Tämän hetken parhaat

img_1436-2

Kynttilät, se kliseinen vilttiin kääriytyminen ja BookBeatin äänikirjat. Ihan parasta on laittaa kämppä muuten pimeäksi ja valaista se kynttilöin. Viltti nyt taas on parasta mitä tiedän ja sen alla vietetyt tunnit mitä rentouttavampia. Näin on kulunut tällä viikolla useampi ilta ennen nukkumaan menoa.

Klementiinit. Nyt on se vuodenaika, kun sitrushedelmät toden teolla maistuvat – ainakin minulle. Etenkin klementiineihin olen hurahtanut ja niitä tulee syötyä useampi kipales päivän aikana. Kuinkakohan monta on ookoo määrä?

Ystävät. Kaikki ne oikeat ja aidot ystävät, jotka ovat tukeneet minua viimeisen kuukauden aikana.  Ymmärtäneet ja välillä jopa opastaneet mihin suuntaan on mentävä. Olisi maailman hirveintä olla elämän tienristeyksessä ilman yhtään ihmistä, joille asioista kertoa! Siksipä muistutankin… Kaikki te seurustelevat. Älkää ikinä hylätkö ystävyyssuhteitanne parisuhteen aikana – ikinä.

Gluteenittomat luomu pastat. Tämä pastahirmu nauttii nykyään lähestulkoon päivittäin pastoja. Avokado-pesto, pinaatti-tomaatti, lohi… Rakastan pastoja ja en voi ymmärtää kuinka joskus en niitä voinut sietää. Alkuun ostin gluteenittomia pastoja ihan marketista, nyt olen skarpannut ja ostankin pastani luomuna, sekä mieluiten vielä tattari -tai riisijauhoihin tehtynä.

img_1443

Tuore basilika. Ostan sitä jokaisen kaupassa käynnin yhteydessä ja laitan rehellisesti sanottuna melkein kaikkeen. Leivän ja näkkärin päälle, pastaan, omelettiin, salaattiin… Rakastan sen tuoksua ja makukin on mitä mainioin!

Uusi kello. Jo pitkään olen haaveillut mustasta nahkarannekkeisesta kellosta, jossa olisi tumma näyttö kultareunnuksella. Cluse täytti toiveeni ja heiltä löytyi tarpeisiini niin täydellinen yksilö! Voisinkin muuten laittaa kullan värisen Korssini myyntiin! Jos jotain kiinnostaa, sähköpostia saa laittaa. 🙂 Kunto on hyvä, vaikka useampi vuosi käyttöä takana onkin.

Lähenevä joulu. Joulu tuntuu aina yhtä ihanalta, vaikka herään siihen tavallisesti turhan myöhään. Tänä vuonna ajattelin olla ajoissa! Blogiinkin on tulossa jouluisia herkkureseptejä jo ensi viikolla, joten olkaahan kuulolla. 🙂

Nyxin Lingerie-huulivärit. Aivan pelastus! Tykkään noista ihan super paljon ja pakko myöntää, että mattaiset MACin punat ovat jääneet jopa noiden huulivärien varjoon. Lopputulos on niin pysyvä, että samalla punalla pärjää melkein koko päivän. Aivan lempparini on sävy Corset.

img_1438

Neuleet. Tänä syksynä se sitten tapahtui – rakastuin neuleisiin! Myös poolot jotka ennen suorastaan kuristivat kaulaa ovat löytäneet tiensä vaatekaappini suosikkeihin. Neuleissa tärkeintä on materiaali ja mieluiten hankinkin vaan pari hyvää puseroa kymmenen akryylisen sijaan.

Teen juonti. Aina se tapahtuu, syksyllä alan lipittämään teetä. Suosikkejani ovat erilaiset luomuteet mm. Pukkalta ja Clipperiltä. Tee on niin parasta!

Leipominen. Kun ulkona ilmat viilenevät sitä tulee vietettyä enemmän aikaa kotosalla ja nimenomaan tuolla keittiön puolella. Omassa keittiössäni onkin tapahtunut viime aikoina paljon ja olen tosiaan ollut kovin ahkera leipoja.

Avoimuus sosiaalisessa mediassa. Olen erittäin innoissani siitä, että somessa jatkuvasti ollaan yhä avoimempia ja avoimempia asioista. Ne asiat joita joskus peiteltiinkin, muutetaan nyt voimavaraksi ja ihmiset kertovat yhä rohkeammin esimerkiksi masennuksesta, heikkouksista, sairauksista ja ihan vaan omista puutteistaan tai virheistään. Sellainen kukaan ei ole täydellinen ajattelutapa on lisääntynyt hurjasti ja itse pidän tästä trendistä kovin!

img_1437

Tämän hetken ilmasto – leuto ja ei-luminen. Tiedän, että poikkean tässä asiassa monesta muusta mutta en oikein pidä lumesta. Mieluiten pidän talvesta jolloin on täysin lumetonta ja lämpötila jopa vähän plussan puolella. Inhoan nimittäin kylmyyttä ja varsinkin sellaista loskapaskaa. Valitettavasti lumen tulo nimenomaan etelään useimmiten tarkoittaa juuri edellä mainitsemaani.  Tällä hetkellä on ihana ilmasto! Ellei valon vähyyttä ja ajoittaisia sadekuuroja siis lasketa. 😉

Oikein rentouttavaa sunnuntaita!

Kommentit (10)
  1. Outi Karita
    1.12.2016, 13:24

    Oon usein kans suurena pastafanina ja gluteenia ruokavaliosta vähentäneenä miettinyt että tohtisiko ja uskaltaisiko kokeilla gluteeniton niin ettei tule kallis pettymys… Tuosta edeltävistä kommenttivastauksistasi nappasinkin jo vinkkiä 🙂
    Odotappa muuten kun joulun jälkeen tulee veriappelsiinit, ne vasta hyviä onkin 🙂

    1. Mun mielestä gluteeniton pasta on tosi hyvää! Ei todellakaan pettymys. Tokikaan en edes muista enää miltä vehnäpasta maistuu, sillä sitä en syö ikinä vatsan takia. Mutta rohkeasti tosiaan vaan kokeilemaan, enpä usko että petyt! 😉

      Ja joo, innolla odotan. Ihanaa, kun sitrushedelmätkin nyt halpenevat niin niitäkin raaskii ostaa ihan kunnon isoja määriä.

  2. Hei mitä kasvoputsarii ja meikinalus rasvaa suosittelet? 🙂

    1. Tykkään tällä hetkellä Vichyn kolmivaikutteisesta puhdistusvoiteesta, jolla meikki lähtee kivasti ja iho jää pehmeäksi. Meikin alla taas käytän Cliniquen moisture surge intense -päivävoidetta, joka on ollut lempparini jo pitkään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *