Parhaat treenihousut

Ne täydelliset treenitrikoot. Vielä joku aika sitten mietin, että tuollaisten löytäminen on aivan mahdoton tehtävä, kunnes vihdoin löysin sen itselleni täydellisesti istuvan mallin. Mistään ei purista eikä hankaa, housuja ei tarvitse nostella jatkuvasti ja ne vieläpä näyttävät hyvältä! Voi olla, että juuri sinulle on ihan sama millaisissa pöksyissä treenaat, mutta pakko sanoa, että itse paljon liikkuvana vaadin kyllä treenihousuiltani ja vieläpä suhteellisen paljon.

Ensinnäkin haluan, että treenitrikoot peittävät riittävästi. En halua, että pöksyt kuultaa läpi ja takapuoleni hohkaa kaikelle salikansalle. Toisekseen materiaalin tulee olla sen verran hengittävää, että housut eivät ole sisälläkään treenatessa hiostavan kuumat, vaan ne ikään kuin haihduttavat hikeä. Takapuolen hikiläikältä ei useinkaan vältytä, joten tämän vuoksi suosin pelkästään mustia/tummia treenihousuja. Vaikka läikkä on tietysti ihan normaali treenaamiseen kuuluva juttu, en vaan halua huhkia pinkeissä housuissa läikkä takapuolessa kuultaen – niin rento tyyppi en ole.

Kolmas seikka on sitten se itse malli ja istuvuus. Treenihousuissa tulee olla korkea vyötärö, mieluiten vieläpä ekstra korkea. Eniten pidän täyspituisista lahkeista, sillä ne ovat näillä leveyksillä käytännöllisimmät. Myös yleisellä istuvuudella on väliä, samoin saumoilla ja leikkauksilla. Itseäni miellyttää eniten kovin pelkistetty malli, jossa ei ole niitä ylimääräisiä saumoja. Takapuolen kohdalla ei tarvitse olla mitään kohottajia, joilla luodaan muhkeampi efekti, vaan ihan tavallinen sauma kankkujen keskikohdassa toimii mielestäni parhaiten. Vyötärönauhan tulee olla napakka (mieluiten paksu kuminauha), jotta housuja ei joudu jatkuvasti nostelemaan vaan ne pysyvät mukavasti paikoillaan koko harjoituksen ajan. Treenihousujen tulee kestää noin ylipäänsä runsasta kulutusta ja se, että niitä pestään monta kertaa viikossa ei saa tehdä niistä saman tien nukkaantuneita. Kun ostan housut, oletan niiden kestävän ainakin vuoden, ellei kaksikin.

Kuten alussa mainitsin, olen vihdoinkin löytänyt ne parhaiten itselleni toimivat treenipöksyt. Ne löytyivät oikeastaan sattumalta selatessani *Zalandolta Niken valikoimaa ja vertaillessani treenihousujen hintoja. Silmiini osui *Nike Performance PRO DRY -malli, jolla on hintaa vain 39,90 € – se on muuten vähän treenihousuista! Klikkasin treenipöksyt lukuisien positiivisten arvosteluiden siivittelemänä ostoskoriin ja onneksi niin tein. Kyseisestä housumallista on tullut aivan lempparini ja tarkoituksena onkin tilata ainakin toiset samanlaiset mustana, jonka lisäksi seuraan jatkuvasti josko valikoima laajenisi vielä entisestään. Housut ovat nimittäin aivan parhaat ja täyttävät kaikki ne kriteerit, jotka tuossa aikaisemmin mainitsinkin.

Tietenkään kaikki mallit eivät istu jokaiselle samalla tavalla, mutta näitä pöksyjä voin kyllä lämpimästi suositella testattavaksi, jos se täydellinen malli ei ole tähän päivään mennessä löytynyt! Uskoisin, että toimii aika monelle vartalotyypille, sillä malli on kovin simppeli. Kokojakin on laaja skaala ja matsku muhkeammillekin reisille venyvää. Kiersin taannoin Stadiumissa ja pakko sanoa, että tuo treenihousujen viidakko on kyllä aikamoinen… Jos ihan uunona siellä palloilee, ei välttämättä oikeasti löydä helpolla niitä omalle vartalolleen parhaiten toimivia housuja. Hinnatkin ovat nykyään aivan pilvissä. Satasta, kun ei tulisi mieleenkään laittaa treenihousuihin, vaan odotan, että halvemmallakin saa laatua…

Mitkä ovat sinun suosikki treenitrikoot? Oletko ehkä löytänyt mallin joka toimii mielestäni niin hyvin, että voisit niistä täällä vinkata? 🙂

Vaikka omat lempparini olenkin jo löytänyt, olen toki aina avoin myös muille suosituksille! 🙂 Hyviä treenipöksyjä, kun ei voi koskaan olla liikaa.

Kommentit (7)
  1. Tilasin myös nuo samat pöksyt pari kuukautta sitten ja muut trikoot ovat kyllä jääneet kaappiin. Noi on vaan täydelliset!

  2. Minkä kokoiset housut ostit itsellesi? Mietin vain mikä koko olisi minulle sopivin…

    1. Mulla on koko XS. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *