Epäsuosittuja mielipiteitä x 10

Long bob ei ole mielestäni mitenkään erityisen upea, eikä se sovi kaikille. Vaikka tuo leikkaus niin kovin trendikäs tällä hetkellä onkin, ei se saa minua puolelleen. Mielestäni alkaa olemaan jo jopa hieman tylsää, että joka toisella naisella on graafisesti leikattu pitkä polkka.

Myöskään verkkosukkahousut eivät ole mielestäni aidosti hyvän näköiset. Ne ovat tällä hetkellä jopa todella tylsän trendikkäät, sillä niitä näkee lähestulkoon joka toisen jalassa. Itselleni kyseisistä sukkahousuista tulee väistämättäkin mieleen maksullinen nainen, tai vähintäänkin sellainen joku halpa fiilis. Ei jatkoon!

Temptation Island on hyvää viihdettä! Alkuun, kun kuulin kyseisestä konseptista mietin, että huh huh. Muutaman jakson katsottuani jäin kuitenkin koukkuun ja katsonkin nyt kolmannen tuotantokauden jokaisen jakson, jos vaan satun kotona olemaan ohjelman esitysaikaan. Mielestäni aivan mahtavaa aivot narikkaan viihdettä, vaikkakaan en kyllä henkilökohtaisesti ymmärrä kuka lähtee tuollaiseen ohjelmaan omaa suhdettaan testaamaan… No, joka tapauksessa hyvää viihdettä ja liputan kyllä ohjelman viihdyttävyyden puolesta!

Kaikenlainen siirappinen parisuhde hehkutus sosiaalisessa mediassa on mielestäni enemmän, kuin jees! Olen aina miettinyt miksi se osaa ihmisistä ärsyttää jos toiset ovat onnellisia ja jakavat onneaan somessa? Mielestäni tuollaisesta positiivisesta päivittelystä tulee pelkästään hyvälle mielelle ja onnelliseksi toisten puolesta. Itseäni ei siis ärsytä rakkauspäivitykset, vaan päinvastoin! Se mikä itseäni sen sijaan ärsyttää esimerkiksi Facebookissa, on negatiivinen valittaminen lähestulkoon asiasta, kuin asiasta.

Uimahallit ja kylpylät ovat paikkoja, joista en erityisemmin välitä. En siis ylipäänsä pidä oikeastaan uimisesta liikuntamuotona ja siksi sitä todella vähän harrastankin. Kaiken lisäksi minua ällöttää suunnattomasti kaikki julkiset uimapaikat, koska ne ovat niin likaisia! Ihmiset pissaavat altaisiin, lattioista saa vähintään jalkasienen ja mitä vielä. En halua edes miettiä kuinka paljon bakteereja uima-allasvesi sisällään pitää…

Jos pitää valita hienon fine dining -paikan ja rennon ravintolan väliltä, valitsen aina tuon rennomman vaihtoehdon. En ole laisinkaan fine dining -tyyppiä ja mieluummin nautinkin ruokaa paikassa, jossa on rento tunnelma eikä tarvitse istua jäykkänä tuolillaan samppanjaa siemaillen. Ylipäänsä sellainen turha muodollisuus ärsyttää minua jollain tapaa kovasti.

En ole hurahtanut luonnonkosmetiikkaan. Tällä hetkellä tuntuu, että suurin osa suosii kosmetiikassakin vaan luomua. Itse olen ehkä poikkeus, sillä en ole mitenkään erityisen vakuuttunut luomukosmetiikasta. POD-ihottuma puhkesi kohdallani viime syksynä samoihin aikoihin, kun olin lisännyt luonnonkosmetiikan käyttöä. Jonkun verran asiaa googleteltuani tajusin, että luonnonkosmetiikka saattaa olla osasyynä PODin puhkeamiselle. Tokikaan mitään varmuutta asiasta ei ole, mutta yhteys on paljonlti mahdollinen.

En pidä snäppäämisestä. En tiedä mikä tuossa puuhassa onkin, mutta en oikein saanut luotua snäpistä itselleni tapaa. Yritin ja yritin, mutta joku siinä tuntui aina vähän vastenmieliseltä? Ehkä se on se, etten halua ollaa liikaa riippuvainen somesta, enkä olla porukassa se, joka kokoajan kuvaa itseään tai tapahtumia? Haluan olla läsnä. Enkä siis ylipäänsä ole ihmisenä mikään selfieiden räpsijä ja jos selfieitä välillä otan, teen sen piilossa muilta.

En usko ufoihin mutta uskon elämään maapallon ulkopuolella. Veikkaankin, että ihmiskunta ei ole ainoa olemassa oleva kansakunta, vaan jossain saattaa olla toinen vastaava paikka, jossa on elämää. Vaikka ajatus tuntuu absurdilta niin en silti usko, että me ihmiset pystytään ymmärtämään kaikkea sitä mitä universumi sisällään pitää. Uskon, että on olemassa paljon muutakin kuin me täällä.

En ole katsonut yhtään jaksoa SKAM-sarjaa ja suoraan sanottuna ei edes kiinnosta. Sarja joka kertoo teinien elämästä, mikä ihme siinä oikeasti koukuttaa aikuisia ihmisiä? Voi olla, että jossain kohtaa vielä sorrun, mutta nyt ei kyllä kieltämättä ole käynyt edes mielen päällä. Toisaalta, enhän tiedä onko SKAM myös sitä aivot narikkaan viihdettä? Siinä tapauksessa voisin ehkä harkita.

Oliko joukossa epäsuosittuja mielipiteitä, joiden suhteen olette kanssani samaa mieltä? :) 

On my way

17 vastausta artikkeliin “Epäsuosittuja mielipiteitä x 10”

 1. Mä katsoin Skamia muutaman jakson kun kaikki hehkutti, mutta en vakuuttunut. :D Snäppääminen on myös jäänyt itselläni aika vähiin, olen käyttänyt nyt välillä Instastorya, se on jotenkin kätevämpi. Mun snäppi aina lagaa ja alkaa vaan vituttaa kun räpelläm monta minuuttia sen kanssa. Aikaa menee liikaa. :D

  • Aijaa, hauska kuulla tuollainenkin mielipide SKAM:ista. Tuntuu, että ihan jokainen sitä hypettää… Hahah joo, sitä Instastorya olen minäkin pari kertaa kokeillut ja se huomattavasti helpompi, kun on siinä Instan yhteydessä. :) Aikaa noihin todellakin menee jos alkaa jokaista liikettään kuvaamaan. Itseäni sellainen ahdistaa…

 2. Yritin aloittaa Skamin, mutta en pystynyt, koska se oli aivan liian kiusallista ja vaivaannuttavaa katseltavaa.

  • Okei, olet ensimmäinen jolta kuulen moisen mielipiteen. :) Ehkä pakko mielenkiinnosta joku kerta kokeilla katsoa se ensimmäinen jakso ja fiilistellä… Jotenkin veikkaan, etten jäisi koukkuun.

 3. Samoja mietteitä täälläkin.
  Ajankohtaisimpana toi snäppi.. latasin viikko sitten puhelimeeni, halusin nähdä et oonko jäänyt jostain paitsi kun ei jaksa enää noiden villitysten perässä mennä. :D
  Ja joo.. niin turha ja lapsellinen sovellus että poistoon meni. Liputan whatsappin ja instagramin perään ennemmin.
  Esim. pikku sisarusteni snäpin käyttöä seuranneena lähinnä surullinen olo tulee siitä ettei nykyisin olla läsnä siinä hetkessä vaan kännykät jatkuvasti käsissä snäppäillään jokaista liikettä.

  • Hahah joo siis samaa mieltä snäpistä todellakin! Instastory on itse asiassa huomattavasti parempi ja sitä koitan nyt opetella useammin käyttämään. :)

 4. Ite oon kanssa vähän bakteerikammoinen ja inhoan uimahalleja, mutta uintikurssille on nyt ilmoittauduttu.. :D Mitenhän saan itseni sinne altaaseen?? Mielestäni uimataito on kuitenkin sellainen, joka jokaisella aikuisella pitää olla edes kohtuullinen (varsinkin kun itekin tulee jonkun verran veneiltyä kesäisin) eikä noita uimakouluja pidetä missään järvissä/rannoilla joissa uiminen tuntuu itselleni jotenkin luonnollisemmalta.. No, kai tuosta selviää :D sen voimalla että sen jälkeen sitten OSAA UIDA.

  • Joo hyi. Itsehän siis osaan uida vaikken sitä erityisemmin harrastakaan. :) Tsemppiä uimakurssille ja uimataito on todellakin tärkeä taito joka kannattaa opetella!

 5. Siis VIHDOIN joku muukin joka ei välitä verkkosukkiksista! Heti ensimäisenä tuli mieleen maksulliset ja kalaverkot.:D

 6. Hei, nää on taas kivoja! :)
  Olen eri mieltä parisuhdehehkutuksesta somessa, miksi jollain on sellainen tarve? En ymmärrä.
  Haluaisin lisätä sinun listaan trendikkäät mustat-vihreät-tummanharmaat huulipunat.. ihan oikeasti, vihreät huulet? :D

  • Kiva kuulla. :)

   Ei kyse ole välttämättä tarpeesta vaan ihan vaan siitä, että haluaa jakaa onnea ja iloaan muillekin – miksi ei jakaisi? Maailma on niin täynnä negatiivisuutta, että omasta mielestäni tuollaiset päivitykset vaan piristävät.

   Hahah joo, no siis ei ehkä toimi ihan omassakaan tyylissä. Joillekin ehkä sopii, mutta on mielestäni myös aika ihme trendi. :)

 7. Snäpistä sama fiilis itsellä, pistää vastaan ja ahdistaa jatkuva muiden ”iholla” oleminen. Too much information!
  Parisuhdehehkutukset erittäin jees. Miksi aina pitää kätkeä onni ja kaikki hyvä?! Monesti oon kuullut ihmisten sanovan, että epävarmat hehkuttaa somessa suhdettaan.
  Off topic:
  Olen alkanut tykätä blogisistasi enemmän syvällisten postausten myötä. Mukavaa pohdintaa. Olisi hienoa jos uskaltaisit hieman heittäytyä ja jakaa konkreettisesti itsestäsi pohdintapostauksiin. Siinä tosin asettaa aina itsensä haavoittuvaiseen asemaan kun antaa jonkun itselle merkityksellisen asian yleisön eteen mahdollisesti kritisoitavaksi. Toisaalta siinä voi voittaa jos lukijat voivat samaistua ja antavat positiivista palautetta.

  • Joo sepä, too much information. Olen hei kuullut täysin samaa ja mielestäni tuo on pötyä. Jos suhde on hyvällä pohjalla ja menee hyvin, miksi ei hehkuttaisi?

   Kiitos palautteestasi! Vaikka syvällisiä aiheita käsitteleekin, on monesti vaikeaa heittäytyä mainitsemallasi täysin henkilökohtaisella tasolla mukaan ja kertoa asioista yksityiskohtia myöten. Se on juurikin ehkä jotain itsensä suojelua, varsinkin tilanteissa, joissa siihen liittyy toinenkin osapuoli (parisuhde, ero…). Kirjoitan monesti tosi avoimesti ja sitten alkaa pelottamaan, että olenko ollutkin liian avoin. Vaikka se onkin aivan hölyn pölyä! Ihmiset kaipaavat vertaistukea ja mielestäni on ihana nostaa esiin asioita, jotka ovat monelle niitä vaiettuja juttuja.

   Mutta pistetään kommenttisi mieleen. Jatkoa ajatellen hyvä kehitysidea. :)

 8. Aika monta kohtaa allekirjoitan, etenkin nuo verkkosukkahousut! :D Jos ne on yhtään liian tiukat, niin ihohan tursuaa sieltä välistä..! Minulta on jäänyt tämän vuoden TIS vielä toistaiseksi väliin, jaksot odottaa boksilla tylsää hetkeä…
  Luonnonkosmetiikka taas on minun juttuni, en tosin koe erityisemmin ”hurahtaneeni” siihen, tai jos olen niin siitä on jo vuosia, lähtien teinivuosista ja eläinkokeiden tulosta tietoisuuteen… Oi niitä aikoja, TBS oli banaanishamponeen niin kova juttu silloin <3
  Ravintoloiden kohdalla taas en koe olevani joko-tai, kunhan ruoka on hyvää ja mielellään sellaista, mitä en itse osaa valmistaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta