Pehmeä suklaapuuro (GL, M)

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kuin valmistaa herkullinen aamiainen jolla päivä käynnistyy mitä parhaiten! Näin toimin itse tänään ja pakko sanoa, että raakakaakaolla on kyllä ihmeellinen voima. ♥

Pitkästä aikaa siis kaurapuuroa, eikä mitä tahansa peruspuuroa vaan herkullista suklaapuuroa! En itseasiassa edes muista koska olisin viimeksi tehnyt makupuuroja nimenomaan keitetyn puuron muodossa? Tuorepuuroihin tulee useinkin sekoiteltua kaikenlaista, mutta perinteinen puuro tulee melkeinpä poikkeuksetta syötyä ihan vaan tylsästi marjojen kanssa. Tämän jälkeen kyllä taas hyvä muistutus, että kannattaa ehdottomasti useammin testailla! Tuli nimittäin aivan sairaan hyvää ja vieläpä vajaassa kymmenessä minuutissa. Puuro on kyllä ihan super nopea tapa nauttia aamiainen ja sopii nimenomaan kiireaamuihin erinomaisesti.

suklaa kaurapuuro

suklaakaurapuuro

Suosittelen nappaamaan reseptin talteen ja kokeilemaan vaikka jo heti tänään tai ihan viimeistään huomenna!

Herkullinen suklaapuuro (GL, M)

 • 2,5 dl makeuttamatonta kaurajuomaa
 • 1,5 dl luomu kaurahiutaleita
 • 1 tl luomu kookosöljyä
 • 1 tl raakakaakaota
 • 2 tl (kukkuraa) kookoshiutaleita
 • Ripaus laadukasta suolaa
 • 1/2 banaani
 • Agavea

Kuumennetaan kaurajuoma liedellä ja lisätään joukkoon kaurahiutaleet, kookosöljy, sekä muut mausteet jatkuvasti sekoittaen. Kun puuro on valmista, nostetaan se levyltä ja kaadetaan tarjoiluastiaan. Siivutetaan puolikas banaani ja ripotellaan valmiin puuron päälle. Lopuksi vielä loraus agavea tai hunajaa, jonka jälkeen puuro on valmista nautittavaksi!

PS. Tämä on ihan sairaan hyvää!!

suklaakaurapuuro

suklaakaurapuuro

Oikein rentouttavaa lauantaita jokaiselle! ♥

On my way

2 vastausta artikkeliin “Pehmeä suklaapuuro (GL, M)”

 1. Tää menee kokeiluun :) itselläkin tulee nykysin syötyy oikeestaan vaan tuorepuuroja, mut tää vaikuttaa hyvältä :)

  • Kiva, suosittelen! :) Mulla siis aivan sama mutta tämä oli oikeasti aika nappi puuro. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta