Superjuoma flunssakauteen

Flunssakausi jyllää edelleen kiivaana ja yhä useampi kaatuu petiin. On muuten aika koomista, että aina, kun kirjoittelen näitä flunssajuttuja blogiini – saan tietysti itse jonkunlaisen pöpön. Nyt on mennytkin viikko hieman puolikuntoisena ja se tauti meinaa iskeä, mutta ei kuitenkaan tule kunnolla. Olo vaihtelee todella paljon ja olenkin suosilla jättänyt treenaamisen monena päivänä väliin. Töitä olen kyllä tehnyt ja muutenkin liikkunut siellä täällä ihan normaalisti. Olo on vaan ollut  vähän väsyneempi, eikä energiaa ole samalla tavalla kuin tavallisesti.

img_2629-2

Kun yleiskunto tuntui viikonloppuna laskevan, marssin töissä ruokatauolla Lifeen ja nappasin sieltä erään varman flunssantorjujan mukaani – nimittäin Puhdistamon luomu Amla-marjauutteen. Kyseessä on SUPER C-vitamiinijauhe, joka on tehonnut vastaavaan olotilaan muutaman kerran aikaisemminkin. Tämä jauhe pitää sisällään hurjan määrän ceetä ja jo pienessä määrässä jauhetta on päiväksi tarvittava annos! Pelkässä teelusikan kärjellisessä on nimittäin 500 mg c-vitamiinia. Jauhe on paitsi kovin riittoisaa, myös erittäin tehokasta! Ymmärtääkseni tuote on myös hyvin suosittua ja siksipä ollut viimeiset kerrat ainakin Kampin Ruohonjuuresta aivan loppu.

Jauhe maistuu hyvältä, vähän kirpsakalta ja makealta. Sen sekoittaminen veteen toimiikin erinomaisesti, tai vaihtoehtoisestihan tuon teelusikan kärjellisen voi heittää smoothienkin sekaan. Molempi parempi!

img_2635

img_2304-2

Itse uskon vahvasti siihen, että jos flunssa meinaa puskea päälle – kannattaa kaikki keinot ottaa käyttöön! Kun ehkäisyn aloittaa ajoissa, saatat onnistua sivuuttamaan jopa koko flunssan tai saada sen ainakin lievempänä. Myös taudin kestoa on mahdollista lyhentää syömällä monipuolisen terveellisesti ja suosimalla ruokavaliossaan runsaasti C- ja D-vitamiinia, sinkkiä, valkosipulia, inkivääriä, sekä juomalla runsaasti vettä. Ainahan kannattaa ainakin yrittää!

Tässä kohtaa tietenkin punnitaan aina myös kropan yleiskunto ja se onko sillä mahdollisuuksia taistella vastaan. Stressi, kiire, väsymys, huonot yöunet ja huono ruokailuhan nimenomaan heikentävät yleiskuntoa. Vaikka periaatteessa olisitkin hyväkuntoinen yksilö noin muuten, saattavat rankat elämänvaiheet laukaista flunssan herkemmin.

Toivottavasti pysytte terveenä! Pukeutukaa lämpimästi ja syökää paljon vitamiineja. <3

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta