Tasainen iho kosteusvoiteen avulla

Vaikka en mistään suuremmista iho-ongelmista tällä hetkellä kärsikään, on minunkin iho säännöllisesti hieman epätasainen ja ihohuokoset kuultavat läpi. Eniten huokoset ovat pinnassa etenkin nenän pielissä ja poskissa, joista huomaa oitis jos vedenjuonti on jäänyt vähemmälle tai on tullut valvottua. Yhdessä vaiheessa käytin säännöllisesti primeria meikin alla, sillä pidin sen tuomasta tasaisuuden tunteesta, sekä siitä, kuinka meikki pysyi sen avulla pidempään. Oma ihoni, kun on ns. meikin syöjä, eli meikki katoaa iholta päivän mittaan vaikka kerrostat sitä kuinka paljon tahansa.

Hetkiin en ole kuitenkaan primereita kaivannut, sillä käytössäni on ollut jo jonkun aikaa *Cliniquen Pep Start HydroBlur -kasvovoide, joka nimensä mukaisesti ikään kuin blurraa ja antaa iholle kauniin tasaisen pinnan. Voisin kuvitella, että kosteusvoide on mitä parhain rasvaisen ihon kanssa kamppaileville, sillä se ei sisällä öljyä ja jättää mattapinnan. Jo itse kasvovoiteen koostumus on hyvin erilainen näin maallikon käteen ja se oikeasti tuntuu erilaiselta kuin mitkään muut aikaisemmin käyttämäni voiteet. Koostumus on paksumpi mutta ei kuitenkaan tukkiva, mattanen ja iholle levitettäessä se ihmeytyy saman tien. Tämä on muuten aivan paras kosteusvoide etenkin niille päiville, kun sinulla ei ole aikaa odotella kasvovoiteen imeytymistä! Kun voiteen levittää, on iho saman tien valmis vastaanottamaan meikin.

Itse olen pitänyt ehkä eniten tuotteen tuomasta mattapinnasta. Pakko sanoa, että mielestäni meikkikin on pysynyt tämän avulla paremmin ja mitään primereita ei ole tosiaan tarvinnut käyttää. Itselleni on ehkä muutenkin alkanut tulemaan sellainen fiilis, että haluan siirtyä meikkivoiteissa nyt kevyempiin ja ohuempiin tuotteisiin. Kesää kohden on kiva, että iho kuultaa meikin alta läpi eikä sitä ole tukittu aivan täysin. Tämä voide mahdollistaa mielestäni hyvinkin ohuen meikkivoiteen käytön, sillä se jo itsessään tasoittaa sitä ihon pintaa ja luo tasaista pohjaa. Toisaalta vaikka voide on koostumukseltaan vähän paksumpi eikä laisinkaan rasvaisen tuntuinen, se kosteuttaa silti ihoa tehokkaasti! Ainakin itselläni nimenomaan moni kosteusvoide pettää päivän mittaan ja iho alkaa kuivumaan otsan alueelta, mikä taas aikaansaa juuri meikinkin laikkuuntumisen. Tämän kanssa ei ole ollut noitakaan ongelmia.

Vaikka itse käytän voidetta ainoastaan aamuin meikin alle, voi sitä käyttää myös öisin. Ei ole siis pakko ostaa kahta eri kosteusvoidetta jos budjetti on tiukilla. Oma mielipiteeni on kuitenkin ehdottomasti se, että meikin alla tai ihan sellaisenaan päiväkäytössä tämä tuote pääsee niin oikeuksiinsa! Eipä siis ole kuin positiivista sanottavaa ja siksi halusin teillekin tästä suosikista vinkata. Moni, kun tuntuu kärsivän nimenomaan meikin pysyvys ongelmien tai rasvaisen ihon kanssa…

Ylipäänsä Cliniqueen merkkinä olen muuten tutustunut jo pari vuotta sitten ystäväni suosituksesta ja ostanut heidän ihonhoitotuotteitaan säännöllisesti kentiltä, sillä mielestäni hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Yhdessä vaiheessa yksi ehdoton suosikkini oli yön yli pidettävä kosteusnaamio Moisture Surge Overnight Mask, jota käytin aina niinä iltoina, kun tuntui, että iho kaipasi extra kosteutusta. Toinen suosikki, joka on edelleen käytössä, löytyy tämän postauksen takaa, eli Pep Start -sarjan silmänympärysvoide. Jos se kiinnostaa niin kannattaa kurkata myös linkin taakse, sillä tuo puolestaan antaa mielestäni ihanan pinnan herkälle silmänympärysiholle.

Oletteko te ehkä tutustuneet tähän Pep Start -sarjaan? Löytäneet sieltä omia suosikkejanne tai kenties tykästyneet juuri tähän suosittelemaani kosteusvoiteeseen? 🙂

*Tuote saatu blogin kautta testiin. 

Kommentit (6)
  1. Kiitti tästä vinkistä, multa löytyy cliniquelta omalle talvi-iholle hyvät tuotteet, mutta tää vois olla kesälle passeli. En yleensä pidä mistään mattapinnan jättävistä, mutta oon huomannu, että kosteusvoiteissa se on hyvä. Saa oikeasti meikin pysymään paremmin. Oon myös pikkuhiljaa alkanu siirtymään cliniquen tuotteisiin, koska tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä herkempi iho on ja jokasen uuden tuotteen jälkeen ihastun koko brändiin vaan enemmän 🙂

    1. Ole hyvä, kiva jos oli hyötyä. 🙂 Tällä on tosiaankin sellainen vaikutus, joten lämmöllä suosittelen kokeilemaan. Itsekin yllätyin positiivisesti, vaikka en myös ole mikään mattaihon ystävä.

      Itselleni ihonhoidossa on myös iän myötä tullut tärkeämmäksi se laatu. Kun viime syksynä sain lievän PODin, olen ollut entistä tarkempi. Clinique ja Lierac ovat tällä hetkellä brändejä, joita suosin erityisesti. Toki olen avoin muillekin merkeille, mutta pakko sanoa, että olen hyvin varovainen ja testaan tuote kerrallaan. Cliniquella on kyllä aivan ihania juttuja ja oletko käynyt jo heidän uudistuneella pisteellään Helsingin Stockalla? Se on muuten tosi upea! 🙂

  2. Hei! Osaisitko sanoa sopisiko tämä pintakuivalle sekaiholle? 🙂

    1. No ainakin tuoteselosteessa sanotaan, että sopii kaikille ihotyypeille. 🙂 Oma ihoni on osittain ehkä vähän pintakuiva, ja minulle se on käynyt! Eli voisin siis kuvitella, että sopisi sinunkin iholle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *