Voiko muutaman euron kynsilakka toimia?

Olen kosmetiikan suhteen hyvin avoin ja pääsenkin blogini kautta testailemaan paljon eri merkkien uusia tuotteita. Vaikka annankin mahdollisuuden useille eri merkeille, on minullakin silti ne lempparit joihin olen ikäänkuin vähän jämähtänyt. Kynsilakkojen suhteen niitä ovat jo pitkään olleet FNUG, Lumenen Gel Effect ja Essie. En ole oikeastaan edes välittänyt kokeilla/ostaa muiden merkkien lakkoja, sillä nuo kolme tuotemerkkiä pysyvät liiskoittuvissa kynsissäni parhaiten.

img_9016-2

Viimeisten kuukausien aikana olen kuullut useammalta suunnalta kosmetiikkasarjasta nimeltä essence. Heidän kynsilakat ja muut meikkinsä ovat vilahdelleet milloin missäkin blogeissa tai naistenlehdissä. Merkkiä on ylistetty nimenomaan erinomaisen hinta-laatusuhteensa vuoksi ja nyt myönnän sen, olin silti super skeptinen! Vaikka tavallaan hinta ei kerro laadusta, niin silti usein alitajuisesti yhdistän sen laatuun. Voivatko raaka-aineet olla samat muutaman euron kynsilakassa, kuin siinä viidentoista euron lakassa?

Olin viikko sitten essencen blogitilaisuudessa, jossa kuulin sarjasta enemmän ja tietooni tuli myös se, että kyseinen meikkisarja ei testaa tuotteitaan eläinkokein. essencen edulliset hinnat perustuvat siihen, että merkki ei käytä rahakkaita mainoskasvoja, vaan käyttää sen kaiken rahan tuotteiden kehittelyyn. Itseasiassa aika fiksua! merkin mainoskasvona toimiikin cosma, tuo nukke jonka kasvot monet ovat varmasti mediasta bonganneet. Tuli kyllä huomattavasti luottavaisempi fiilis brändin suhteen! Ehkä se parin euron lakka voikin olla hyvää?

img_9040

img_9097

Saimme luonnollisestikin tilaisuudesta tuotteita kotiin testattavaksi ja minä heti innoissani aloin lakkailemaan kynsiäni the gel -lakalla. Tuo on itseasiassa nimenomaan se hypetetty kynsilakka, joka on ainakin omille silmilleni lävähdellyt milloin missäkin. Positiivisesti yllätti kynsilakan suuri harjaosa, jolla lakan levittäminen oli helppoa. Harjas oli myös sopivan tiheä, eikä harottanut joka suuntaan. Ja hei mites tuo pigmentti!! Aivan mieletön. Olen itseasiassa tottunut lakkaamaan kynteni aina kahteen kertaan mutta tämän kanssa jäin miettimään, tarviiko sitä toista kerrosta edes? Vedin kuitenkin vielä toisenkin kerroksen jotta sain lopputuloksesta paksumman. Ainut pieni miinus ehkä hitusen hitaammasta kuivumisesta mihin olen tottunut… Paras aika lakata kynnet onkin tosiaan ennen nukkumaanmenoa tai vastaavasti vaikka koneella töitä tehdessä.

Pysyvyydestä vielä sen verran, että sekin itseasiassa yllätti positiivisesti! Omissa kynsissäni mikään lakka ei pysy paria päivää pidempään. essence kuitenkin ylti samalle tasolle myös tässä puolessa, kuin vaikka FNUG. Loppupeleissä en enää keksinytkään mitään syytä miksi en ostaisi 1,50 € maksavaa kynsilakkaa sen 15 euron lakan sijaan? Siis ihan oikeasti. :D Myös tuoksu on essencen tuotteissa ihanan karkkinen, siitä vielä erityisplussaa!

img_9013

Täältä siis rehellinen hype ja suositus essencen geelilakoille! Aivan ehdottomasti samaa tasoa hintavampienkin lakkojen kanssa. :)

PS. essenceä myyvät ainakin Citymarket ja Tokmanni!

Oletteko te jo testailleet näitä essencen ylistettyjä kynsilakkoja? Tai ehkä muita sarjan tuotteita? Jos sieltä löytyy jotain todella hyviä tuotteita kuulisin mielelläni. :) 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Voiko muutaman euron kynsilakka toimia?”

 1. Kiko Milanon kynsilakat! Kestää kynsissä uskomattoman pitkään ja laaja värivalikoima! Kikoa ei saa valitettavasti Suomesta, mutta tutustu jos reissuilla törmäät. Muutkin testaamani meikit toimii eikä ole hinnalla pilattu. Kynsilakat maksaa Englannissa 2,5 puntaa :)

  • Tiedätkö, olen itseasiassa kokeillutkin Kikoa! Niin huulipunia kuin kynsilakkojakin. :) Ja taisivat olla hyviä muistaakseni! Tuosta on jo sen verran aikaa etten vaan kunnolla muista. Muutama vuosi sitten siis Barcelonasta ostin. =)

 2. Moi, tykkään paljon sun blogista! Mainitsit kerran , että olet käyttänyt väriä korostavia piilareita. Olen etsinyt sellaisia jo pitkään ,muistatko mitä merkkiä olet käyttänyt ja suositteletko niitä?

  • Kiitos, ihana kuulla! :))

   Olen käyttänyt Novalensin (http://www.novalens.fi/V%E4rilliset) piilareita. Tuolta löytyy todella paljon eri sävyjä ja nimenomaan esimerkiksi sinistä syventäviä värejä. :) Ovat myös hyvin luonnollisia ja eivät sellaisia kalansilmiltä näyttäviä. Noita voi tilata myös Synsamin kautta. :) Ja suosittelen! Ihan parhaat linssit kyllä vaikka nykyään vähemmän piilareita enää käytänkin.

 3. Täällä yksi essencen lakkoihin hurahtanut! Hinta-laatu-suhde tosiaankin kohdillaan, ja sävyjäkin löytyy ihan kivasti, tykkään! :)

 4. Essencen lash princess false lash effect ripsiväri on oma kestosuosikkini. Hakkaa mennen tullen monet kalliimmat merkit. Kantsii testata. Se on sellanen musta vihreen värinen. Ainakin omat ripset näyttää tosi hyviltä! Ja hinta on joku päälle 4€.

  • Aaaah, pitääkin kokeilla nyt taas jossain kohtaa, kun ripset alkavat putoilemaan. :)

   Olen itseasiassa kuullut positiivista myös noista ripsareista joten uskon kyllä täysin, että hyviä ovat! Mahtavaa, että edullisemmallakin tarjotaan siis laatua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta