Tiistain arkimeikki

Meikkipostauksia toivotaan aina välillä, joten tänään ajattelin kirjoitella teille arkisesta meikistäni jonka loihdin alle vartissa kasvoilleni. Meikkaan oikeastaan aina samalla kaavalla ja vieläpä hyvin nopeasti. En suosi mitään sen kummempia kikkakolmosia, vaan panostan laadukkaisiin ja hyviin tuotteisiin. Uskon nimittäin vahvasti siihen, että silloin, kun sinulla on parhaat tuotteet käytössäsi – on meikkaaminenkin helppoa. Tärkeintä minulle onkin kuulas ja hehkeä meikkipohja yhdistettynä huulimeikkiin. Eipä siinä sen kummempia edes vaadita.

arkimeikki

Tänään kasvoillani näkyi seuraavanlainen arkimeikki:

Pohja:

  • Lieracin Dèridium kiinteyttävä päivävoide
  • Lieracin Diopti Fatigue silmänympärysvoide

Meikkipohja:

Sekoitetaan keskenään seuraavat kolme tuotetta ja levitetään huolellisesti Beautyblenderillä kasvoille.

  • Neutrogenan CC cream sävyssä medium
  • Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjä (se kesätuote)
  • Lumenen Invisible Illumination Instant Glow bronzer -tipat (tummin sävy)

Silmänaluset:

  • Estee Lauderin Double wear sävyssä 02 light/medium. Tämän peitevoiteen levitän Beautyblenderin kapeammalla päällä laajemmalti silmänympärysalueelle.
  • Benefitin Fake up sävyssä medium. Tällä tuotteella puolestaan viimeistelen silmänaluset ja levitän voidemaisen peiteaineen pienikärkisellä siveltimellä tuputellen.

Meikkivoiteen kiinnitys NYX #Nofilter -puuterilla.

Aurinkopuuterilla varjostukset otsaan, otsan pieleiin, poskiluun alusiin, nenänvarteen, kaulaan ja leukaan. Olen todella huoleton aurinkopuuterin sutija ja sudinkin sitä vähän sinne tänne. Puuterina toimii ehkä maailman paras Benefitin HOOLA -aurinkopuuteri.

untitled-export14

img_5311

img_5322-2

Korostustuotteet:

  • IsaDoran highlighting stick sävyssä 01 Champagne glow. Tällä puikolla korostan poskiluun yläosaa.
  • MAC Soft & Gentle Mineralize Skinfinish -puuteri. Tällä puolestaan korostan otsaa, kulmaluuta ja mahdollisesti hieman nenää ja leukaakin.

Poskipunana MAC Sheertone Blush sävyssä Peaches.

Kulmakarvat:

  • Lumenen Blueberry kulmakynä sävyssä 4 – keskiruskea. Tällä korostan kulmien ääriviivoja ja linjaa.
  • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä darkbrown. Tämä on mielestäni tähän astisista ehdottomasti paras kulmakarvaväri! Itse en lämpene puuterimaisille tuotteille ja siksipä tällainen nestemäisempi toimii mielestäni paremmin kuin hyvin.

Huulet:

  • Too Faced huulipunan pohjustusvoide
  • MAC Pro Longwear Lip Pencil sävyssä Etcetera (paras rajauskynä nudejen kanssa!)
  • NYX Lingerie mattahuuliväri sävyssä Corset

Meikin kiinnitys:

  • MAC Prep + Prime meikinkiinnityssuihke

Ripset:

  • Beauty Anniina. Huollosta on muuten paria päivää vaille kolme viikkoa.

img_5309

img_5299-2

Jos heräsi jotain kysymyksiä esimerkiksi meikkituotteista – niin kyselkäähän ihmeessä? 🙂 Niiden suhteen olen nimittäin todella tarkka ja meikkaankin vaan ja ainoastaan tuotteilla, joita pidän aidosti hyvinä.

Mukavaa illan jatkoa ja toivottavasti saitte tästä jotain irti! 🙂

Kommentit (7)
  1. Sulla taitaa olla ripsissä D-kaarevuus, eikö vain, mutta entäs ripsien pituus? Olen menossa ottamaan ripset ja olisi kiva kuulla vinkkejä siihen, minkä pituiset ripset kannattaa valita! 🙂

    1. Joo on D ja nimenomaan volyymit. 🙂 Pituudesta itselläni on 9-11 mm. Sisänurkassa lyhyintä. Anniina osaa laittaa ne todella siististi ja nimenomaan siten, että ripset istuvat silmiin luonnollisesti.

      Toivottavasti olet valinnut hyvän laittajan. 🙂 Sillä on nimittäin suuri merkitys lopputuloksen suhteen.

  2. Mun piti oikein tarkistaa että onko mun NYXin puuteri sama. Ei ollut, mulla on HD Studio Photogenic. Eli transparentti, tooooodella hieno irtopuuteri.
    Mä ostin sitä mutta en oikein tiedä tykkäänkö siitä. Se on hirveän muovisen tuntuista, ja jää jotenkin oudosti silmien alle jättäen valkoiset ”pandat”?! Ostin sen hetken mielijohteesta, koska mulla on MACin mineraali-irtopuuteri (sävy light plus), mutta se taas näyttää silmien alla liian oranssilta. Ootko kokeillut Laura Mercierin irtopuuteria?

    Nyt ostin myös MACin Waterweight-meikkivoiteen ja ärsyttävästä pullosta huolimatta se on superhyvää! Voiskin kokeilla sen kanssa noita Lumenen tippoja!

    1. Moi! Piti tulla kommentoimaan, koska itsellä oli ensin samat fiilikset tuosta nyxin HD puuterista. Se tuntui kasvoilla jopa kylmältä? Pidin siitä jonkun aikaa taukoa ja törmäsin siihen taas youtubessa ja päätin kokeilla uutta yritystä. Nyt olen ihan ihastunut 🙂 Vika taisi olla siinä että käytin tätä itse aikaisemmin liian hevillä kädellä juuri esim silmän alusiin. Tämä puuteri ei todellakaan sovi ”beikkaamiseen” (Apua, ei tule suomenkielistä sanaa mieleen), vaan ennemminkin muun meikkipohjan kiinnittämiseen. Silmien alla käytän toista puuteria (tällä hetkellä lumenen irtopuuteri) ja tää yhdistelmä toimii hyvin 🙂

      1. Itse en osaa nyt kommentoida noita ”kakkupuutereita”, koska mulla ei ole sellaista koskaan ollut. 🙂 Tai en itseasiassa käytä puuteria kauheasti. Tuota #filteriä lähinnä silmäluomiin ja vähän sipaisen ympäri kasvoja ennen aurinkopuuterin levitystä. Tuohan on siis viimeistelypuuteri mutta käytän sitä puolivälissä meikin. 😀 Tuskin sillä on suurta väliä.

        Ja Lumenen tipat on parhaita! Suosittelen lämmöllä. Mä en koskaan enää voisi käyttää meikkivoidetta sellaisenaan vaan siihen on aina sekoitettava jotain heleyttävää. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *