Vuoden ensimmäiset asukuvat

Vuosi vaihtui rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Aattoilta meni mukavasti juhlissa Ruoholahdessa ja siitä vielä Teatterissa ihan sinne yön pikkutunneille saakka. Oli pitkästä aikaa aidosti hauska ja tapahtumarikas ilta! Toivon todella, että vuodesta 2017 tulee erityisen hyvä ja osaan tehdä elämässäni oikeita valintoja. Viime vuonna ilmassa oli liian paljon kysymysmerkkejä ja epävarmuutta. Toivon, että 2017 tuo varmuuden, ilon ja paljon onnellisia hetkiä!

Mukava jakaa teille pitkästä aikaa myös asukuvia. Niiden puute on ollut monen seikan yhteissumma ja tämä pimeä talviaika ei tosiaan ole bloggaajalle sitä helpointa aikaa. Kuvat napattiin siskoni kanssa joululomalla Keski-Pohjanmaalla, jossa talvi oli kauneimmillaan! Harmi vaan, että aurinko puuttuu mutta muuten oli kyllä ihanan luminen joulu. Päällä on oikeastaan tämän hetken luottoyhdistelmä – paljon mustaa. Olen itseasiassa huomannut, että talvella en pukeudu juuri laisinkaan väreihin. Päällä on jatkuvasti kaikkea tummaa ja esimerkiksi vaaleammat farkut ovat jääneet kaapin perukoille. Osittain tämä johtunee siitä, että suurin osa farkuistani on polvista auki revittyjä ja nilkkamittaisia. Ei ehkä niitä käytönnöllisimpiä valintoja edes Helsingin leutoon talveen…

img_6695img_6687-2img_6698img_6696img_6724img_6701img_6709-2img_6715img_6730img_6718img_6676

Kengät Dr. Martens / Housut Vila / Neule Moss Copenhagen / Laukku Rebecca Minkoff / Takki Zara / Huivi Acne 

Mitäs pidätte asusta? Iskeekö kokomusta parhaiten tällä hetkellä vai kaipaatteko talvisin väriä pukeutumiseenne?

PS. Oikein hyvää alkanutta vuotta jokaiselle!

Kommentit (2)
  1. Musta on paras! Huomasin sitä olevan liikaa vaatekaapissani ja kielsin itseäni ostamatta lisää mustaa. Nyt harmaata on paljon. Sehän on ihan eri väri kuin musta ?

    1. No sepä, niinhän se on! Mullakin on paljon harmaata – toinen turvaväri. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *