Sairaspäivien pelastaja

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat. 

Niinhän siinä sitten kävi, että sairastuin lopulta – ja vieläpä ehkä pahimpaan flunssakuumeeseen vuosiin. Näin siinä taitaa useimmiten käydä jos yhtään kehuskelee vastustuskyvyn kasvamisella… Kehu osuu ikäänkuin omaan nilkkaan. Viime talven mykoplasmataistelun jälkeen en olekaan kunnolla sairastanut ja jokaisen alkavan flunssan olen onnistunut hienosti nujertamaan. Nyt kävi kuitenkin toisin ja sairastuin aivan yhtäkkiä korkeaan kuumeeseen. Mittari on hiponut pahimmillaan siellä 39 asteen rajamailla – mikä on itselleni todella paljon. En koskaan kuumeile kuin vähän reilun 37 asteen lämmöllä, sillä luonnollinen ruumiinlämpöni on aika alhainen. Jo yli 37 asteen lämpöily tuntuu kehossani joten voin sanoa, että nyt on ollut aika tuskaiset pari päivää.

BookBeat

Bookbeat

Sairastaminen on niin ikävää. Joka kerta tulee ikäänkuin epäonnistunut olo – oi miksi juuri nyt? Vaikka tavallisesti kotona viihdynkin – en sairaana. Ensimmäiset päivät menevät lähinnä nukkuessa mutta jo viimeistään siinä kohtaa, kun olo alkaa hieman kohenemaan ja jaksat olla edes hieman hereillä iskee tylsyys – mitäs sitä tekisi itseään rasittamatta? Netflix on ehkä loppuun koluttu, blogit luettu ja Instagramin seinät puhki selattu…

Omat sairaspäiväni on ehdottomasti pelastanut BookBeat ja sinne ilmestynyt uusi Audrey Carlanin Calendar Girl -äänikirjasarjan helmikuun osa. Kerroin teille kyseisestä äänikirjasarjasta jo muutama viikko sitten tässä postauksessajossa hehkutin sarjan ensimmäistä tammikuun osaa! Odotukset tämän seuraavan jakson suhteen olivat aika korkealla, sillä ensimmäinen oli sen verran hyvä. Nyt menenkin jo aivan kirjan loppusuoralla ja pakko jälleen todeta – niin kuumottavan koukuttava, että oksat pois! Enpä olisi ikinä uskonut, että voin koukuttua näin pahasti tällaiseen hömppään, sillä olen aina ollut ns. kehittävien kirjojen ystävä. Tässä sarjassa on vaan sitä jotain. Ripaus eroottisuutta, jännitystä ja sähäkkyyttä! Sarjasta ilmestyy siis joka kuukausi uusi jakso kokonaisen 12 kuukauden ajan ja se on sekä kuunneltavissa, että luettavissa. Nyt on ilmestynyt vasta kaksi osaa (tammi- ja helmikuu), joten hienosti ehtii vielä mukaan!

img_3852

BookBeat

BookBeat

Vaikka jo terveenäkin äänikirjojen kuuntelua olen jonkun aikaa harrastanut, etenkin  näin sairastaessa ne ovat todellinen tylsyyden pelastus! Voit makoilla, pitää silmiä kiinni ja upota täysin toiseen maailmaan. Unohtaa kipeyden. Samalla saat tarvitsemaasi lepoa kehoa rasittamatta, mutta et kuitenkaan kuole tylsyyteen.

Olenkin parin viime päivän aikana kuluttanut BookBeatia oikein olan takaa ja tutustunut yhä enemmän sen tarjontaan. Valikoimahan on hyvin kategorioitu, jolloin sinun on nimenomaan helpompi löytää sieltä itsellesi sopivaa kuunneltavaa. Haet sitten romantiikkaa, jännitystä tai elämäkertoja – BookBeat tarjoaa jokaiselle jotain! Suurin osa kirjoista on myöskin luettavissa e-kirjoina jos kuunteleminen ei houkuta. Itse olen vaan niin hurahtanut äänikirjoihin, etten oikein usko aloittavani e-kirjojen lukemista. Pidän todella paljon kirjojen kuuntelemisesta, sillä se on niin vaivatonta ja helppoa. Hyvää viihdykettä vaikka siivotessa, tiskatessa, pyykätessä tai ruokaa laittaessa. Tykkään todella!

BookBeat

img_3909

img_3971-2

Muistuttelisinkin teitä jälleen tuosta BookBeatin kokeilujaksosta, jonka saatte nyt blogini kautta paremmin eduin, kuin normaalisti. Sen tavallisen 14 päivän ilmaisen kokeilujakson sijaan saattekin 30 päivää maksutonta kuunteluaikaa ja voitte katkaista tilauksen koska vaan. Ääni- ja e-kirjapalvelu toimii kuten vaikka Netflix, eli syötätte palveluun tietonne ja maksatte kuukaudesta kerrallaan. Normaali kuukausihinta BookBeatin palvelulle on 16,90 € ja se kattaa täysin rajattoman mahdollisuuden kuunnella ja/tai lukea kirjoja palvelun kautta.

Ilmaisen kokeilujakson voit lunastaa koodilla onmyway 28.2.2017 saakka. Kun rekisteröidyt linkin kautta älä säikähdä vaikka sivulla alkuun näkyykin, että jakson pituus on vaan 14 vuorokautta. Todellinen kesto tulee kyllä esiin, kun jatkat vaan tietojen täyttämistä. Ja jos tuo kokeilujakso tosiaan kiinnostaa, rekisteröitymään pääset TÄMÄN linkin takaa.

Rentouttavaa keskiviikkoa! Ja kaikille muillekin sairastajille pikaista paranemista.

PS. BookBeat on myös aivan ihana joululahjaidea! ;)

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=bookbeatcc-onmyway-2;EASTpostID=28367]

On my way

4 vastausta artikkeliin “Sairaspäivien pelastaja”

  1. Hei, mikä on sun puhelimen malli ja ootko tykännyt? :) Etsinnän alla olisi uusi puhelin ja siinä saisi olla mahdollisimman hyvä kamera. Muulla niin väliä :D

    • Puhelimeni on Huawein Mate S. Kamera on 13 megapikseliä (ei selfiekamera vaan normi). Itse pidän kyllä kovasti Huaweista mutta kieltämättä jo uneksin uusimmasta mallista… Eli Huawein uusin tai vastaavasti Samsungin Galaxy S7 Edge kiinnostaa. :) Olen kuullut hyvää myös iPhonen uusimmasta mallista ja etenkin sen kamerasta!

    • Ovat sellaisesta verkkokaupasta kuin missguided.com. :) Heidän oma tuotteensa siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta