Piilota tyvikasvu helposti ja nopeasti

Aika moni varmaan arvaa, että tukkani ei ole yhtä tumma luonnolliselta väriltään kuin miltä se näyttää. Oma syntymävärini on jotain maantienharmaan/ruskean suuntaista, kuten ainakin puolella suomalaisista. Toisinaan tämä oma värini yhdistettynä tummanruskeaan on aika haasteellinenkin. Juurikasvu näkyy herkästi ja värjäyskierre on jatkuva.

img_1292

Tästä ikuisesta värjäysongelmasta huolimatta pidän todella paljon kylmästä ja tummasta tukasta. Näin on ollut vuosikausia ja vaikka joskus hiuksiani vaalennettiin lähemmäs luonnollista väriäni (vaaleamman ruskeiksi), en kokenut oloani värissä omaksi. Raitoja toki on kiva olla siellä tumman seassa, mutta loppupeleissä se tumma itse päävärinä on vaan juttuni. Koen sen oikeastaan isoksi osaksi persoonaani ja en ikinä osaisi kuvitella värjääväni hiuksia vaikka ihan vaaleiksi. Nämä ovat valintoja ja itse olen valinnut tämän ikuisen värjäyskierteen. Juurikasvu tulee jo viikon jälkeen värjäyksesta ja sen kanssa on vaan elettävä. Onneksi on olemassa pieniä jippoja, joilla tuota tyveä voi vähän piilotella.

Käytössäni ovatkin jo pitkään olleet tyviväripuuterit, nuo juurikasvun todelliset pelastajat! Noilla tyvikasvu peittyy erittäin helposti ja nopeasti. Tykkään käyttää puuteria myös esimerkiksi ponnarikampauksissa hiusrajoihin, jolloin ohimolinjasta tulee skarpimpi. Tätä en kyllä joka kerta jaksa tehdä, mutta usein kuitenkin. Puuterin rinnalle olen vasta ihan viime aikoina löytänyt suihkutettavat tyvisprayt. En ole varma onko noita ollut markkinoilla jo pidempään (?) mutta itse löysin ne vasta aivan taannoin. Itseasiassa alunperin huomasin jossain Biozellin mainoksessa ja lopullisen katsauksen sain I Love Me -messuilla, kun vierailin kutsusta merkin pisteellä.

img_0345

img_1275

Kyseessä on tosiaan hiusjuureen suihkutettava spray, jolla ikävä tyvikasvu peittyy sekunneissa. Mielestäni suihkutettava tuote onkin ehdottomasti vielä helpompi ja nopeampi käyttää kuin nuo siveltimellä levitettävät puuterit. Saat tyven piiloon vaikka kiireessä ilman sen suurempaa projektia ja vieläpä täydellisellä peittävyydellä. Minulle suositeltiin Biozellin pisteellä nimenomaan mustaa sprayta, sillä tukkani on sen verran tumma. Uskon kuitenkin, että myös tummanruskea olisi ollut erinomainen valinta.

Suihkeen käyttäminen on hyvin helppoa, eli pystyasennossa pullosta suihkutetaan väriä hiusjuureen vähän samalla tapaa, kuin kuivashampoota. Hiusta kannattaa nostella hieman puolelta toiselle ja väriä suihkia riittävältä etäisyydeltä. Itse tykkään, että varsinkin jakaus on skarppi joten suihkutan aina sävyä myös tuohon jakaukseenkin. Tuossa kohtaa suojaan kuitenkin kasvoni pyyhkeellä, sillä ainakin mustan värin kanssa sitä helposti roiskuu niin otsaan kuin ohimoillekin ja meikki kärsii. Vaaleampien sävyjen kanssa tuota ongelmaa tuskin on. Väri pysyy moitteetta hiuksissa aina seuraavaan pesuun saakka.

img_0342

Ylipäänsä olen ollut todella positiivisesti yllättynyt näiden suihkutettavien tyvivärien suhteen! Riittoisuus tuntuu olevan aika hyvä ja ylipäänsä se puuterin koostumus vähän sellainen kuivashampoomainen. Samalla, kun juurikasvu peittyy saa tukka myös kohotusta nimenomaan sinne tyveen, joka aivan liian helposti läsähtää.

Myös värjäysväliä pystyy näiden sävyjen avulla pidentämään aika huimasti. Valehtelematta joskus värjäsin tyven kahden viikon välein, nykyään teen sen kerran kuussa. Onkin ainakin omassa elämässäni ehdoton arjen pelastaja, sellainen kauneustuote jota ilman olisi vaikeaa enää kuvitella pärjäävänsä. Arvosanaksi spraylle annan ehdottomasti ainakin 9+ ja isot suositukset!

Mites tuleeko teidän piiloteltua tyvikasvua puuterin tai sprayn avulla? Jos niin minkä merkin tuotteita käytätte?

*Tuote saatu blogin kautta testiin. 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta