6 x kosmetiikkasuosikit

Pitkästä aikaa olisi luvassa kosmetiikkasuosikkeja ja nimenomaan tuotteita, joiden suhteen olen ollut erityisesti viime aikoina positiivisesti yllättynyt. Kuusi suosikkia, jotka ovat yllättäneet täysin laadullaan ja upealla lopputuloksellaan. Toivottavasti saatte näistä ideoita ja uskaltaudutte ehkä jotain tuotteista itsekin testaamaan!

Vita Liberata – Ihoa kiinteyttävä itseruskettava seerumi (kasvoille)

Ei ole montaa päivää, kun hehkutin blogissani Vita Liberatan vartalolle suunnattuja itseruskettavia (postaus täällä) ja niiden huikeaa laatua. Nyt olisi sitten kasvojen vuoro, sillä aika hassultahan näyttää ruskettunut kroppa yhdistettynä kalpeaan naamaan. Käytänkin kasvojen iholle suunnattuja itseruskettavia tuotteita vähintään kerran viikossa, toisinaan jopa 2-3 kertaakin.

Olen kasvoistani aika tarkka ja lievän POD-ongelman vuoksi olen nykyään vielä entistä tarkempi. En voisi missään nimessä käyttää samaa tuotetta kasvoille ja vartalolle, joten naamalle tulee ehdottomasti olla omat itseruskettavansa! Toki tähän vaikuttaa myös ikäni, eli haluan iholleni parhaan mahdollisen kosteutuksen ja koen, että tarvitsen siihen vanhemmin kosteuttavat tuotteet, kuin esimerkiksi itseruskettavan vaahdon. Ihan lempparini onkin jo pitkään ollut Chanelin itseruskettava, joka toimii edelleen ihan mielettömän hyvin. Siihen rinnalle on tullut joku aika sitten kuitenkin uusi suosikki, Liberatan kasvojen iholle suunnattu itseruskettava seerumi. Sekoitan tuotetta 1-3 tippaa iltaisin yövoiteen joukkoon ja levitän sen kasvoille ja kaulalle. Seerumin sisältämät neroli-, ruusu-, kurkku- ja marulauute hellivät ihoa ihanasti yön aikana ja samalla kasvoille syntyy kaunis hehku. Seerumi ei missään nimessä tee kasvojen ihosta keltaista tai tunnistamattoman tummaa, vaan sävyttää kevyesti. Jos taas toisinaan haluan maksimaalisen värin, levitän seerumin yöksi iholleni sellaisenaan. Tuolloin sävy on tosiaan tummempi ja ehdottomasti päivettyneempi.

KMS – Hair Play -suolasuihke

Suolasuihkeita olen hehkuttanut blogissani ennenkin ja edelleenkin olen oikea suolasuihkefani. Balmainin suihke on ollut pitkään ykkösenä, mutta nyt on pakko sanoa, että tuokin tuote on saanut vihdoin rinnalleen kilpailijan! KMS:n suihke on nimittäin aivan yhtä hyvä, ellei jopa parempi. Koostumus on ehkä hitusen vähemmän tahmaava, kuin Balmainissa, mikä on pelkästään hyvä juttu. Tykkään erityisesti suihkeen tuomasta tuuheuden tunteesta ja siitä, että hius saa mukavasti rakennetta ja sitä on helpompi käsitellä.

Käytän suolasuihketta jokaisen hiusten pesun jälkeen pyyhekuivasta vielä hieman kuivuneempaan tukkaan. En suihki suihketta siis saman tien suihkusta tultuani, vaan annan tukan kuivua suhteellisen kuivaksi, kunnes suihkutan suolaa vähän sinne tänne noin 4-5 suihkausta. Tuon jälkeen saatan puristella hiuksia hieman tai kammata läpi, siitä riippuen millaista lopputulosta haen. Jos et ole koskaan kokeillut suolasuihketta, suosittelen lämpimästi testaamaan! Sopii erinomaisesti varsinkin suomalaiselle hennon lasimaiselle hiuslaadulle.

Lumene – Invisible Illumination helmiäistipat

Jos johonkin olen Lumenen uutuuksista rakastunut, niin näihin helmiäistippoihin! Myös ne täysin vaaleat valotipat ovat suosikkini, mutta viime aikoina nämä hieman vaaleanpunaiseen taittavat tipat ovat löytäneet paikkansa meikkipussistani. Tykkään käyttää tuotetta erityisesti poskipäiden korkeimpiin kohtiin ja kulmakarvojen alapuolelle. Tipat tuovat ihanasti valon hehkua iholle ja erityisesti kulmakarvoja vaaleanpunainen sävy kohottaa! Suosittelenkin lämmöllä jokaiselle teistä, joiden luomet ovat aika matalat ja kaipaatte ehkä kulmiinne pientä nostetta.

Tuotettahan voi halutessaan sekoittaa myös muihin korostustuotteisiin, kuten esimerkiksi siihen täysin vaaleaan valotippanesteeseen. Tällöin lopputulos on miedommasti vaaleanpunaiseen taittava. Mielestäni erinomainen satsaus jokaiselle valoa hehkuvasta meikistä pitävälle!

CLINIQUE – pep-start -silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide on ollut itselleni ihonhoidon yksi kulmakivistä jo vuosia. Aloitin voiteen käytön siinä kohtaa, kun aloitin meikkaamisen eli suunnilleen 7-8 luokalla. Tuosta lähtien olen ollut aika orjallinen sen käytössä ja enää en lähde edes yhden yön reissuille ilman tuota pientä purnukkaa. Uskon todella, että huolellisella silmänympärysvoiteen käytöllä on mahdollista viivästyttää ryppyjen syntyä silmien alueelle ja pidänkin sitä yhtenä syypäänä sille, että silmieni ympärysiho on edelleen hyvässä kunnossa. Tuo alue on kasvoissamme herkin kohta ja sen varjeleminen todella kannattaa.

Tällä hetkellä yksi silmänympärysvoiteiden suosikeista on Cliniquen pep-start -voide, jonka sain ihan taannoin testattavakseni. Kyseessä on siis varsinkin aamuihin sopiva tuote, joka laskee turvotusta, kirkastaa, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa ennen meikkiä. Tuote sopii myös käytettäväksi meikin päällä, eli mitä parhain voide kantaa mukana meikkipussissa! Oma silmänympärysihoni ei ole erityisen kuiva, mutta jos sellaisesta ongelmasta kärsit, on tässä hyvä apu. Voit nimittäin lisätä voidetta meikin päälle päivän mittaan siinä kohtaa, kun tuntuu, että iho alkaa kuivumaan. Voiteen koostumus on selkeästi erilainen kuin muissa silmänympärysvoiteissa ja se on tavallaan hieman matta.

KMS – Color Vitality Blonde Shampoo

Jokainen vaaleat hiukset omaava tietää, kuinka vaikeaa vaaleaa värisävyä on ylläpitää. Raitojenkin kanssa saa jatkuvasti taistella, ettei sävy lähtisi taittamaan keltaiseen, vaan pysyisi raikkaana ja viileänä. Aina jossain kohtaa tuo kellastuminen kuitenkin tapahtuu, joten tärkeää raitojen kunnon ylläpidossa on nimenomaan erilaiset color maskit, joilla sävyä on mahdollista ylläpitää freesinä. Uutena suosikkinani on KMS:n vaaleaa sävyä viilentävä ja keltaisuutta poistava shampoo, joka pesee pään ja antaa samalla vaaleaan väriin sitä kaivattua freesausta. Shampoo on väriltään liilaa kuten monet colormaskit ja siksi vaikutus on tosiaan maksimaalisesti hiusten värisävyä viilentävä.

Sen lisäksi, että shampoo ylläpitää vaaleaa väriä, se on myös hoitava ja sopii mielestäni erinomaisesti myös hieman kuivalle ja karhealle hiuslaadulle. Ehdottomasti yksi vaaleahiuksisten ja raitapäiden MUST tuote, jota voin lämpimästi suositella!

Silk Oil of Morocco – Volumizing dust

Hiuspuuterit ovat mielestäni todella tärkeässä roolissa esimerkiksi juuri kiharakampauksissa. Niillä saat tyveen mukavasti kohotusta ja samalla nostettua lätyn hiusjuuren koholleen. Toimii muuten huomattavasti paremmin, kuin tupeeraaminen! Oma suosikkini on jo jonkun aikaa ollut Silk Oil of Morocconin puuteri, jota käytän aina kihartaessani hiukset ja välillä jopa ihan tavallisen suoran arkitukankin kanssa. Puuteria voi kaataa juureen sellaisenaan jakaus jakaukselta, tai viedä tyveen käsien kautta. Se on väriltään valkoista, mutta levittyy juureen niin hyvin, ettei siitä jää näkyvää väriä edes tummaan tukkaan. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen tuote varsinkin teille, jotka teette hiuksiinne paljon kampauksia.

Jos heräsi jotain kysyttävää tuotteista niin kommentoikaahan!? Muuten haluan toivotella oikein rentouttavaa sunnuntai-iltaa. :)

*Tuotteet blogin kautta testiin saatuja.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta