Epäsuosittuja mielipiteitä

 

Inhoan Freddyjä – siis niitä peppuhousuja. Mielestäni aivan hirveät pöksyt ja vieläpä hyvin epätyylikkäät! Pahinta on jos kyseisiä housuja käytetään vielä juhlissakin jonkun juhlavan topin parina, hyi. Mielestäni Freddyt sopivat ainoastaan kauppareissuille tai kotihousuiksi. Niin ja peppukaan ei kyllä näytä niissä yhtään miltään! Huomattavasti paremmalta takamus näyttää hyvin istuvissa farkuissa.

En pidä pitkistä kynsistä. Vaikka ripsien kanssa tuuheudesta pidänkin, kynsien kanssa pidän lyhyestä linjasta. Rumimmat kynnet ovat mielestäni pitkät ja hiottu päistä todella piikikkään suipoiksi. Oli kynsi sitten omaa tai ei, mielestäni pitkänä ne ovat vaan rumat. Pahinta ovat erilaiset kynsikoristelut – niin mauttomia!

Pidän Päivi Räsäsestä. Rohkea nainen joka seisoo arvojensa takana! Moni voisi ottaa mielestäni mallia. Itse arvostan ylipäänsä ihmisiä, jotka uskaltavat olla erilaisia sanoivat muut mitä tahansa. Siksi häntä itseasiassa suurilta osin varmaan vihataankin. On kuitenkin surullista kohdistaa puhdasta vihaa ketään ihmistä kohtaan. Mikään lakialoitekaan ei kuitenkaan mene läpi vaan siksi, että yksi ihminen niin haluaa.

img_6411

En ymmärrä food-preppausta. Kyseessä on siis paljon treenaavien ja fitness-kisaajien tapa valmistaa terveellistä ravintoa itselleen. Yhdellä kerralla saatetaan tehdä jopa viikon ruoat ja niillä sitten mennään koko viikko – miettikää viikko! Mielestäni niin tylsää ja jopa vähän ällöä. Itse en ainakaan haluaisi syödä viisi päivää sitten valmistamaani ateriaa mistään hinnasta… Maku on varmaan aika raffi jo siinä kohtaa. Se, että moni tekee tuota vielä vapaaehtoisesti ilman kisatavoitteita on mielestäni outoa.

Greyn Anatomia on mielestäni niin tylsä sarja. Ainakin yhdessä vaiheessa sarja oli niin hypetetty, huhhuh. No jokatapauksessa ihan sairaan tylsä ohjelma. Toisaalta itse en pidä lääkärisarjoista ylipäänsä, joten tämä saattaa vaikuttaa tähän mielipiteeseeni.

En pidä yhtään Suomi hip-hopista/rapista. Monen mielestä varmaan erikoista mutta en vaan tykkää. Sanat ja kaikki – ei ole juttuni. Okei, ehkä ainoastaan joissain kotibileissä, juhannuksena tai kesällä venejuhlissa tuokin musiikki menee, mutta ei missään nimessä kotiolosuhteissa eikä edes baareissa.

Inhoan villasukkia. En ole itseasiassa koskaan niistä pitänyt – aina liian kuumat ja karvastelevat. Kauhulla kuuntelen kuinka jotkut vielä nukkuvatkin ne jalassa, hrrr kylmät väreet. Pahintahan on pitää villasukkia paljaissa jaloissa. 😀 Jos valitsen paksummat sukat ovat ne ehdottomasti pörrösukat – pehmeät ja miellyttävät jaloissa.

img_6445-2

En tykkää laivareissuista. Tällä tarkoitan niitä suomalaisten paljon suosimia 24 h risteilyjä, joihin lähdetään lähinnä hakemaan halpaa viinaa ja juhlimaan. Aivan hirveä meno ollut jokaisella risteilyllä jolla olen ollut! Humalaisia örveltäjiä, oksennuksen haju käytävillä, joka paikka tupaten täynnä… Jos Tukholmaan menee laivalla sen vielä ymmärrän, sillä siinä on ideana nimenomaan käydä Tukholmassa. Mutta samassa paatissa 24 h – ei kiitos enää ikinä.

En erityisemmin välitä pipoista. Vaikka ne kuinka trendikkäitä ovatkin ja varsinkin kunnon isot myssyt niin upeita – eivät pipot ole oikein oma juttuni. Sähköinen tukka on taattu jos pipon päähäsi isket. Oma tukkani on ainakin sen verran kuiva, että se leijailee sitten loppupäivän ja sitä kyllä inhoan. Toki on eri asia lenkkeillä pipo päässä mutta sellainen huvikseen pipon käyttäminen… Vain todella kovilla pakkasilla!

Juon kahvini aina lasista. Vielä tarkennettuna – Hobstar krogilasista. Mielestäni kahvi nimittäin maistuu lasista juotuna huomattavasti paremmalta! Siitä tulee jollain tavalla fiilis, että juot kahvilakahvia. Ehkä se on myös jonkunlainen arjen luksus ja ylellinen fiilinki joka lasista juodusta kahvista välittyy.

img_6404-2

Voiko kukaan samaistua mielipiteisiini? Vai oletteko nimenomaan päinvastaisella kannalla? 

PS. Älkää ottako näitä henkilökohtaisesti! 🙂

Kommentit (32)
  1. Mä oon niin samaa mieltä päivi räsäsestä! Rohkea nainen joka seisoo arvojensa takana.

    1. Jep, juurikin näin!

  2. Ihana postaus 😀 näitä lisää ! Hyvää joulua Jutta <3

    1. Kiva kuulla, että pidit. 🙂 Olen itseasiassa tehnyt ainakin kaksi jo aikaisemminkin mutta ilmeisesti nämä ovat nimenomaan pidettyjä.

      Rentouttavaa joulua! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *