Vuoden 2016 kosmetiikkasuosikit

Vuosi lähenee loppuaan mikä tarkoittaa sitä, että on aika koota yhteen postaukseen kaikki ne kosmetiikkatuotteet, jotka ovat tänä vuonna suuresti kolahtaneet. Kuluneeseen vuoteen mahtuu toki useita hyviä tuotetestauksia ja uusia meikkipussin helmiä. Silti joukossa on ne tietyt tuotteet, jotka ovat jääneet mieleen eritoten – tehneet suuren vaikutuksen. Tänään paljastan teille niistä kymmenen. Luvassa onkin vuoden 2016 kosmetiikka kymppi!

img_5926

img_5326

1. NYX Lip Lingerie mattahuuliväri

Jos joku huulimeikkituote on ollut tänä vuonna ylitse muiden, on se omalla kohdallani ehdottomasti NYXin Lingerie huuliväri sävyssä Corset. Olin vuosia aivan varma etten voi tykästyä MACin jälkeen enää mihinkään muuhun – toisinhan siinä sitten kävi. Lingerie on täydellisen peittävä, super pysyvä ja mikä parasta, sävyistä löytyi itselleni ehdottomasti se paras lemppari nude! Corsetia olenkin käyttänyt huulillani nyt valehtelematta pari kuukautta ja sävystä on tullut melkeinpä tavaramerkkini. Lingerie sävyssä Teddy olisi seuraavaksi hankintalistalla.

2. Essence the gel -kynsilakat

Vuoden 2016 ehdoton yllättäjä on ollut essence! Ja tosiaan etenkin merkin geelilakat. Näistä olen kirjoittanut blogissani pariinkin otteeseen ja onhan ne pakko tässä vuoden parhaat -postauksessakin mainita. Ihan huikea hinta-laatusuhde! Lakka pysyy kuin liimattu, on pigmentiltään aivan mielettömän tuhtia ja mikä parasta – maksaa alle pari euroa. Myös värivalikoima on hyvin laaja, joten sieltä löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin. Lämmin suositus! Itse en suosi enää muita kynsilakkoja.

img_5941

3. Vita Liberata

Vaikka välillä kokeilen muidenkin merkkien itseruskettavia – palaan aina Liberataan. Merkin itseruskettavista huokuu laadukkuus ja ne ovatkin ehdottomasti paras tapa feikata itselleen pieni päivetys. Väri on luonnollinen, tuote imeytyy nopeasti, ei haise ja pysyy iholla pidempään, kuin moni muu kilpailija! Tällä hetkellä käytössä on kuvassakin näkyvä kevyempi Liberata, joka päivettää ihoa asteittain ja on väritön voide. Tämä sopii kivasti talveen, kun värin ei ole pakko olla kovin tumma. 🙂

4. Balmain suolasuihke

Tämä kyseinen tuote vei suolasuihkeen kyllä ihan uusiin ulottuvuuksiin! Jokainen aikaisemmin kokeilemani vastaava suihke on nimittäin tehnyt tukkaan lähinnä tahmaisen ja ikävän fiiliksen. Toista se on tämän kanssa! Balmain antaa hiuksiin juuri sopivasti rakennetta ja nimenomaan sitä rantalookkia. Myös tuoksu on aivan ihana – samoin pullon visuaalisuus! Tästä tuotteesta tuleekin jollain tavalla kovin ylellinen fiilis.

5. Lumene Instant Glow Bronzer -hehkupisarat

Lumenehan uudisti ilmeensä muutama kuukausi sitten ja heidän tuoteperheensä on saanutkin tuon uudistuksen myötä aivan uudenlaista potkua! Tykkään. Yksi aivan ehdoton suosikkini uudistuneista meikkituotteista on hehkupisarat sävyssä bronzer (tummin sävy). Kyseisillä pisaroillahan voi halutessaan varjostaa kasvoja, mutta omassa meikissäni ne ovat toimineet meikkivoiteen seassa hehkua tuomassa. En nimittäin koskaan käytä pelkkää meikkivoidetta, vaan sekoitan joukkoon aina jotain hohdetta antavaa. Nämä tipat toimivatkin puuhaan mitä parhaimmiten! Lopputulos on kuulas ja jopa kevyesti päivettynyt.

img_5946

6. Biozell Texturizing spray (rakenne- ja volyymisuihke)

Montakohan kertaa olen kyseistä suihketta blogissani vuonna 2016 hehkuttanut? Sanoisin, että monta! Jokainen ystävänikin varmaan jo tietää mikä on se hiusteni luottotuote.  Tämä tekstuurisuihke toimii nimittäin aivan oikeasti. Tuuheuttaa tukkaa ja antaa sille todella paljon rakennetta! Ehdoton huonojen hiuspäivien pelastaja, jolla saat niin aukinaiseen länätukkaan, kuin ponnarikampaukseenkin volyymia. Yksi parhaista kikoistani pitkittää hiusten pesua vielä päivällä on suihkuttaa tyveen kuivashampoo ja latvaan tekstuurispray. Helposti mennään vielä yksi päivä ilman pesua! Tuote kuivattaa jonkun verran hiusta, joten kannattaa muistaa hoitoaineiden ja naamioiden säännöllinen käyttö.

7. Lumene Arctic Berry -heleyttävä ja ravitseva tehohoito kasvoille

Myös Lumenen ihonhoitosarjat ovat uudistuneet ja sieltä omaksi suosikikseni on noussut ravitseva tehohoito kasvojen iholle. Käytän kyseistä tehohoitoa parina iltana viikossa ennen yövoiteen levitystä. Aivan ihanan ohut ja nopeasti imeytyvä koostumus, sekä miellyttävä tuoksu. Tuote sisältää runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiineja, jotka elvyttävät ihoa etenkin tähän vuodenaikaan. Rakastan Lumenessa myös sitä, että brändi on suomalainen.

8. PhytoKeratine vahvistava lämpösuojasuihke

Lukeudun niihin, joille sen oikean lämpösuojan löytäminen ei ole ollut mitenkään kovin helppoa. Kaikki ovat joko liian hoitavia, hiukset tahmaavia tai muuten vaan rasvoittavia. Elämäni kuitenkin muuttui Phyton vahvistavan lämpösuojan myötä, joka ihan oikeasti antaa hiuksiin paksumman ja vahvemman fiiliksen! Lämpö aktivoi suihkeen, joten käytän tätä aina silloin hiuksiini, kun föönaan ne tai teen kiharat. Tykkään tästä ihan super paljon. Ja se paksuuden sekä rakenteen tunne on tukassa todella selkeä.

img_5970-2

img_5955

9. Benefit HOOLA -aurinkopuuteri

Prahan Sephoran tuliainen on osoittautunut kieltämättä aikamoiseksi helmeksi! Ostin kyseisen aurinkopuuterin ”best seller -lapun” perusteella ja enää en ihmettele yhtään tuota titteliä. Aivan täydellisen hienojakoinen puuteri! Sulautuu ihon sävyyn mitä parhaiten ja oikeasti antaa kasvoille juuri täydellisen päivetyksen. Purkki on pieni, mutta ihan super riittoisa. Ainut miinus siitä, että Benefitiä myydään lähimmin Tukholman Sephorassa.

10. VICHY Ideal Body aqua sorbet -kosteusvoide

Olen ehkä siinä mielessä Suomen valtaväestöstä poikkeava, että en pidä eritysemmin vartalon ihon rasvaamisesta. Inhoan paksuja kosteusvoiteita, jotka eivät kuivu tai jäävät iholle kerrokseksi. Tässä on itseasiassa yksi syy jonka vuoksi olen ylipäänsä aina rasvannut ihoani hyvin vähän – melkeinpä vaan ja ainoastaan itseruskettavilla. Kunnes… Tutustuin Vichyn sorbettimaiseen ja kevyeen vartaloemulsioon! Rakastuin tuon voiteen ohueen koostumukseen ja samalla sen ihanaan tuoksuun. Tämä onkin ainut vartalovoide jota suostun käyttämään. Koostumuksessa on jotain geelimäisyyttä ja samalla se jättää ihon pinnan hieman viileäksi. Täydellinen tuote ympäri vuoden!

Mitäs mieltä te olette – mikä on vuoden 2016 paras kosmetiikkatuote? Oliko minun suosikeissani mukana sellaista, jonka tekin voisitte allekirjoittaa? Täällä ollaan aina innolla kuulemassa uusista kosmetiikan suosikeista! 🙂

PS. Kuten olette ehkä huomanneetkin, täällä FitFashionilla on uudistukset meneillään… Jos (ja kun) sivusto tökkii tai on käytössä oudon näköinen, ei kannata hermostua. Päivitykset aiheuttavat pieniä ongelmia, jotka toivon mukaan palkitsevat mahdollisimman pian, kun uudistukset ovat valmiina!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *