sitä en tajua, että raejuusto sekotetaan nestemäisen litkun joukkoon, hyi!!

   Ja ne ovat kyllä. Itse katson aina kauhulla, kun iso Neverfull on jollain täysin avonaisena olalla. Itse en uskaltaisi!

 6. Samaistun lähes kaikkiin paitsi salihhousuihin (itselläni on tummanlilat salihousut, parhaat ikinä ;) ) mutta huh tuo puuro + mehukeitto + raejuusto. Ei voi ymmärtää ! :-D Ja tosta Neverfullista: itselläkinkin oli se kolme vuotta sitten, mutta pakko se oli myydä, koska siis se oli oikeasti niin epäkäytännöllinen veska ettei toista olekaan. Ja miksei siinä ole vetoketjua??

  • Hahah, eikö siihen lilaan tule kunnon hikiläikkää? :D Itse pidän siis värikkäistä treenitopeista mutta alaosa saa kyllä olla musta, vuodesta toiseen.

  • Ei tuu kun on kunnon reebokin semmosta kunnon kangasta olevat pöksyt! Ei näy mitkää hiet eikä näy läpi. :) Ennen olin kans mustan & harmaan vannoja, mutta noi on kyl tosi hyvät :D

  • Ahhh, no mut hei kuulostaa hyvältä. Ehkä munkin pitää alkaa liiloja katselemaan. :D Noissakin varmasti vaikuttaa aika paljon nimenomaan se materiaali.

 7. Tavallaan samastun kaikkeen, paitsi erikoisen väriset huulipunat sopii kyllä joillekin, ainakin jos ne osaa ”kantaa”. Samoin värikkäät treenitrikoot, mutta kumpiakaan en itse kyllä harrasta… Roomasta en kyllä osaa sanoa, kun en ole käynyt, voihan olla, että off seasonilla olisi kivempi käydä. Itse kävin myös Edinburghissa pahimpaan turistiaikaan kesällä ja monista paikallisista huomasi kyllä, että vähän hermoja kiristi se ryysis.
  Ja baarikierroksia on kyllä tullut harrastettua, paikkaa on kiva välillä vaihtaa. Usein tehdäänkin niin, että juodaan ekassa paikassa yhdet, max. kahdet ja sitten vaihdetaan ja juodaan yhdet ja sitten taas vaihdetaan. :D Mutta ei kyllä juoda ikinä mitenkään nopeasti eli ei se mitään kauheaa ramppaamista ole.

  • Näin ne mielipiteet eroaa ja vaihtelee. :) Ehkä minunkin pitäisi joskus kokea tuo baarikierroksen meininki. Voisihan olla, että sitä tykästyisikin! Silloin tosin pitää olla rennot vaatteet niskassa eikä missään nimessä korkoja. :)

 8. Tosi hyvä postaus! :D mun on kyllä pakko sanoa, että Fastin Nix proteiinipatukat on parempia kun suklaa. Ootko maistanut niitä? :D

  • Joo tätä oli hauska kirjoittaakin. :D

   Hmm, en varmaan ole maistanut? Vaikea kieltämättä uskoa… No mutta kerta noin sanot niin ei auta kuin kokeilla. ;)

  • Joo siis noi Nixit on aivan sairaan hyviä! Maista sitä vaniljaa, se maistuu ihan suklaapatukalta :D Mut mulle ne on enemmänkin herkkuja kuitenkin… Raskauden jälkeen kaikki keinotekoinen on alkanut maistua ihan järkyttävältä. Ja pakko sanoa tohon liivi-asiaan, että AMEN! Mua häiritsee ihan tajuttomasti jos ensim painijanselkätopin alle ei oo laittanut sitä olkainten kiinnittäjää ja olkaimet näkyy lapojen päällä.. Pieni asia, mutta mä en vois ikinä lähteä niin ulos :D

   Yks mitä en voi ymmärtää yhtään on äidin ja vauvan mätsäävät vaatteet, etenkin siis jos ne on näitä, että lasten vaatteista on tehty ”aikuismalli”.. Jotkut maastohousut ja airmaxit koko perheella on ihan sympaattista, mutta sekin hieman kyseenalaista :D

  • Itseasiassa maistoin tänään tuollaisen patukan, kun kävin eräässä pressissä. Ihan positiivinen yllätys! Mutta oli tosiaan aika suklaan oloinen patukka, eli ehkä herkkuna kuitenkin pitäisin. :)

   Ja joo, ihan hirveen näköstä! Ja nimenomaan painijatopin kanssa normi rintsikat, hyhhh… Rintaliivejä ei tosiaan ole tarkoitus esitellä kuin sille kumppanille. :) Ja hei totta toikin. Itse, kun en lapsia omista niin en oikein ole asiaan edes huomiota kiinnittänyt mutta nyt, kun sanoit siitä yhdyn mielipiteeseesi.

 9. Mä en kyllä ymmärrä noista proteiinipatuklista että millä verukkeella niitä saa myydä nimenomaan proteiinipatukkoina. Suurimassa osassa on hiilaria enemmän kun proteiinia :D Ennemmin syön jotain oikeasti maistuvaa välipalaksi kun tommosen tekoällötyksen. Välillä noita kulkee helppouden takia mukana, mutta mielummin valitsen vaikka rahkan ja banskun kun patukan :)

  Ja mitä tohon salaattiin tulee niin nyt en kyllä ihan ymmärtänyt pointtiasi. Mikäli et tarkoittanut majoneesipohjaista salaattia niin onhan nyt perus salaatti hillityllä määrällä kastiketta (olkoot majo tai ei) paljon parempi vaihtoehto kuin hampurilainen.

  • Samaa mieltä, ihmettelen. :D Itse suosin raakapatukoita. Niissä on aitoja makuja ja oikeasti maistuvia sellaisia!

   Tarkoitin nimenomaan esimerkiksi Caesar-salaattia joka on aiiiiikasta tuhtia tavaraa. Huvittaa jos sellaista syödään keventämisen toivossa, koska se nyt on salaattia. Se oli se pointtini. :)

 10. Täytyy kyl sanoa et kirjotit ihan helvetin julmasti näist aiheista. Tuli jo tossa alussa selväksi että mistä meinaat tällä kertaa puhua, joo aihe fine ja mielenkiintoinen, mut tuo tapa miten noista puhuit? Haukuit suorastaan pystyyn kaikki he jotka noista asioista pitävät.

  Muuten pitänyt blogistasi ja monista aiheista mistä kirjotat, mutta tällä kertaa tuli pienoinen pettymys!

  • Nyt sulla meni kyllä vähän liikaa tunteisiin. :) Olet ilmeisesti ainut joka ei tämän postauksen tarkoitusta ymmärtänyt.

 11. mut olihan isullakin tossa yks peppu kuva kun oli vähän paita noussut :D??
  itse asiassa noi isot korvikset renkat sopii kyl esim monilel espaniattarille kun niissä on sitä guoassimodoo siis ei sitä kyttyrä selkää vaan se nainen ja siis oikeesti se matsaa siihen kasvoon just eikä melkein tulipa meileen yks espaniatar jonka korviin ne sopi jsut täydellsiesti..
  no jotkut värikkäät housut vie uusiin ulottuvuuksiin psykedeelisyydessään ja anta selalsen vau efektin joten kyl mä niit tykkänä katella sen värimaailman takii tosta rintalivista ja valksoesta oon kyl samaa mieltä en oo viellä nähnyt hyvii selalsta toinen on sit läpikuultava asu ja sellanen vaippamainen aluasu siinä alla nii nnoh se näyttää iha nvauvalta jolal löröt hosuuissa :D

  juu en ymmärrä tota raejuusto puuroo mut en oo kyl viellä maistanut et maistuuko se hyvälle.
  tost roomasta on ehtotoman samaa meiltä aiak koppa kylä oli kun kävin siellä ja aino oisnpiraatio paika ol ise keisareiden puutarha jso pääs ifiiliskeen mut palvelu oli kyl pääsääntöisesti töykeää ja ei katsekontaktii ollenkaan vaan selalsta huiskimista ja ol ipakko vetää enempi sillä reissulla viinaaa.
  ok noh ekan kerran mtu vaatturi puki siellä joka oli iha nmielenkiintoien nkokemsu seistä niinkuin niissä leffoissa mittailtavana :D..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta