Joulukynnet

Sen lisäksi, että mieli kiirii kohti joulua – on kauneudenhoidossakin kiva tehdä pieniä joulunpunaisia eleitä. Pukeutumisen suhteen en itse ole laisinkaan punaisen värin ystävä, vaikka se kuinka muotia nyt onkin. Eipä tulla näkemään ylläni siis punaista. Sen sijaan hehkuvan punaiset huulet ja kynnet – ne toimii! Tällaisilla pienillä yksityiskohdillakin on siis mahdollista tuoda esiin sitä joulumieltä. Ei välttämättä vaadita kokopunaista lookkia, vaan vähempikin riittää.

Joulukynnet

Christmas nails

Joku teistä ehkä muistaakin, kuinka taannoin kirjoittelin blogiini essencesta? Tuosta halppis meikkimerkistä, jonka suhteen koin todellisen yllätyksen! Edelleen nuo merkin geelikynsilakat koristavat kynsiäni päivittäin ja enpä oikeastaan enää muita lakkoja käytäkään. Täydellinen pigmentti, pysyvyys ja paljon aivan ihania sävyjä! Yhtenä hyvänä esimerkkinä nimenomaan tämä kuvissakin kynsilläni näkyvä joulunpunainen lakka sävyssä 16 – fame fatal. Juuri sopivan tuhti punainen ja vitsit mikä kiilto! Nämä kynsilakat ovat ehdoton pelastus omille lohkeileville kynsilleni. Lakkojen hintahan pyörii siellä alle kahden euron tuntumassa (n. 1,50 €) eli sanoisin jopa, että naurettavan halpoja.

Samaan syssyyn voisin vinkata myös merkin kynsilakanpoistoaineesta, joka on tämäkin  osoittautunut aikamoiseksi helmeksi paitsi hintansa, myös laadun suhteen. Mielestäni aivan täysin verrattavissa hintavempiin kilpakumppaneihin – eikä muuten jää edes kakkoseksi! Erityisplussaa myös riittävyydestä, joka tuntuisi olevan ihan omaa luokkaansa. Tätä ei tarvi paljon vanulapulle lorauttaa ja samalla lapulla saakin putsattua täydellisesti yhden käden kynnet.

Iso joulunpunainen sydän molemmille! <3

Christmas nails

Joulukynnet

Jos joulunpunaiset kynnet sielläkin houkuttavat, suosittelen lämmöllä testaamaan essencen jouluista geelilakkaa! Merkkiähän myyvät ainakin Tokmanni, Tarjoustalo ja Citymarket.

Rentouttavaa iltaa jokaiselle! Täällä suunnitelmissa olisi hieman leipoa… Jotain jouluista – nam!

*essencen tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi. 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta