Pari hohtavaa uutukaista

Blogiani pitkään seuranneet tietävätkin, että rakastan hohtavaa ja hehkuvaa meikkiä. Olen aivan hulluna kaikenlaisiin shimmereihin ja hohtojuttuihin. Prahan Sephorassakin marssin suoraan meikkerin luokse ja pyysin näyttämään minulle sen kaikista parhaan korostustuotteen, maksoi mitä maksoi! Näissä jutuissa hinnalla ei ole väliä.

Lumene Invisible Illumination

Lumene Invisible Illumination

Vuosia olen käyttänyt myös Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjää (myydään vaan kevät-kesä sesongin ajan) ja sekoittanut sitä aina meikkivoiteeseeni. Mielestäni kyseinen voide tuo meikkiin nimenomaan sitä tietynlaista hehkua ja hohdetta, jota ihoni kaipaa kesät talvet. Tykkään, että pohja itsessään on kuulas ja siihen päälle voi sitten vielä lisäillä hohdetta antavia tuotteita. Arvatkaapa vaan kuinka innoissani olin, kun kuulin Lumenen uudistavan ilmettään? Etenkin uusi meikkisarja Invisible Illumination herätti kiinnostukseni, sillä se pitää sisällään nimenomaan tuotteita joilla luodaan kasvoille pohjoisen valoa ja hehkua.

Sain ilokseni viime viikolla kyseisiä tuotteita testiin ja aloitinkin innoissani niiden käytön samantien. Valikoimasta tosiaan löytyy useampi tuote, mutta omiksi suosikeikseni ovat nyt   käytön perusteella ehdottomasti nousseet Instant Glow hehkupisarat sävyssä Bronzer ja Nordic Light valopisarat sävyssä Shimmering Dusk. Bronzeria pudotan muutaman tipan pipetillä meikkivoiteen sekaan ja sen lisäksi saatan lisätä sitä vielä Beauty Blenderillä poskiluiden alle varjostuksia tuomaan. Aivan super ihana tuote, jolla meikkivoide saa kaipaamaansa hehkua ja pohjasta tulee itsessään jo ihanan raikas ja kuulas! Tuotteella voi siis halutessaan tehdä enemmänkin varjostuksia jos contour -meininki innostaa. :)

Lumene Invisible Illumination

Lumene Invisible Illumination

Toisena suosittelen Valopisaroita sävyssä Shimmering Dusk (vaalea purkki). Pisaroista löytyy myös roosaan taittava sävy, joka on hieman pehmeämpi jos et ole esimerkiksi korostukseen niin tottunut. Tämä vaalea sävy on kuitenkin omaan makuuni juuri sopivan vahva ja olenkin ollut tähän aiiiivan rakastunut. Tippoja kannattaa pudottaa pipetillä kämmenelle ja levittää ne vaikka sienellä tai sormin iholle juuri niihin kohtiin, joihin korostusta kaipaa. Itselläni nämä ovat poikkeuksetta poskiluun yläosa, kulmaluu, ohimot ja kulmakarvan yläosa. Tipat tuovat aivan ihanan freesin ilmeen kasvoille ja mielestäni pysyvätkin iholla moitteetta koko päivän.

Joko te olette ehtineet uudistunutta Lumenea kokeilemaan? Tai ehkä kyseisiä tippojakin? Mitä olette tykänneet? :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta