Marraskuun kauneussuosikit

Tänään tulisi pitkästä aikaa kauneussuosikkeja – toisin sanoen kosmetiikkaa jota ilman tämä marraskuu olisi ollut vieläkin synkempi. 

Rakastan ylipäänsä kokeilla erilaisia kosmetiikkatuotteita ja olen aika helposti vietävissä uutuuksien  suhteen. Olen itseasiassa varmaan niitä ihmisiä, joihin mainonta puree. En tarvitse kuin muutaman hehkutuksen hyvistä lähteistä ja saatan olla jo kaupasta tuotetta hakemassa. Bloggaajana saan luonnollisesti myös kosmetiikkaa testiin mikä taas saattaa tuoda eteeni mahtavan tuotteen, jota en olisi välttämättä löytänyt ilman blogiani. Tässä postauksessa on itseasiassa ainakin muutama sellainen todellinen yllättäjä, jota en olisi osannut itse etsiä tai löytää.

Lierac - Sensorielle elvyttävä vartalokuorinta

Lierac – Sensorielle elvyttävä vartalokuorinta

Olen todella laiska vartalon kuorija. Vaikka käytänkin itseruskettavia säännöllisesti – laiminlyön kuorimista. Yleensä havahdun vasta siinä kohtaa, kun jaloissa on kuivaa suomukasta ihoa, johon itseruskettava on suorastaan jämähtänyt kiinni. Näin siis näihin vuodenaikoihin, onneksi ongelmaa ei kesällä ole.

Sain taannoin testattavaksi Lieracin kuorintavoiteen, joka on tarkoitettu nimenomaan vartalon iholle. Kuorinta pitää sisällään sokerikiteitä, vaniljalastuja, persikansiemeniä sekä pähkinä -ja siemenöljyjä. Ei siis niitä tyypillisiä muovirakeita! Otinkin purnukan muutama viikko sitten ihan huvikseen suihkuun mukaan ja kuorin ihoni sillä. Enkä ole muuten koskaan kuorinut kroppaani näin hyvällä kuorinnalla! Siis ihan oikeasti. Kuorintavoide oli iholla niin erilaista, kuin ne kaikki aikaisemmin kokeilemani. Tuoksu ihana ja mikä parasta – tuote jättää iholle tietynlaisen kelmun vielä peseytymisen jälkeenkin! Veikkaan, että tuo johtuu nimenomaan öljyistä joita kuorinta sisältää. Iho ei nimittäin edes kaipaa vartalovoidetta kuorinnan jälkeen sillä sen pinnassa on sellainen pieni rasvaisuus. Tässä on todellakin tuote johon olen nyt koukussa! Sen nyt näkee jo tuosta purkin sisällöstäkin. Parissa viikossa huvennut melkein koko rasia. Säästeliäämminkin tätä voi siis käyttää… 😉

Fake Bake

Fake Bake – 60 minutes Self-Tan Liquid

Te jotka luulitte, että olen ikuisesti uskollinen pelkästään Vita Liberatalle yllätytte nyt varmasti! Olen nimittäin löytänyt rinnalle merkin, jonka tuotteisiin olen rakastunut vähintään samanlaisella intohimolla. Kyseessä on sarja nimeltä Fake Bake ja etenkin tämä tunnissa värin iholle kehittävä suihke on tehnyt vaikutuksen helppokäyttöisyydellään.

Itse suihke ei tunnu iholla miltään, ei tahmaa tai likaa vaatteita. Se ei myöskään haise ja kehittää iholle todella kauniin värin. Hassuahan tässä tuotteessa on myös se, että rusketus aktivoituu ihokosketuksen lisäksi vesikosketuksesta mikä tarkoittaa sitä, että värin kehittyminen jatkuu vaikka kävisit pesemässä aineen pois. Halutessasi voit siis levittää suihkeen iholle ja antaa vaikuttaa vähintään 60-minuuttia, jonka jälkeen käväistä suihkussa. Jos haluat syvemmän värin, suosittelen vähintään kolmen tunnin vaikutusaikaa. Itse teen tavallisesti niin, että levitän värin iholle suihkun jälkeen ja jätän kehittymään iltaan saakka. Illalla ennen nukkumaanmenoa käväsen vielä pikasuihkussa, jolloin väri sitten huuhtoutuu mutta samalla katalysaattorit aktivoituvat. Myös riittoisuudesta annan isot kehut! Käyttänyt olen monta monituista kertaa mutta purkki on vasta puolillaan. 🙂

NYX Contour

NYX – Cheek contour duo palette

Jälleen jotain huikeaa NYXiltä – ei liene ylläri! Tämä eleven.fi -verkkokaupasta testiin saatu poskien contouring-tuote on kuitenkin yllättänyt marraskuussa sen verran positiivisesti, että pakkohan tästäkin on mainita. Kyseessä on tosiaan poskien varjostussetti, josta löytyy kaksi sävyä. Itsehän en pidä enää kovin vahvasta varjostuksesta ja oikeastaan se mihin nimenomaan varjostusta haluan, on poskiluun alunen. Nyt, kun tuo varjostusvillitys alkaa ylipäänsä hälvenemään, monelle aivan varmasti riittää tällainen pieni parin värin setti sen useamman värisävyn paletin sijaan. 🙂

Pidän tuotteessa nimenomaan sen pienestä koosta (saa kätevästi mukaan laukkuun) ja pigmenttisyydestä. Yllätyin oikeasti aika tavalla kokeillessani tätä ensimmäistä kertaa! Väriä tosiaan tulee niin paljon, että ihan varovainen saa olla. Sävyistä tuo tumma on mieleeni sillä se on juuri oikea värisävy iholleni, jota pikkuisen sutimalla saa poskiluun alle kivan varjostuksen. Värin kanssa saa kuitenkin olla maltillinen jotta ei tule övereitä. Vaaleampaa olen käyttänyt vähemmän, oikeastaan vaan tummemman sävyn korostukseen ihan minimaalisesti poskiluun yläpuolelle. Tässä on kuitenkin paletti jossa hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdillaan!

Luonnollinen hampaidenvalkaisu

Nordic Health Systems – Black & white luonnollinen hampaiden valkaisija

Noniin, nyt päästään tuotteeseen jota monikaan ei ole viime aikoina varmaan kyennyt sivuuttamaan!? Nimittäin kookospähkinänkuoresta valmistettuun kemikaalittomaan aktiivihiileen, jonka luvataan paitsi puhdistavan hampaat – tekevän niistä jopa valkoisemmat. Itsehän uskon tähän tuotteeseen sataprosenttisesti, sillä kyseessä on nimenomaan luonnontuote! Olen harrastanut kookosöljypurskuttelua säännöllisen epäsäännöllisesti jo ainakin vuoden päivät ja huomannut pelkästään sen vaikutukset hampaisiin varsinkin puhdistavana. Tokikaan samanlaista lopputulosta ei varmasti aktiivihiilellä saada kuin vetyperoksidilla, mutta ainakin pientä vaalentumista ja nimenomaan hampaan pinnan puhdistumista tällä tuotteella on mahdollista aikaansaada.

Olen käyttänyt aktiivihiiltä hampaisiini nyt parin viikon ajan lähestulkoon päivittäin. Se minkä olen huomannut on nimenomaan puhtaampi fiilis suussa ja hampaiden pinnalla. Mitään suurta valkaistumista en ole siis huomannut, enkä nyt sellaista oikeastaan odotakaan. Mutta nimenomaan kahvista ja teestä tulevat värjäytymät aktiivihiilen tulisi itseensä imaista. Käyttö tapahtuu tavallisen hammaspesun jälkeen, jolloin hampaiden pintaa harjataan hellästi aktiivihiileen dipatulla hammasharjalla. Puuhaan kannattaa käyttää tavallista hammasharjaa sähkön sijaan jotta liian kovaa hankausta ei synny. Olen muuten kuullut, että apteekeissa on myynnissä myös aktiivihiili-hammastahnaa – pakko sekin kyllä testata!

Lumene

Lumene – VALO Arctic Berry Cocktail Heleyttävä ja Ravitseva tehohoito

Olen hurahtanut ihonhoidossa todenteolla erilaisiin seerumeihin ja tehohoitoihin. Näin ei ollut vielä muutama vuosi sitten, mutta nykyään jompaa kumpaa on pakko käyttää iholle vähintään joka toinen ilta yövoiteen alle. Pidän niiden iholle tuomasta hehkusta ja terveydestä, jonka huomaa ihosta aamulla.

Lumenen seerumit ja tehohoidot ovat olleet jo pitkään suosikkejani ja viime aikoina etenkin tämä runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia sisältävä tehohoito on vienyt mennessään. Aivan ihana koostumus ja tuoksu! Hoito imeytyy ihoon hyvin nopeasti, jonka jälkeen voinkin levittää päälle yövoiteen. Tällaisella combolla iho saa aivan varmasti kaiken tarvitsemansa pitkän yön aikana. Pidän ylipäänsä Lumenen uudistuneesta ilmeestä todella paljon ja se jo itsessään tuo tuotteisiin tiettyä ylellisyyden tunnetta. Toki myös suomalaisuus ja sitä kautta brändin puhtaus vakuuttaa. Ihonhoidossa ei ole ollut tuotetta, johon olisin Lumenelta pettynyt.

Sellaisia marraskuun pelastajia! Löytyikö joukosta teille tuttuja tuotteita tai lemppareita? Ja jos joku jäi mietityttämään – saa kysyä! 🙂

Kivaa tiistaita jokaiselle! 

*Postauksen tuotteet saatu blogin kautta testiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *